Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

?

Diana sa fii fericita si iubita

Nu am mai apucat sa scriu nimic nici aici nici pe blog, abia am legat un mesaj pe alt topic, mesaj pe care il "coc" inca de dinainte de plecarea la B

Azi iar umblu creanga ... sper sa nu ma "urasca "fiu-meu ca nu il las niciodata sa se odihneasca

Mihnea tuseste cam tare... azi trebuie sa cumpar niste ridiche ceva

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Padi Diana

Sa fiti fericite alaturi de cei dragi!

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

LA MULTI ANI FERICITI, ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA, DIANA!

Mami de Timi nazdravan si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Diana La multi ani!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

am si eu timp de forum cat inghit ceva . Pana la ora asta nu am apucat sa fac nimic... noroc ca acum Iulian e in parc cu taica-su... Acum 2 zile ne-am trezit ca de obicei la 6.30 si pana la 10 am facut urmatoarele: am calcat niste rufe (putine), am ciugulit cate ceva, si eu si copilul, am spalat vase. Sunt absolut disperata cand ma gandesc cum voi face cand voi fi la serviciu... cine va face toate astea??? eu? si cand anume?? Fetele care munciti, lamuriti-ma si pe mine pls cum va descurcati, mai ales cele cu mai putin ajutor (ca daca ar veni mama sa stea la mine nu m-as mai lamenta si eu atata ).

first: Diana sa fii iubita si fericita si multumita acolo unde sunteti!

second: Padi si sa mai treci pe la noi!

Licurici si eu caut disperata o solutie sa-l fac pe Iulian sa mai doarma o juma de ora dimineata. Cand o gasesc promit sa-ti spun . La noi 2 somnuri ar fi dezastru, nici nu se pune problema. De fapt totul merge brici, mai putin eu, care nu mai functionez bine in ultima vreme, de la oboseala.

Lylyana, Lumi, Dana am scris pe fuga zilele trecute si nu am apucat sa zic de Ionela. Intre timp a scris ea si a fost fix cum zice, am schimbat cam la fuga cateva vorbe, am vazut Mihnea frumos foc (copilul pozitiv ), mamica lui cu burtica si bunica lui extrem de frumoasa si cam atat, din pacate... Poze?? Nici vorba, nici macar nu ne-am adus aminte si oricum, copiii nu mai pot fi prinsi in acelasi cadru .

Lylyana ai incercat cumva sa reduci pt o perioada consumul de gluten la Alex sa vezi cum merge? (nu mai stiu daca te-am intrebat).

Dana ati ajuns la Bucuresti?

Cristina_boc hehe si eu am o prietena buna ardeleanca si i se zice Pia (si o cheama Cristina). Cred ca daca o tineti pe-a voastra cu mama, o sa uite de Pia la un moment dat. Nici mie nu mi-ar placea sa-mi zica altfel decat mama. De gustibus.

Raluci eu vin la balaceala daca faci invitatii
Si multumim de info cu apa din piscina

Magda ma bucur de vestile bune . Cam asta ne-au spus si noua cand am fost cu Iulian pt ca se tara prin casa in mod ciudat, ca mersul se invata in mai multi ani.

Floriciko

Andre bafta si voua cu somnurile alea, sa se regleze matza mica

Many ti-au furat astia teava de la internet? ia zi o vorba aici la colectiv pls

Gabitza deci pisicologul ti-a confirmat piticii? Uof, sper totusi sa fie doar niste umbre mici care sa se rezolve repede

ah, vroiam sa zic despre alaptat / intarcat: e drept ca Iulian a renuntat relativ usor, insa eu n-as fi incercat cu metode de astea de mintit copilul. Pentru ca e deja mare si intelege perfect tot ce vorbim (ne mai lasam inselati de faptul ca el inca nu vorbeste ). Si atunci as incerca sa negociez cinstit cu el, nu sa-l pun sa guste cine stie ce. Eu am mare incredere in copii, ca sunt absolut deschisi la minte, ca inteleg totul extrem de bine, fara sa aiba ca noi tot felul de prejudecatii, conceptii etc care sa-i faca sa interpreteze lucrururile aiuristic ca noi, ca stiu ce este bine pentru organismul lor (asta apropos de mancare) etc etc.

gata, pe cai ca se filmeaza!

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

De poze ce sa spun? ca am stat cu aparatul legat de gat si nu mi-am amintit o secunda ca il am la mine si l-as putea folosi. oricum, asa cum spune Monis , copiii i-as fi prins doar individual, nu grup... deci nici mamici in grup ca eram dupa ei

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Monis, la 18.30 avem avionul...pe la 21.30 ar trebui sa fim in Bucuresti.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

D I A N A

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

sunt cocheta

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput