Pufi de ian-feb 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

ce ma framanta pe mine...alex nu mai vrea sa stea in scaunelul lui de masa...ma termina cu mancatul in picioare in timp ce se plimba prin bucatarie...altfel se arunca pe spate sa dea cu capul de spatarul scaunului..si urla de nervi......ai vostri mai stau in scaun? macar sa ma oftic de tot...

Gemanutzele mananca in picioare in scaunele de masa de vreo 3-4 luni. Atata se foiau si ridicau si coborau ca au rupt husele si acum stau direct pe plastic. Le-am dat la nivelul minim de jos si ele se urca/coboara singure. Sunt tot o foiala in timpul mesei, dar nu le las sa plece pana nu termina masa decat foarte rar, cand chiar nu mananca mai nimic. Asha prin casa le dau doar finger-food si chiar si atunci le trimit in scaune si initzial chiar rontzaie acolo, dupa care incep turele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

neata buna,sarumana de cafea sorina

sorina bafta la doctor cu fetele...ce culoare i-ai facut dianei?

ce ma framanta pe mine...alex nu mai vrea sa stea in scaunelul lui de masa...ma termina cu mancatul in picioare in timp ce se plimba prin bucatarie...altfel se arunca pe spate sa dea cu capul de spatarul scaunului..si urla de nervi......ai vostri mai stau in scaun? macar sa ma oftic de tot...

o zi frumoasa tuturor!

mami de si

Dianei i-am facut un castaniu...culoarea cojii de castana...practic e vorba doar de niste reflexe de culoare, nu e chiar o mare schimbare, dar...si-a dorit ea mult.

Cu mancatul in scaun...da, iris mananca in scaun mancarica. Si finger food ii dau desert, tot in scaun.. Mai scapa si cu mancarea in mers, daca fura de la diana, dar incerc sa-i dau numai in scaun... La cum bea ea laptele si acum, adica tot asa (eu o tin cu o mana pe ea, cu o mana bibe, si dansez cu ea prin casa)...asta mi-ar mai lipsi, cred...sa manance si mancare in mers...si-s taman gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata,

Prezenta la cafea si eu ( Sorina )

Sorina si eu am tras un bocet de dimineata....Ariana a dormit separat de noi prima data, adica si pana acum dormea in patutul ei, dar era lipit de al nostru si isi mai intindea o manuta, un piciorus pe teritoriul nostru....dar acum e separat de al nostru si dimi s-a trezit, eram pe faza, s-a ridicat din pat si s-a dus la joaca....gata pupiciiii DE CE CRESC ASA REPEDE???????????

Eu nu prea sunt cu regulile, adica profit la maxim de etapa asta a lor asa ca sunt un pic mai permisiva, mai ales cu mine...adica nu prea ma stresez ca nu e ca la carte, nu face nu stiu ce....ca vb pe limba ei, ca face prostioare...adica e o etapa cu care nu ma mai intalnesc, si adorrrrrrrrrrrrrrr sa o vad cum face bulbuci, cum face darli darli(dans pe strada), bouncyy bouncy (dat din fundulet- un fel de dans) , cum vb pe limba ei ....e un copil normal, ii ofer posibilitatea sa isi dezvolte vorbirea, gandirea...deci fac activitati cu ea , dar nu ma stresez absolut deloc , sunt foarte mandra de ea si de cum evolueaza, un copil normal si o mama anormala

Offff, tare frumos ai scris, Simply, si maaaare dreptate ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Am cam absentat in ultima vreme... am citit fugitiv din urma, mi-a placut ca v-ati cra-cit care mai de care mai frumos...

Eu am fost libera ieri si azi si m-am ocupat exclusiv de copii. Acum dorm si imi fac si eu putin de cap p-aici.
Duminica am fost la un botez in capitala. Frumos si obositor in acelasi timp. La intoarcere ne-a apucat noaptea si am lovit in plin o ditamai namila de caine care statea pur si simplu in picioare pe mijocul strazii. Masina varza... bara, radiator si ce naiba o mai fi pe-acolo. Am fost tare suparata, dar mi-a trecut a doua zi cand am realizat mai bine ca putea sa fie muuuult mai rau decat atat. Bine ca suntem noi sanatosi si ca sotu' a avut inspiratia de a nu trage de volan ...sa ne trezim mai stiu eu cum... rasturnati pe camp.. Doamne fereste. O aveam si pe Mara cu noi in masina.

aaa... si i-am luat si bicicleta Marei cand am fost la Buc si cand am ajuns acasa realizat ca are rotile desumflate. Am dus-o la vulcanizare sa le umflam... PANA . 4 insi am fost la magazin cand am cumparat-o si nici unuia nu i-a dat prin cap sa verifice rotile.

Cam atat despre noi... acum ma duc sa mai citesc din urma...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Gata, sunt la zi ...

Simply Bafta la examene in continuare. Mereu povestesti asa de frumos despre Ariana si despre familia voastra ...
Ruxita si eu ma asortam cu Mara cand era mica, inconstient. Imi atrageau atentia prietenele mele cand ne intalneam. Nu stiu care e faza... asa se intampla. Acum imi place foarte mult sa-i asortez intre ei... nu sa-i imbrac la fel, dar sa se potriveasca culorile.
Sorina multumesc de intrebare... n-am ajuns inca la dr. Ma bucur mult ca si-au revenit fetele, bafta azi la dr. Tare mult imi place relatia ta cu Diana... e un copil bun, sunt sigura ca nu te va dezamagi.
Bea asteptam vesti despre fetita
Mire sorry de povestea cu vaccinul. Sper sa se rezolve repede si sa nu va mai deranjeze nimeni si nimic in vacanta.
Alicredo offf... ce weekend ati avut si voi... bine ca si-a revenit David. Sanatate multa.
Larisel m-am amuzat la faza cu " Naty sa nu mananci"... pe cat sunt caposi, pe atat sunt de dulci
MP David inca sta in scaunelul de masa, dar mai nou trebuie neaparat sa aiba obiecte de joaca cand mananca .
Dece ai grija cu pusca aia...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cra...cra....

ete ca ma laud si eu cu ceva....
am frecat menta....sau tziparul sau am taiat frunze la caini...sau...

in traducere n-am fc mai nik....in afara ca am fost sa iau lapte lu jiji care a dat in foc si am ramas k jumatate...

jiji ink doarme...poate e pe trezite..ca are 2 ore juma...
je am bazait netul asta de ceva ore incoace studiind oferta de vouchere...
JM e la pescuit...din nou ..cik si-a luat cafea muuuulta..sa nu mai doarma lemn..sa piarda din nou....monstrul...

afara e fff cald....si nu se poate iesi mai devreme de 6, chiar 7...

nyny...wow...nashpa...da zic si io...ca tine...doamne fereste de mai rau...bine ca sunteti ok...fiarele se pot indrepta...ce-i drept pe bani...dar...

simpli......ne era dor de tine...am fost putin tristacand am citit ..despartirea de ariana .... daca ma gandesc nici eu nu mai dorm k jiji...da uite ca nu m-am gandit aprofundat la asta...
oricum stam cu usa deschisa si-i aud fiecare bazait...cred ca doarme mai bine singur....pe ditamai patul( eu tanjesc dupa el sicand a fost jiji mai agitat am dormit cu el)

deci..fac spam ca n0am nik de zis( sunt un pic suparata ca iar am 63)...si gata....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fac un capitol nou

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Capitol nou

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."