Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m,Bradraisa,Mihacor!
Raspunsuri - Pagina 15
magddalena spune:
buna fetelor
ce frumos scrie la capitol si ce vesti proaste sunt in mesaje
imi pare ff rau elenush nu o sa iti zic ca am trecut si eu prin asta si stiu cum e dar ca trebuie sa fii tare sa crezi in tine timpul estompeaza durerea nu trece nicodata dar se diminueaza cum zicea lorena ai sa te gandesti mereu la cum ar fi fost cat ar fi avut acum copilul tau si tot asa cum de altfel fac si eu multa putere sa mergi mai departe si nu te gandi ca ai gresit ceva sotul tau va fi langa tine cu siguranta sa te sustina si impreuna o sa va indepliniti visul.
ma iau fiorii cand ma gandesc la Mihaela sper sa consulte si alti medici sa mai aiba o a doua parere ca poate e totul bine
cine zicea ca are dureri de ovare sau de ovarul stang parca MONIQUE si eu le am ff puternice la amandoua cand la unul cand la altul si am o usoara senzatie de balonare sper sa fie normal
va pup fetelor sa auzim numai de bine numai vesti bune
mihaela ne rugam pt tine

dianalaura spune:
Buna fetelor!
Ce de vesti triste...
Elenush, imi pare foarte rau..sa-ti dea dumnezeu multa putere, incearca sa te linistesti..stiu ca e greu. Si mai ales nu te invinovati!! Nu e vina ta! Chiar daca vei descoperi ca ai trombofilie sau ceva...nu e vina ta...tu nu ai facut nimic gresit in sarcina asta!
Mihaela, ma rog pentru tine sa fie totul bine. Poate poate mai exista o sansa.
diana
13+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
gabyv spune:
Buna 
Elena 
Miha, sper ca e doar o alarma falsa si totul va fi bine. 
Fetele cu Z1, imi pare rau...asta chiar stiu ce inseama...
Din pacate e o zi plina de vesti proaste 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magddalena buna fetelor ce frumos scrie la capitol si ce vesti proaste sunt in mesaje imi pare ff rau elenush nu o sa iti zic ca am trecut si eu prin asta si stiu cum e dar ca trebuie sa fii tare sa crezi in tine timpul estompeaza durerea nu trece nicodata dar se diminueaza cum zicea lorena ai sa te gandesti mereu la cum ar fi fost cat ar fi avut acum copilul tau si tot asa cum de altfel fac si eu multa putere sa mergi mai departe si nu te gandi ca ai gresit ceva sotul tau va fi langa tine cu siguranta sa te sustina si impreuna o sa va indepliniti visul. ma iau fiorii cand ma gandesc la Mihaela sper sa consulte si alti medici sa mai aiba o a doua parere ca poate e totul bine cine zicea ca are dureri de ovare sau de ovarul stang parca MONIQUE si eu le am ff puternice la amandoua cand la unul cand la altul si am o usoara senzatie de balonare sper sa fie normal va pup fetelor sa auzim numai de bine numai vesti bune mihaela ne rugam pt tine ![]() ![]() |
dada, eu ziceam, ovarul stang
acum doar ma tine
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Va doresc un weekend linistit... ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
asemenea si tie dragutzo!
ancadragoman spune:
sa va inveselesc putin va las poze cu zana zorilor ![]()
http://family.webshots.com/album/580310012Syemae
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Katy82 spune:
Buna fetele! Sotul meu si-a refacut astazi spermograma la dr Matei de la CF2. Rezultat asternoteratozoospermie moderata.
Cred ca nu e chiar de bine.
I s-a recomandat o eco testiculara
Elenush imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. 
Cixinica imi pare rau pt Z2
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
racheel spune:
Buna fetelor 

pe toate
Katy spune-ne numarul, mobilitatea si formele normale 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
28+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!