Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 59 -

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25
alta data, lasa observatiile, caci nu are sens...

Da, intr-adevar, o remarca foarte politicoasa, la fel ca si . Fiecare interpreteaza cum vrea...

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bytzi

Buna!

A mai facut cineva aceste analize la lab Bioclinica?
Multumesc!

bytzi-nu stiu daca te ajuta cu ceva,dar eu am facut recent analizele la Bioclinca;
auto-anticorpi anti-cardiolipia IgG
beta2 glicoproteina IgG si IgM
homocisteina
FII-V-LEIDEN
FV
MTHFR
LA-antig.lupic
proteina Csi S-activata
In total 1020 ron,din pacate nu mai stiu sa-ti spun exact cat au costat fiecare
Mi-am mai facut si alte analize la ei si cred ca sunt corecte..e doar parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anioana2002
eu ma refeream la faptul ca esti barbat si normal ca nu ai cum sa simti ce simte o femeie...
eu zic ca e un forum public si toata lumea are dreptul la o parare...mi se pare foarte agresiv tonul tau si chiar nu ai nici un motiv sa vorbesti in felul asta...

ti se pare ...bine ai zis,
nu vad unde este exprimarea agresiva;
tocmai pentru ca este un forum public, mi-am exprimat parerea;
hai, incearca sa interpretezi altfel postarile mele
weekend relaxant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

flyhigher77!
Nu prea mai pot intra pe aici, acum suntem mai mult pe repaos la pat!
Saptamana trecuta mi s-a deschis colul si trebuie sa stau cuminte...
Mergem la consultatie cam o data la 4-5 zile. Martea viitoare se pare ca o sa decida d-na dr. cand anume o sa aiba loc interventia. Ne-o dorim macar la 37 saptamani si 1/2, dar vedem daca baieteii o sa aiba rabdare...
Au inceput emotiile, bagajele sunt gata pregatite si e posibil sa ma interneze inca de saptamana viitoare(luni intru in sapt. 37).
Asa ca mai avem putin, draga flyhigher77! Sa dea D-zeu sa fie bine!!!
denisa72, gliana

+36

Nu timpul ti se potriveste tie, ci tu potriveste-te timpului. (armean)

Vali79, 32 ani, rezistenta la prot C activata, patru sarcini oprite din evolutie la 2, 3, 4 luni si respectiv 3 saptamani, obtinute natural, 1 sarcina reusita. Mutatiile au fost descoperite la sarcina reusita. Acum sarcina obtinuta natural. Tratament: femibion 2 1/zi, Folowise 1/zi, Vit. C 1/zi, Magne B6 2/zi, Clexane 0.6 1/zi, tardiferon 1/zi, fitolip 6/zi, lagosa 2/zi, Utrogestan 100 2/zi, gynipral 2/zi, dopegyt 1/2 la 12 ore Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flyhigher77 spune:

vali Doamne ajuta! Va tinem pumnii sa fie totul bine! mamica si bebelusii!

36+ cu

Gena MTHFR mutatia C677T–genotip heterozigot si mutatia A1298C –genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

vali deci sa inteleg ca pregatesc motatele ?
Tinem pumnii sa mai stea inca putin la mami in burtica.

apropo, de Gliana mai stie cineva ceva ? Nu am mai vazut-o de mult pe aici.
si pt burtici, bebici si aspirante

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

floricica, dennisa, alla pe unde umblati fetelor?
doamna-profesoare v-a acaparat Toma tot timpul?
brotocel, mrn FETELOOOOORRRRR!!!! acusica intru-n tratament si gasca veche a disparut complet!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

sunt pe metereze! felicitari pt statutul nou dobandit, de doamna cu voal de miresica. azi sper sa apuc sa recuperez si pe la unguroaice, sa vad pozicile.
pup cockerasul batranel, ma bucur ca l-ati recuperat si ati reintregit gasca.

vesti ar fi ceva de genul:
- mutatia XIII absenta
- la sot ceva ceva anticorpi antispermatici (28,5 U/ml cu valori
biologice de referinta <60 U/ml) ma asteptam la mai rau tinand cont de aglutinarea mereu prezenta...analiza e facuta din sange periferic, asa ca acum ma ghinui sa gasesc unde (si din ce bani...) sa facem MAR-test
- depus dosarul pt fiv - nu prea cred in varianta asta, dar l-am depus sa dorm linistita ca am facut-o si pe asta

Raman pe metereze sa-ti fac galerie pe cand esti in focuri

bytzi, bioclinica e laboratorul la care am facut majoritatea analizelor (cu exceptia cariotipului, Pai-ului si a factorului XIII)

denisa, concediu placut! pupa printesuca denisa din partea mea

floricico, zi-ne de botez

burticile ce mai fac? fly, vali, va astept cu vesti bune.
vali, convinge baieteii sa te asculte pana catre 38w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

femibion800, acifol, mgb6, vit e, aspenter, vit c ... atat imi aduc aminte; o s-o intreb si,daca mai este nevoie am sa completez...

Multumesc de raspuns,mai vreau sa te intreb inca ceva...pe ce perioada se ia acest tratament? Vitamina E zilnic(cate)? Ambii parteneri?
P.S. Ti-am trimis si un PM.

--------------------------------------------------------------
V Leiden pozitiv, MTHFR 1298 heterozigot, PAI-1-4G/5G heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ank30, ti-am raspuns la pm;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

valiiii,doamne ajutaaaaaaaa!!! Va pup fetele mele dragi, nu am mai scris pt ca nu mai am nici putere, nici rabdare, am intrat in 33 s si nu e usor, pe 26 aug m-a program la cezariana si parca e o vesnicie pana atunci. E f cald si in casa si afara , noaptea nu prea dorm, recuperez ziua. Eric, pt ca i-am gasit si un nume in sfarsit, da din aripioare mereu, pe la 34 s mergem la eco la iasi , cam o data pe luna mergem pt ca e departe si obositor. Clexanul il fac si pe lateralele burtii, cat se vindeca in jurul buricului, apoi revin , am luat 12 kg doar in greutate si ma bucur ca nu retin apa, ca nu ma umflu. Tensiunea e la 12 cu 7 cam zilnic, pulsul e mereu peste 100, e si 125... dar cred ca asa e pe sarcina. La 34 s trebuie sa opresc aspenterul. Ce sa va mai spun?. Nu am cumparat inca nimic pt bebe, nici o hainuta..dar o voi face zilele urmatoare.
Voi naste la Arcadia si ma rog sa stea Eric cuminte in burtica pana pe 26 aug. Am ales Arcadia in speranta ca nu voi mai trai trauma de la prima nastere a fetitei mele.
Va imbratisez pe toate, va urez mult noroc , rabdare si credinta si sa ne auzim cu bine.

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 33+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, femibion2 - 1/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, 1 captafer/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput