Cam cat costa cursurile de balet pe luna ?
Si este 12 ani prea in varsta ca fata sa inceapa balet ?
Raspunsuri
madau spune:
Pentru performanta mi se pare cam tarziu. Asa, de distractie, e ok. Pe noi cursurile ne costa 120 ron/luna
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
MACARIE spune:
MADAU -unde faceti voi balet si de cate ori pe saptamana , cat are fetita?
------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
madau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MACARIE MADAU -unde faceti voi balet si de cate ori pe saptamana , cat are fetita? ------------------------------------------------------------------ Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos |
La Giuliana. De 2 ori pe sapt. 5 ani si jumatate are maimutza
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar

filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

MACARIE spune:
MADAU, la Giuliana??? iarta-ma dar ce este asta? unde se tine cursul?
as vrea sa o dau si eu pe fata , are 3,4 luni ,crezi ca o primeste sau este prea mica?
-------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
MACARIE spune:
MADAU , am dat o cautare dupa nume pe net si am gasit.....multam mult......cum va merge acolo? impresii.....
-----------------------------------------------------------------
MACARIE spune:
A_Iulia, voi unde faceti? la giliana nu ne primesc deocamdata ca nu avem 4 ani ..eu vreau sa o tin ocupata in vacanta ...am gasit net o scoala care face si cu copii mai mici tot 185 ron , + inscrierea ...cred ca acolo mergeti si voi , daca se poate ceva impresii te rog , daca ma insel scuze si lumineaza-ma so pe mine .
----------------------------------------------------------------
A_Iulia spune:
Si la scoala noastra de balet primeste doar de la 5 ani in sus, pentru ca sub 5 ani nu se poate colabora cu cei mici. Nici de la 5 la 6 nu sunt rezultate spectaculoase...abia dupa 6 sau 7.
Am sa-ti raspund pe PM care este numele scolii.
madau spune:
Eu sunt super multumita, am terminat deja 1 an acolo si vom continua, am inscris-o deja la cursurile de vara. Din pacate da, sub 4 ani nu primeste, asta pt ca, asa cum a zis si A_IULIA, nu se poate colabora cu fetite asa micute. Mie si la 4 ani imi par prea mici, Miruna a avut colege asa micute care usor usor au abandonat pt ca nu puteau tine pasul...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
MACARIE spune:
am inteles fetele...dar mie de ce mi-au zis sa merg sa o inscriu(chiar maine) oare doar sa imi ia banutii sau .....am vb cu o profesoara la tel si chiar mi-a zis sa o las doar de 2 ori pe saptamana pt ca ea chiar face balet cu fetitele ...eu vroiam de 3 ori pe saptamana....este o scoala care are liceenta britanica ...sper sa fie pe bune , nu vreau sa faca performanta ca nu sunt absurda sa nu inteleg ca este inca mica dar nici sa imi ia banutii degeaba .....
0----------------------------------------