Strumfi iul-aug 2011!SANATATE RAMONA&ALINUFF! (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

"sunt asa si asa, stau pe perf k gynipral si amestec litic,tot urinez sange,contractii ceva mai rare. Raman internata pana nasc!! dc nasc zilele astea urgent la polizu la neonat, dc depasesc 32 sapt, pot naste aici. "
mesaj de la Ramona

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

da, acelasi mesaj l-am primit si eu, ca tocmai ce o intrebasem cum mai e. inteleg ca nasterea e o chestiune de zile, nu?

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Sms de la Ramo:
"sunt asha si asha, stau pe perfuzii, tot urinez cu sange, contractii ceva mai rare. Raman internata pana nasc!! dc nasc zilele astea, urgent la polizu, daca trec de 32 de sapt pot naste aici!"
Deci mari vesti nu sunt, sper ca ea sa fie psihic mai bine putin!

La multi ani si de la mine, Roberta!! Sa ai parte de un copil frumos ca tine, de o nastere usoara, sa fii o mamica frumoasa si vesela!!!

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

O sa fie bine, am eu un feeling (TREBUIE sa fie bine)

Fetelor, in cel mai rau caz, daca naste la 30 saptamani, nu este viabil fatul?Adica, daca naste maine si o trimit la Polizu, bebelusul nu ar fi ok?

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cory problema nu e atat daca traieste copilul, cat efectele secundare ale unei nasteri premature, trebuie sa recupereze in timp, pot sa apara tot felul de complicatii care sa necesite apoi tratamente, unele mai usoare altele mai grave

la noi la odisee a fost o fetita nascuta la 26 de saptamani, cu 700 de grame, si acuma e mare si frumoasa. dar la astfel de varste totul tine de noroc si de medici.

orice zi in plus conteaza, mai ales daca ii fac dexametazona, cu cat actioneaza mai mult cu atat se maturizeaza mai bine plamanii bebelui

mama de Carol (29.12.2008) si 35+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Eu cred ca da!! Cred ca Iustin e bine si daca se naste azi! TREBUIE!!
Cory, esti superba!!
Roxy, si tu!!
Alina nu mi-a dat nici un semn, i-am dat un sms de incurajare! O sa vedem maine pentru cine sunt motzatele!
Felicia, tu cum te mai simti?
Betty, imi pare rau de stresul prin care treci!
imi mai aduc aminte si mai scriu...

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

da florina la elias..poate ne vedem..da-mi un PM cu nr tau de tel daca vrei...eu am tel pe picassa

(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.)fiv1 2010 promed system reusit
sapt 36+ cu LUCA GABRIEL amr....10zile
multumesc doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

cory problema nu e atat daca traieste copilul, cat efectele secundare ale unei nasteri premature, trebuie sa recupereze in timp, pot sa apara tot felul de complicatii care sa necesite apoi tratamente, unele mai usoare altele mai grave

la noi la odisee a fost o fetita nascuta la 26 de saptamani, cu 700 de grame, si acuma e mare si frumoasa. dar la astfel de varste totul tine de noroc si de medici.

orice zi in plus conteaza, mai ales daca ii fac dexametazona, cu cat actioneaza mai mult cu atat se maturizeaza mai bine plamanii bebelui

mama de Carol (29.12.2008) si 35+ cu Patrick
blog

Da, de consecinte eram si eu interesata...
Ei, o sa fie bine!

Multumesc mult, Sd Cristian!

30+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Am venit si eu de la control,bebelina este pregatita pentru nastere,colul este deschis cam un deget,si mi a zis doctorul ca nu i nici o problema daca s ar naste acum!cred ca frica imi da tarcoale!Corry super burtica Ramona si bebe Iustin 36+ Maya-MariaAMR 4saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cereline

Am venit si eu de la control,bebelina este pregatita pentru nastere,colul este deschis cam un deget,si mi a zis doctorul ca nu i nici o problema daca s ar naste acum!cred ca frica imi da tarcoale!
Corry super burtica
Ramona si bebe Iustin

36+ Maya-Maria

AMR 4saptamani!!!

!!!!!!!FELICITARI!!!!!!!!
Sincer eu imi doresc foarte tare sa nasc cat mai repede, nu mai am rabdare deloc Cand vad la voi ca va anunta doctorul ca se apropie momentul parca sunt ofticata, la mine dupa 3 saptamani de gynipral+no-spa+scobutil+ utrogestan cred ca au prelungit un pic data nasteri

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 37+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput