am nevoie urgenta de un sfat

am nevoie urgenta de un sfat | Autor: Karla67

Link direct la acest mesaj

Va rog din suflet sa ma ajutati!
Baiatul meu de 9 ani a fost operat saptamana trecuta de polipi si amigdale la sp.Dr.Hociota.Operatia n-a decurs f bine, deoarece medicul chirurg a spus ca a trebuit sa taie f. mult, nu se oprea hemoragia s.a.m.d.
Ideea e ca in urma cu 4 zile dupa ce s-au desprins membranele albicioase din gat, am constatat ca fiul meu vorbeste stricat iar aseara a inceput sa-i iasa apa pe care o bea pe nas. In partea stanga am observat un degupaj f. mare in valul palatin moale(langa omulet). Mi-e teama sa nu ramana cu acest handicap , motiv pt. care va implor daca cunoasteti un medic chirurg orl bun (chiar chirurgie reparatorie) sa-mi dati niste sugestii si sfaturi. Va multumesc din suflet.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nu cunosc dr,dar voiam sa ti spun ca ar tb sa faci o reclamatie la colegiul medicilor.mi se pare inadmisibil ce povestesti ca i s a intamplat copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraP_87 spune:

Din pacate, nu sunt din Bucuresti si nu te pot ajuta cu nume de doctori. Dar sunt sigura ca o sa vina cineva si sa iti spuna unde ai putea sa mergi.
Vroiam sa te linistesc doar in legatura cu apa care spui ca ii curge baietelului tau pe nas. Acuma ceva ani, verisoara mea a fost operata de polipi + amigdale si a patit exact la fel. Nu mai tin minte daca ii avertizasera doctorii inainte ca se va intampla asa si e normal, sau au fost ei la doctor cand au observat, dar ideea e ca nu era nimic grav sau anormal. A baut aprox. 1-2 sapt. deasupra chiuvetei si a trecut treptat.
Referitor la ce spui ca vezi in gat, ar trebui sa astepti sa il consulte un doctor bun si sa stabileasca el daca e grav sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Consulta urgent un dr orl-ist. Din ce spui tu, e posibil sa-i fi afectat palatul moale.Ca recomandar - in Bucuresti, la Budimex, dr Bratu.

Mergi la inceput