Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Mihaela,Doamne ajutasa fie bine!

Olim,bine ai venit printre noi!

Porumbitza,asta da surpriza:10 saptamani.

Ylari..sa ne mai scrii,da?Putere iti doresc-sa depasesti momentul!

somn pufos fete!

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Matzaila,fu totul ok la control?unde te-ai ascuns?

*Blackmoon Lady 5+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

olim bine ai venit,la 2 liniute la test sigur ii bebe,La multi ani pe maine si un cadou foarte frumos ai primit
iaura21 am vazut pozele,ai o burtica foarte frumoasa.
Annisia felicitari pt vestile bune de la eco si pt ca ai un bebe mai maricel
Si eu am vrut ca barbatelu meu sa vina la eco cu mine,dar din pacate nu a putut sa vina de la lucru,poate doar data viitoare
Mihaelafalteu am dat 300 de lei pe toxoplasma,cmv,rubeola;restul le-am facut la spital pe gratis cu adeverinta de la faculta.In legatura cu sangerarea eu zic ca daca vrei poti sa mergi la urgenta daca nu inceteaza,ca sa te linistesti tu,eu zic ca nu ii grav,dar medicul stie mai bine.
YLARI suntem alaturi de tine
va pup

11+
puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

mihaela, du-te la camera de garda, sa fii sigura ca e bine puisorul.
Am vorbit azi cu o mamica de 2 copii, povestea ca la ambele sarcini a avut hematoame intrauterine, iar la a 2 a sarcina a sangerat zilnic cate putin pana la 3 luni de sarcina. A fost internata 2 sapt si a stat cuminte in pat pana la 7 luni,iar copilul s-a nascut la termen sanatos tun.

annisia, tu ai multe simptome de gravi, poate esti mai atenta, eu nu simt pulsatii pe nicio parte a burticii, greturi am rar si nu atat cat sa vars, mananc orice fara probleme, sunt doar f balonata si ma dor sanii in special dimineata.Abia astept sa-l simt pe bebe miscand, sa-mi dea semne ca e bine acolo la caldurica.

miha,medicul de fam mi-a dat sa fac gratuit hemoleucograma, calcemie, sideremie, transaminaze, grup sg, rh (desi le stiu),vdrl,hiv, sumar urina, urocultura, restul ( anticorpii pt lysteria, cmv, toxoplasma, taxocara, ag hep b si c ) contra cost. Impreuna cu biochimia pt bitest m-au costat 700 ron.
Mai am de facut cultura si citologie col, papanicolau si eco pt bitest

multa sanatate mihaela, te asteptam cu vesti bune, nu te panica, va fi bine

alina, ai mai fost la eco? s-au resorbit hematoamele?

smufurash, ce mai faci?
elenush, asteptam vesti

de baietel mare si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor , multumesc de primire
am facut 2 teste de sarcina, ceva trimis de sora mea din romania,
sper sa fie ok, am avut un avort spontan in ianuarie la 5 saptamani si unul la 4 saptamani in aprilie, sper ca acum sa stea la locul lui Andrei si Sofia
Am un baietel de 3 ani si jumateate, care de vreo 4 luni spune tuturor ca el un fratior Andrei la mami in burticasi ma intreaba lumea daca am 2 copii
azi dimineata a vazut testul si m=a intrebat ce este, i-am explicat ca e un test care arata daca mami are in burtica bebe, la care el imi spune ca am doi, ca doar sunt 2 linii pe test
am emotii, sper sa fie totul bine, mai ales ca umeaza o perioada stresanta, duminica plec spre romania, incepe sesiunea si sustinera lucrarii de dizertatie sper sa fie bine.
mai trec prin zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianab12 spune:

Ma bucur nespus YLARI ca ai reusit sa depasesti cu bine cele mai grele zile, de acum, trebuie sa treci peste remuscari, cum ti-a spus si doctorita nu trebuie sa te faci vinovata, se putea oricum intampla. Ma bucur ca esti mai bine si cu siguranta ai un psihic tare si vei ramane curand insarcinata! Numai bine iti doresc!

Bun venit olim, iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos!

Fetelor? Cum se vad pozele de pe picasa? Imi trebuie parola contului de gmail, pt a intra in contul de picasa? sau este si un link public?
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

buna dimineata mamicutelor
noi ne-am trezit cu foamea-n gat de la prima ora..i-am administrat o salata de fructe cu miere, nuca si seminte de floarea soarelui
trebuie sa imi pun grau la incoltit din nou.
zice o doamna doctor ca micul dejun ideal al unei gravidute este salata de fructe cu miere, nuca si o lingurita de grau incoltit

Mihaela, ai fost la medic?? sper ca totul este in regula draga mea si a fost doar o sperietura

de semintele de in in sarcina ce stiti fetelor? am vrut sa imi pun in salata, ca de obicei sunt nelipsite, dar am avut o retinere si le-am lasat deoparte

daca nu sunt prea indrazneata, ne dati si noua parola pentru picasa??
va pupam pe burticile mici

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev051pbs.png

4+

Mergi la inceput

Olim, scuze, hormonii sunt de vina...bine ai venit, sa ai o sarcina de vis si un fratior/surioara(sau 2 de ce nu) pentru cel mic, sanatos si papacios
si eu visez sa am gemeni, dar incep sa imi pierd sperantele, pentru ca ma simt prea bine, iar eu imi imaginez sarcinile de gemeni cu greturi gramada, oboseala crunta, foame grupa mare
dar acum ce o vrea dumnezeu, important este sa fie asta micu in uter de data asta,sa nu ma trezesc ca s-a asezat iar prin locuri nepermise

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fetele mele dragi... ieri am fost internata la Polizu pentru chiuretaj.L-am rugat pe doctor sa mai faca o ecografie ca sa fim siguri ca chiar nu se mai poate face nimic! Dar din pacate asa a fost! Sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani!
In prealabil mai facusem si alte ecografii ca sa fiu sigura! Suntem terminati! Chiuretajul a fost groaznic de dureros, am simtit tot ce facea acolo si plangeam in timpul interventiei si doctorul imi zicea sa nu mai plang ca plangeam cu spasme si ma miscam...A fost dureros fizic dar psihic si mai rau! Pe burtica, nu stiu cum si de ce, dar am o pata rosie ca o vanataie de unde a fost bebe...probabil ca harjait prin interior de a iesit semn pe exterior! Ma intreb cu ce am gresit eu Doamne sa trec prin asa ceva? Ce nu am facut cum trebuia?De ce eu?Erau atatea fete cu pierderi de sarcina acolo, unele erau la a2 sau a 3 pierdere... Pentru mine nu era o consolare! Am vazut atata durere acolo.
ma simt asa de goala, de singura! Simt ca mi-am dezamagit sotul, ca m-am dezamagit pe mine!Ideea e ca nu am avut nici un soimptom, ba chiar ma dureau sanii si erau f umflati! Inainte de a ma chiureta si asistenta imi cauta vena pentru anestezie, am inceput sa sangerez...dar rau...curgea mult!deci daca nu mergeam de bunavoie, ajungeam la urgenta si era mai rau!Imi pare rau ca v-am intristat fetelor, imi pare rau ca nu voi fi mamica in ianuarie! paote totusi Dumnezeu imi indeplineste visul de a avea un bebe vara, asa cum mi-am dorit eu!Dar cu ce pret!O sa ma investighez sa vad daca chiar a fost vreo problema de la mine saupur si simplu nu a fost sa fie!
ma intorc la aspirante!
numai bine va doresc si sa apreciati si mai mult sarcina pe care o aveti!

minunea noastra

Mergi la inceput

elenusht
imi pare foarte rau, multa putere sa treci peste durerea asta iti doresc
offff, parca e din ce in ce mai greu sa faci un copil in ziua de azi..inainte faceau cate 9-10 si acum abia reusim sa facem unul si acela cu mari sacrificii

4+

Mergi la inceput