***Delfinariu in straie de sarbatoare (145)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Maine intru si verific noile PM si adaug. Si paula, michelle si giorgia au ramas pe langa momentan. Va invit maine, promit.

Fisierele cu date despre mamici + zile de nastere le am eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Ms Paula,nu stiam o sa mai incerc peste cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusorule, atata e de fain Andreiul tau!!! E superb! Imi plac pozele, ca nu ma satur sa ma tot uit! Imi place mutrita lui de numa! avem si noi pijama la fel, de la c&a. dar jucaria aia mare pe care se poate si urca (trenuletul), de unde e?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Racusor si eu?

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusorule, atata e de fain Andreiul tau!!! E superb! Imi plac pozele, ca nu ma satur sa ma tot uit! Imi place mutrita lui de numa! avem si noi pijama la fel, de la c&a. dar jucaria aia mare pe care se poate si urca (trenuletul), de unde e?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cris,pijamaua aia de la c&A la noi nu mai are labute la picioare andrei nu mai suporta nimic pe picioare noaptea, dar nici sa il lasi cu maneca scurta , si cum tot ii erau cam mici, i le-am taiat

trenuletul este de la vtech, l-am comandat de pe amazon.dar am vazut ca il avea si anamaria la jucariile folosite parca.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Racusor si eu?

trimis PM am luat la rand pe cine a scris in ultimele pagini dar acum am trimis pe yahoogroups, deci cand o sa aveti acces acolo, o sa fie si linkul nostru

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Crissy ti-am trimis si eu PM.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

E superb!!!! Sa va traiasa si sa fie sanatos!
din cate jucarii are care sunt preferatele? Vreau sa incep sa caut cadou pentru ziua ei.

Rody - eu primesc cu drag pup-ul dar nu il merit. Eu si gatitul... Nu e reteta de la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Maine vine si la noi kineto. Abia astept Sa vad ce-mi spune despre piciorusele lui Theo.

Ufff....l-am culcat in patutul lui si dupa fix o ora s-a trezit si l-am mutat la mine in pat nude a adormit instant. Parca are un ceas sub saltea care nu-l lasa sa doarma in patut mai mult de o ora.

Multumesc si eu fetelor care ne-au apreciat pozele: Mycya, Eladeea, Andreea, Rodyka, Cristina.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

azi am fost la cules de cirese (printre altele) undeva departe spre padure...si-au facut baietii de cap. mihai a cazut rapus. dormea in masina desi stefan urla cat putea, din motive diverse :)
asta mic a fost figura, el care misuna peste tot, pus pe iarba, nu s-a miscat din loc. :):)

eu nu am pb cu nan 3.se dizolva f bine. am tetina de la avent din aceea cu I, II, III. bea cu I, ca nu vine chiar asa de rapid.

deci, ce zisei eu ieri?..azi se adeveri...am FURNICI..eu nu pricep cum frate..se aspira dc nu zilnic, la 2 zile..se spala pe jos..intr-adevar se gateste mult la mine, nu duc gunoiul zilnic (e pe balcon)..nu stiu pe unde vin..no, ia-te spala pe unde le-am vazut..da cu spray- am ceva d ela baygon..maine tre sa spal iarasi, ca e undeva in spateel chiuvetei d ela bucatarie, nu pot lasa asa.

bai si la altii frate unde se aspira de 2 ori pe luna nu mai vin vere furnici..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput