Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

neata'
firicel ma rog pentru mama ta sa ii reuseasca de data asta operatia, la ce ora o opereaza???
aaam citi din urma, dar revin cu restul mesajului dupa ce pap ca nu mai pot...........zici ca au intrat zilele in sac si nu am mai papat de muult.................
revin imediat......dadica peste 15 minute...........
pe toate, noi si vechi!!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Neatza.

Baby-multumesc mult pt sustinere. Chiar aveam nevoie de asa ceva.Nu stiu inca o sun pe la ora 12 ora Romaniei-momentan e la spital dar cred ca dupa internare o duc la analize.Poate n-o vor opera azi..dar daca e sanatoasa dpdv analize,ar fi pacat s-o tina internata degeaba.Ultima oara cand a fost la spital pt o eventuala operatie s-a imbolnavit ca au tinut-o acolo degeaba.A plecat cu antibiotice in poseta de la spital.Deci intri sanatos iesi bolnav....no comment.Mi-e tare frica.
Tu cum esti cu durerea de maseluta-totul vindecat complet?

Alinuk-si eu am probleme cu somnul..dorm foarte prost si am multe reprize asa ca ma scol foarte obosita.

Dupa lupte seculare am adaugat si eu niste poze cu doua trei lucrusoare pt bebe,2 poze de la nunta vara-mii de care v-am spus,si 2 poze cu papagali negri.Pozele cu papagalii sunt facute cu zoom de la mare departare asa ca...probabil dpdv calitativ nu sunt bune.Plus ca era si un fir de electricitate care n-am reusit sa-l ocolesc.O sa caut si poze cu papagali colorati din Queensland ca de cand tot zic.

Pup fetele

Mergi la inceput

am revenit, am reusit sa mananc si acum sunt happy ...
nu am intrat in weekend, dar vin cu vesti bune:
de doua zile dorm si eu in sfarsit mai bine noaptea, doar cu plimbari la toaleta, dar mai rare, dar fara dureri de masele, tuse sau alte inconveniente
de sambata seara se vede bebe bine prin burtica, atunci cand este activ si a inceput sa fie din ce in ce mai activ......este o incantare sa il si vad nu numai sa il simt si Bianca nu mai poate de bucurie, toata ziua vrea sa il pupe pe bebe, daca imi ridic bluza cand stau in pat sa ma uit la burtica vine repede si mi-o lasa in jos, sa nu il trezesc pe bebe si sa nu raceasca ..
sper din tot sufletul de acum in colo sa ne fie mai bine si sa nu mai avem alte probleme si in sfarsit sa ne putem bucura de venirea lui bb2.........ca inca nu ne-am hotarat la nume........suntem in lucru
fata de sarcina cu Bianca, la bb2, din pacate au aparut contractii dureroase, daca ma enervez, sau stau mult in picioare si care din fericire cu repaus la pat si nospa forte trec...., la Bianca nu am avut decat contractii nedureroase si care treceau fara nici un medicament...........offff.......dar sper sa ajungem cu bine in noiembrie.....
merg sa mai citesc si revin....

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Neata! Brambu merci de cafea! Imi face tare bine! Aseara am fost la un concert cu copchilu dupa noi, si ne'am intors pe la 12 noaptea...Azi dimineata cand am trezit-o pt scoala imi zice, mami nu'mi dai si mie cafea? Sunt obosita rau Sper sa doarma bine la pranz..

Firicel tin iti trimit gandurile mele bune pentru operatia mamei tale! Sa treaca repede pt ca o sa aiba nevoie de energie sa alerge dupa nepot/nepoata!

Bun venit noilor gravidute! Sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi la termen!

Multumesc pentru felicitari! A fost un we f aglomerat, chiar ii ziceam lui J in sf un we in care nu ne ocupam de casa, mancare, alea alea, ci numai de sufletelul nostru!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 13+

Mergi la inceput

firicel dar de unde este mama ta??
este in Bucuresti, putem sa o ajutam cu ceva??
sper sa ne da-i vesti bune dupa-masa .
cu maseluta e ok......

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
firicel, sanatatate multa mamei
baby, ma bucur ca a trecut perioada mai grea si maseluta e ok acum
lia, tu ce program de somn ai? ca eu nu as putea sa mai trezesc de la 6
mada

15+

Mergi la inceput

am citit ca intreba o noua colega despre analizele in sarcina.
acestea sunt analizele mele care l-am facut si care trebuie sa le fac in continuare:
analize uzuale sapt.7:
-HLG, uree, creatinina, acid uric, TGO, TGP, VSH, fibrinogen, grup sange, Rh, VDRL, HIV, sumar urina, urocultura, examen secretie vaginala, culturi col.
-analize speciale: TORCH(anticorpi antitoxoplasma, antirubella, antiCMV,antiherpetic virus)
-sapt. 11-14 :Echografie(pt. translucenta nucala)
- sapt. 15-20: triplu test+echografie (pt. triplu test)
- sapt. 17-20: AMNIOCENTEZA (pt. sarcinile cu risc genetic)
-sapt. 22-24 ECHOGRAFIE 3D PT. MORFOLOGIE FETALA + se repeta analizele uzuale + extrudat farigian
- sapt. 31-33: ECHOGRAFIE 3D (velocimetrie)
- sapt. 33-35 : ANALIZE(culturi de col si analizele uzuale)
- sapt. 37-38: ECHOGRAFIE 3D.
sper sa iti fie de ajutor.
eu in afara de analizele si echografiile obligatorii am mai facut si alte echografii suplimentare, acum depinde de la caz la caz.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Firicel multa sanatate mamei tale! Sper din suflet sa fie bine operatia. Recuperarea rapida ii doresc!

Diana pe Stefan pt. ce l-ati operat? Amigdale sau polipi? (cam asta deduc din mesaje...)

Lia eu sunt noua la odisee, dar ti-am citit din mesaje inainte sa ma inscriu... Sper din suflet sa fie numai bine de acum inainte! Doamne ajuta! (P.S. imi place optimismul si veselia ta! )

Bella sa folositi sanatosi toate noile achizitii pt. bebe!

Felicitari fetelor care au aflat ce surpriza au in burtica! Eu abia sapt. viitoare ma duc...mult nu mai este!

In alta ordine de idei, azi pot spune ca am simtit si eu "loud & clear" miscarile lui bebe. pana acum nu eram sigura, dar de azi, gata, am si eu miscaret.

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
16+ cu bb2 poate fratior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetele

firicel sper din suflet sa fie o reusita operatia mamei tale si sa aiba parte de o recuperare rapida.

fetele aseara cand am aj acasa..obosita rupta(am venit si de la tara dim si am stat si toata ziua la piscina) m-am pus in pat cu un teanc de reviste langa mine si chiar jos pe mijloc incep sa simt poc, poc...imi zic ma or fii crampe, ce o fii. mai stau ce mai stau iar poc deja mi-a atras atentia. las revista si pun mana, nu am apucat sa duc mana ca mi-a dat fimiu un sut cred ca sa miscat burta jos...al meu a ratata momentul ca pana a venit sa culcat fisu...asa ca de acum e oficial l-am simtit pe bebe

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +18

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

firicel sanatate multa mamei,mai avem juma de drum
corina desteptarea e la 5 cand pleaca distinsul la sapa, nu ma mai ia somnul
dia tre sa fim vesele precum puiutii
baby iti vine s-o papi pe miculuta, iti dai seama ce grija o sa aiba de bebelin?
si yo am contractii dureroase 3-4 pe zi
dar imi trec cam in 4-5 min, e grav?

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+19

Mergi la inceput