Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (32)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

arleza multumesc....stai intai sa il vad pe el bine si sanatos si dupa ma gandesc la bebe 2. oricum trb sa fie si bebe 2 si trb sa fie musai fata

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +17

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Brambu e unde v-ati plimbat de nu ai fost prezenta?

Arleza stai linistita ca toate se intampla la timpul lor...O sa afli tu ce ascunde burtica ta.

+15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

pica - hahhaaa, prin sat. Nimic deosebit.

Miercurea e zi de targ si am cascat gura. Ne-am innoit colectia de chiloti si chilotei (eu si S.) si mi-am facut freza. Pt. ca face bine la psihic. M-am intalnit cu o fosta colega de munca (tot romanca) si ne-a uitat D-zeu la barfa . Bine, nici nu ne vazusem de ff mult timp.
Si in timp ce stateam eu la povesti vad copilasii de gradinita, incolonati frumos, cu sapcute in functie de clasa lor (clasele au nume de culori), cu educatoarele dupa ei ... nu stiu insa unde se duceau, nu am fost informata de nici o actiune. Si sunt un pic dezorientata ... 1. pt. ca mi se parea normal sa fim informati (am mai vb cu alte mame si nu stiau nici ele nimic) cand ii scot din gradi si 2. is curioasa unde i-au dus. Aaaa ... si 3. mi-e ciuda ca nu mi-au spus, sa ii dau educatoarei ap. foto sa aiba si S. amintiri despre aceste "crampeie de gradi". Si nu cred sa fie ceva organizat in ultimul moment pt. ca, atunci cand am dus-o dimineata (deci diferenta de vreo ora) nici educatoarea nu mi-a pomenit nimic. Mister ... vad eu azi, imi povesteste ea. Sau, mai sigur, maine o intreb eu pe educatoare ce au facut.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si bble meu flutura pe la mine prin burti de cateva zile, azi l-am simtit de 2 ori

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 33

Mergi la inceput