Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Annisia, scuze ca iti raspund asa tarziu, nu am mai avut net, am stat in Vourvourou, este in Halkidiki, pe bratul Sithonia, in ultimii 2 ani am mers numai in Sithonia. Vourvourou este mai mult un sat cu vile care au apartamente si studiouri de inchiriat, si 2 supermarketuri in tot satul, liniste, placut si o plaja superba - Karidi beach cu apa f mica si nisisp fin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Bine v-am gasit fete dragi!
Va multumesc mult ptr urarile de ziua mea

Sa va fie de bine la toate cele care v-ati intors din concediu Erina, Rox, Gabriela ,Mandarinuta, Annisia

Annisia am admirat pozicile santeti adorabili toti 3...se vede ca M e un fin , nu barbatul imagine...am trasarit vazand parcul unde am copilarit

Noi muncim de zor , copiloi sant in vacanta...vai de capul bunici...pe junior il am in vizor, atata timp cat comportamentul lasa de dorit...plecam cu camperul la sf de saptamana mare, munte , barca, dar nu apuc sa ma relaxex , din cauza timpul
ma bucur ca pitica a devenit mai intelegatoare(gradinita sa traiasca), ma mai dispera cu imbracamintea, adora ce e stralucitor si impopotonat, dar nu fuste si rochite...fitze de fetita

in august mi-am propus sa schimb ceva prin casa incepand zugraveala si terminand cu ceva schimbari de mobilier
vom avea o mini vacanta in Puglia si poate si la munte

Cristhina nastere usoara!

Luy sanatate fetelor!...m-am saturat si eu cu pitica , stau ca pe ghimpi din cauza tusei care ii mai da tarcoale

Erina mai vreau dulcegari muzicale...sanantate baiatului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Buna,tuturor.Eu v-am mai citit asa,printre picaturi,insa am scris mai putin.
Gemenii sunt bine,acum 3 zile am facut 4 ani si mai avem putin de recuperat(ma refer la Naoki).
Pupici si vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Buna dimineata, sa aveti o saptamana frumoasa si cat mai racoroasa !

Felicitari lui Ryuji si Naoki, frumosilor papanashi care au implinit 4 ani ! Multi ani fericiti micutilor luptatori !

Mamici dragi, ne intalnim pe 31 la picnic ? Sper sa nu fie exagerat de cald

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput