Mamici inimoase de Constanta***152***
Raspunsuri - Pagina 19
pisoi_aluna spune:
Neatza la pranza, ca n-avui timp pana acu'
Miha, poate e de la rinichi daca ai dureri si in spate? Sau e prea jos? Un prieten a ajuns de mai multe ori la urgenta cu pietre la rinichi si credea ca e cu totul altceva...nu stiu, imi dau si eu cu parerea... dar mai bine fugi la doctor.
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
mihaela77O spune:
lulu,multa sanatate tatalui tau si refacere rappida!
va multumesc din suflet pt gandurile bune si sfaturi!
la urgenta,n-am cum sa merg,e vb de Mihai(nu as avea cu cine sa-l las,Andreea nu-i acasa) si de timpul mult pierdut pe acolo,insa prima doctora care m-a primit mai repejor,adica joi dupa-amiaza,este dra Bundescu!
sper sa rezist pana atunci,sa nu ma vad nevoita sa chem salvarea!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O lulu,multa sanatate tatalui tau si refacere rappida! va multumesc din suflet pt gandurile bune si sfaturi! la urgenta,n-am cum sa merg,e vb de Mihai(nu as avea cu cine sa-l las,Andreea nu-i acasa) si de timpul mult pierdut pe acolo,insa prima doctora care m-a primit mai repejor,adica joi dupa-amiaza,este dra Bundescu! sper sa rezist pana atunci,sa nu ma vad nevoita sa chem salvarea! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
merg cu tine la urgenta? stau eu cu Mihai si tu macar te consulta cineva...cum crezi
mihaela77O spune:
Alina,mersi mult de tot,esti tare draguta si amabila,insa e dificil de stat cu Mihai,dar maine vine si Andreea acasa,e si Paul acasa si daca nu mai rezist pana joi,promit sa ma duc la urgenta!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mery_anna spune:
Bun gasit tuturor,
Felicitari absolventilor si o vacanta minunata!Vladis,frumoasa realizare...ai o fata minunata!Succes pe mai departe!
Vladimir,sa cresti mare si sanatos!
Mihaela,imi pare rau ca esti bolnava,sper sa se rezolve cat mai repede problema si sa treaca usor!Lulu,refacere usoara tatalui tau!
Noi respiram un pic mai usurati dupa perioada agitata pe care am avut-o.La ultimul reglaj de la Sibiu,Ionut a atins pragul auditiv,ceea ce inseamna ca ar trebui sa auda la nivelul la care auzim si noi.Mie mi se pare totusi ca nu diferentiaza unele consoane,sau nu-si da el prea mult silinta sa le pronunte.Acum vom merge la 6 luni la control,nemaifiind nevoie de reglaje mai dese.Din pacate nu am putut merge in tabara hipoacuzicilor de la Sovata ,in acea perioada fiind internati la Bucuresti pentru evaluarea anuala a celeilalte probleme,esofagoplastia.Testele au aratat ca nu prezinta fistule sau stenoze,in termenii medicali si ca ,,esofagul" este in regula,dar problema care ma inspaimanta si la care nu ma asteptam sa prezinte un pericol,este bucata de esofag ,,naturala"care a ramas la locul ei si care,in cazul unui reflux,poate duce la esofagita.In acest caz este nevoie de o noua inteventie chirurgicala pentru indepartarea acelui capat de esofag.De starea lui nu putem sti nimic deocamdata,singura cale de acces acolo fiind endoscopul si vom face acest lucru la evaluarea urmatoare.Pana atunci trebuie sa ii urmaresc atent scaunele,hemoglobina si starea lui generala...nu stiu ce sa mai zic...poate ca ne va feri Dumnezeu...Mai trebuie sa mergem si la Cluj,pentru controlul la implant,dar asta in august...joi seara ma urc in autocar cu Ionut si plec la mama,la Botosani,vreo 4 zile,sa mai plecam si in alta parte decat spitale...
Vacanta frumoasa si insorita si numai vesti bune!
cris_82 spune:
cu scuzele de rigoare ..
La Multi Ani Vladimir
miha nu te juca cu sanatatea si fuguta la medic.Asteptam vesti bune da?
mery multa sananate puiului si tie multa putere o sa fie bine,stiu ca esti "barbata"
Am fost si am dus masina in service la reprezentanta..mi-era dor sa pun mana pe volanul ei si sa o gonesc un pic pe strazi,dar acum trebuie sa vina cineva de la asigurari si sa pozeze.Ideea e ca din momentul in care se ii face poze la masina mea,mai dureaza o luna pana o iua acasa si cel mai trist e ca e pasibila de dauna totala..asta la o prima evaluare fara sa fie pusa pe rampa si cautata bine pe unde sunt probleme.I-am spus doamnei de acolo care a lut-o in primire ca sa faca ce stie ea mai bine,numai sa imi dea masina inapoi nu banii pe ea.Acum e pusa bine in parcarea lor si asteptam rezultatele expertizei..
Mirunel terorista
BAZAR
Dodo-pui spune:
mery
Citat: |
Mie mi se pare totusi ca nu diferentiaza unele consoane |
Drum bun la Botosani
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
simonapro spune:
Buna!
Alina: insanatosire grabnica tatalui tau!
Mery: Doamne ajuta sa fie bine, drum bun si multa relexare
sa aveti o seara frumoasa!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Dodo-pui spune:
Ct
Las
si
La multi ani celor ce-si serbeaza azi onomastica!
O zi minunata va doresc
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaa
dodo esti matinala azi,multam de cafea.Ce onomastica e azi?. Trebuie sa specific ca nu am calendar popicesc,ci doar unul mare cu masini la care sa visez o viata intreaga
Mirunel terorista
BAZAR