Strugurasi de Sept-Oct 2011 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Io ma duc la stat sa nasc si o iau si pe mama cu mine pe langa tot dulapul

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui didianana

Ato la multi ani!!mie sa nu imi spui sa vin ca una doua ajung la tine!
M-ati linistit fetelor. La prima sarcina nu m-am vopsit, dar acum asa simt nevoia..plus ca maine vine si prima iubita a lu sotu si tre sa arat a gravida frumoasa. Nu se accepta altfel.
Mi-am cumparat ieri piscina, o sa fiu ca submarinul in ea, dar nu mai suportam caldura, si cum pe strand imi e teama sa merg.. Acum sper sa o instaleze tati azi, ca ma invart in jurul ei cu George ca doi tigri.

23+ si mamica fericita de 3+ anisori

Multumesc pentru urare ... si te astept cu mare drag ... si daca poti te rog sa iei si piscina cu tine k la Timisoara sunt 32 de grade!!!!

29+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

In apa???? Ce misto ... si eu as vrea asa ... dar se presupune k tb sa indeplinesti anumite conditii!
Deci in concluzie s-ar putea sa fii prima dintre noi care isi vede !!!!

29+ cu robert-mihai

Da,intr-adevar trebuie sa ai o sarcina fara complicatii pentru a naste in apa.Si eu sper din tot sufletul sa se intoarca buburuza mea,dar daca nu o sa fie intoarsa,am sa fac ceea ce este mai bine pentru ea...cezariana

Cat despre bagaj,eu nu nasc la privat(nu are rost) si imi trebuie bagaj pentru spital...merg in weekend sa imi iau toate cele necesare pentru acest bagaj...ca deh...nu se stie niciodata cand se hotaraste buburuza sa isi faca aparitia(sper ca pe la 38 sapt)

Fericita 30+ cuLoriana-Maria

AMR 10 sapt max

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Io ma duc la stat sa nasc si o iau si pe mama cu mine pe langa tot dulapul

Oana 25+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Asa sa faci draga Oana La ce maternitate nasti?

AMR 10 sapt max

Mergi la inceput

Intrebare: Eu pe cine si cum va anunt cand o fi sa nasc?

AMR 10 sapt max

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

LA MULTI ANI ATHOSIK....sa ai parte numai si numai de bucurii si impliniri

Fetele, ce m-a sface eu fara voi?stiu ca in ultimul timp am fost mai mult absenta,dar daca sunt in butoi pana la gat...oricum, diminetile mi le incep intotdeauna cu o cafea si cu voi, va imbratisez pe toate si mi-e foarteee drag de voi
Am ras despre nuditatea voastra de m-am prapadit,si de aia micii...BUJO, ai fost pur si simplu criminala cu " sa-mi tihneasca si mie basina"...

Nati mami, pai tu, cu atata experienta, nu trebuie sa te sperii, sis unt convinsa ca nu te sperii, toate analizele oriucm sunt modificate pe timpul sarcinii, o sa fie bine

Hayat..

m-ati omorat fetele...eu sunt mai pudica...el nu, nu are nici un stres sa iasa de la dus naked naked...eu tot incerc sa scap de rusinica...

plecam si noi la tara, in sfarsit, pt un weekend,si d'abia asteptam sa fim doar noi doi,acolo este doar bunica si atat, chiar simteam nevoia sa fiu eu cu el si atat, sa mai vb ( am abut o per naspa )..si niste prieteni ne-au auzit si s-au autoinvitat..si acuma o sa fie weekend de distractie, nu de relaxare,asa cum imi doream io...

Zubi, mami28+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

AMR 10 sapt max

mie mi se taie respiratia ....
de unde la prima sarcina am fost total inconstienta ... acum stiu ce ma asteapta si ma ia cu palpitatii

pai caty ideea ar fi sa dai join pe yahoo grups. avem 3 cerberi acolo (a se citi cu ghilimele si cu drag, da? ) care stau de paza. si daca treci de ei si de criteriile unanim acceptate ... sunt si nr de tel ale noastre

daca nu, nu se poate loga nimeni sa anunte marele eveniment?!?

mami de (30.06.2005) si 23+

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui zubi

LA MULTI ANI ATHOSIK....sa ai parte numai si numai de bucurii si impliniri

Multumesc din suflet!!!!
Distractie placuta si sa prindeti vreme frumoasa!!!!

29+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

Citat:

AMR 10 sapt max

Sa se logheze sotzul tau si sa ne anunte marele eveniment sau intra pe yahoo group si ne lasi si nr tau de telefon si acolo sunt si ale noastre si gasim noi o solutie pana la urma!!!!

29+ cu robert-mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

Citat:

AMR 10 sapt max

mie mi se taie respiratia ....
de unde la prima sarcina am fost total inconstienta ... acum stiu ce ma asteapta si ma ia cu palpitatii

pai caty ideea ar fi sa dai join pe yahoo grups. avem 3 cerberi acolo (a se citi cu ghilimele si cu drag, da? ) care stau de paza. si daca treci de ei si de criteriile unanim acceptate ... sunt si nr de tel ale noastre

daca nu, nu se poate loga nimeni sa anunte marele eveniment?!?

mami de (30.06.2005) si 23+

Multumesc frumos
Cum a fost la prima nastere?Asa in mare daca ne poti spune si noua(scuze daca ai mai povestit si inainte)

Fetele cum e vremea la voi?La mine e asa urat si maisi ploua si eu trebuie sa merg la cumparaturi si nu am nici un CHEF

AMR 10 sapt max

Mergi la inceput