diurna de 333.146 euro pe an !!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Doamnelor si domnilor, noi vorbim despre o obscura profesoara de matematica care brusc da consultatii financiare de o suta de mii de euro pe an in Romania pe ochi frumosi (ochi frumosi de peste). Voi dati exemple de matematicieni doxa de matematica cu rezultate, academice sau/si in lumea afacerilor, obtinute prin eforturi proprii.
Ce-are una (Valean) cu alta (experti pe bune in matematica si aplicatiile acesteia)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Doamnelor si domnilor, noi vorbim despre o obscura profesoara de matematica care brusc da consultatii financiare de o suta de mii de euro pe an in Romania pe ochi frumosi (ochi frumosi de peste). Voi dati exemple de matematicieni doxa de matematica cu rezultate, academice sau/si in lumea afacerilor, obtinute prin eforturi proprii.
Ce-are una (Valean) cu alta (experti pe bune in matematica si aplicatiile acesteia)?

Nope. D-na X din exemplul meu nu e cunoscuta pentru nici un rezultat special in matematica.
E doar un exemplu tipic de matematician care a decis sa lucreze in consulting.

So... de cate ori castiga ea mai bine decat sotul celebru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

My mistake! Nu pot insa sa nu remarc "intamplarea" prin care un profesor de matematica (nu matematician, ca e o diferenta)- sotie de lider de partid si parlamentar european este foarte bine platita de un sustinator al partidului pe care il conduce sotul si inamic declarat al actualului presedinte. Nu mai erau alti matematicieni in tara asta? E cel putn suspect. Norocul e al lui Antonel ca poate sta acasa ca de, are nevasta descurcareata!

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AkaManah

My mistake! Nu pot insa sa nu remarc "intamplarea" prin care un profesor de matematica (nu matematician, ca e o diferenta)-

Huh?

In ce fel "e o diferenta"?

Si cum ar putea cineva care nu este in domeniul asta sa spuna, daca este o diferenta?

Pe tipul citat mai sus care s-a pensionat "cu milioane" l-am auzit si eu vorbind. Era profesor si tinea seminarii despre aplicatiile muncii lui A. Wiles in codificare. Nu erau rezultatele lui la baza...

Mergi la inceput

Mai bine, vad ca dam exemple si mai diverse. Nu s-a scris inca despre Wiles.

Da, un prof de la o univ asa-si-asa a facut milioane din consulting legat de demonstratia teoremei lui Fermat. Care nici macar nu e financial math, in nici un fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

Citat:
citat din mesajul lui beren

So... de cate ori castiga ea mai bine decat sotul celebru?

5?

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

Mai degraba 10... :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

Citat:

My mistake! Nu pot insa sa nu remarc "intamplarea" prin care un profesor de matematica (nu matematician, ca e o diferenta)-

Huh?

In ce fel "e o diferenta"?

Si cum ar putea cineva care nu este in domeniul asta sa spuna, daca este o diferenta?

Pe tipul citat mai sus care s-a pensionat "cu milioane" l-am auzit si eu vorbind. Era profesor si tinea seminarii despre aplicatiile muncii lui A. Wiles in codificare. Nu erau rezultatele lui la baza...

Pai la fel cum este o diferenta intre un istoric si un profesor de istorie. Deci ceva cu "sufix" dupa ani de cercetare, dupa o recunoastere la nivel academic, national, international cand cercetarile tale ajung sa fie citate in lucrari de specialitate de valoare. Atunci esti matematician, istoric etc cand cercetarea ta produce stiinta, produce ceva nou.
Oare tocmai mi-ai sugerat sa ma autocenzurez pentru ca " nu sunt in domeniu"?

Orice adevar trece prin trei faze. Mai întâi este ridiculizat. Apoi i se opune rezistenta înversunata. Abia în faza a treia este acceptat ca fiind de la sine înteles.

"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Citat:
Pai la fel cum este o diferenta intre un istoric si un profesor de istorie. Deci ceva cu "sufix" Oare tocmai mi-ai sugerat sa ma autocenzurez pentru ca " nu sunt in domeniu"?

Nici pe departe. Dar ce spui nu este aplicabil in matematica.

Nu stiu care e diferenta intre un istoric si un prof de istorie, asa ca nu pot face comparatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui iileana
e cu 300.000 de euro mai putin.

Aia 300.000 sunt diurna platita de Gabriel Resources.

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ce au in comun cei 2 europarlamentari romani,Adrian Severin si sotia stimabilului Crin Antonescu?
Raspuns:consalting-ul,dar nu in interesul Romaniei,of course!

Mergi la inceput