Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Diana, in 20 ne-am intors. La ce gradina zoologica ati fost? Foarte fain. Noi nu am ajuns numai la un parc de distractii - 2 zile, la delfinariu si zoo nu, ca nu am mai renuntat la mare. Data viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Alex noi mergem din 16 august in Lara la Royal Wings pretul nu-i mic ca am luat 10 nopti dar sper sa fie ok.
Nu am scapat Mi are varicela imi vine sa mor ca in toamna am dat 500ron pe varilix si prevenar de-a moaca...
Pt.cele care tranziteaza Austria eu detin un apartam in apropire de Judemburg si am chei lasate acolo vi-l ofer cu placere ca sa "rupeti" drumul in doua sa fie mai usor. Noi cand am mers la Venetia asa am facut si nu te termini si tu si copii in masina fara pauze. Ma anuntati puneti adreesa pe gps si va duce pana in curte.

Meli mor de ciuda da nu ne putem vedea. Or mai fi ocazii ce sa fac asta e bine cu nu a facut taman cand sa plecam in Turcia ca atunci chiar era nasol.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Ioana la gradina zoologica din Viena am fost, noi mai vizitasem Schonbrunn dar pentru Ana animalele si locurile de joaca amenajate acolo au fost o experienta exceptionala!

Dana si noi am rupt in 2 zile drumul, acum la intoarcere am stat 2 nopti in Viena! O sa va distrati grozav la turci !!!! Pupam baietii cu bubite, sa treaca repede si fara alte complicatii! Draga mea daca as avea un apartament in Austria, as sta mai mult pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Si eu da tati are servici si nu ii place sa ii fie goala casa. Si noi suntem fan schi asa ca tinem cat mai multe zile pt iarna, de obicei toata vac de craciun + 5zile si cea varecera inttre semestre + cateva zile si la aia iar vara sa mai cresca baietii sa luam biciclete si apoi la trasee prin munti
Asta daca or fi sportivi ca mama sau gen tata care ar intra cu masina si in supermachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare girls!

diana, bine ati revenit...m-am uitat la poze pe nerasuflate...pacat ca au fost asa putine.. mai vreeeaaaaaaaaaaaaaaaauuuu!!!! ai o domnisorica f finuta si frumusica, dar asta micu ma da gata... Doamne, pe cat de mult imi doream fete, acu numai dupa baietei ma uit... imi sunt asa de dragi...si vorba Danei, nu mi-am dorit baiat si uite ca DD mi-a dat 2... dar nu regret o clipa, nu i-as da pe toate fetele...

dana, super vacanta o sa aveti...asa deci, aveti cazare pentru noi...tinem minte... (glumesc)...of, sanaatte puilor...asa deci, cu tot cu vaccin ati facut varicela??? f ciudat...

Alex, o sa vezi, daca e sa ai baiat, o sa-l adori de o sa mori de dragul lui... dar pana nu-l ai, nu stii cum e...

ioana, Vigantol i-am dat lui Eric pana la 1 an si 4 luni, medicii la care mergeam au zis sa nu-i mai dau...lui Filip ii dau deocamdata, vedem cand mergem la control ce ne zice dr...

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - ziua lui Filip

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-pana la un an non-stop vigantol, dupa care pana la 3 numai in perioada rece.eu asa i-am dat, asa mi-a zis medicul pediatru si si medicul de familie.

Diana-ai doi copii tare frumosi, fantastic ce a crescut cel mic,ultima data cand l-am vazut la balet era tare mititel.iar tu, o mamica tare frumoasa,f bine ti-ai revenit!

Andrea-si eu vroiam 2 fete si uite ca nu mi-as da feciorul pe 100 de fetedar si fetele-s faine.

au zis ca de azi canicula, dar unde?
Meli,mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Helloo fetelor,

VA citesc zilnic dar nu prea am timp sa mai si scriu.Noi suntem bine,crestem.Sa ma alaud!Am doi baietei tare dulci si cuminti.Marc e tare cumintel,nu plange,au inceput colicile dar bietul numai scranceste si se face ca si covrigul,iar noaptea se trezeste 1 data pe noapte,cat despre Eric deja e un barbatel,care e tare atent si cuminte,ma ajuta tot timpul si e tare intelegator.Dupa o saptamana de la nastere am ramas cu amandoi si initial m-am panicat ,mi-era frica sa raman doar eu cu ei,dar m-am mobilizat si ma descurc.Obosita nu ma simt ,cum ziceam si mai sus ma trezeste numai o data si e super ok,cu toate ca e alaptat.La inceput cand am ramas graviduta cu Marc,nu credeam ca pot iubi 2 copii,si imi era teama ca poate nu voi putea sa il iubesc asa mult cum il iubesc pe Eric,acum insa simt ca iubirea e mai mare,iar implinirea ta de mamica e de mii si mii de ori mai mare.Singurul dezavantaj cu 2 copii e faptul ca daca plang amandoi sau au ceva amadoi durerea mamei e de 2 ori mai mare.
Si multumim tuturor pt toate urarile de la nastere.Iar daca doriti sa ne vedeti va pun niste pozehttps://picasaweb.google.com/112655543932150082384/Marc?authkey=Gv1sRgCOisp9qlysfmDQ
Alex Felicitari din tot sufletul pt cele 2 liniute,iar cum ziceau si fetele stai linistita ca indiferent ce va fii o sa il iubesti neconditionat.Si eu imi doream ca Marc sa fie fetita,iar acuma nu l-as da pt toate fetele din lume.Nu mi-as da baietii pt nimic in lume.Dar pana nu o sa il ai nu realizezi cum este.Oricum indiferent ce e sa fie sanatos ca restuul se rezolva.Vorba aia fetele baietei aduc si invers!
Sper sa mai pot intra mai des.Va imbratisez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
Multumesc mult fetelor ....ce fain ca nu se mai termina urarile ce m as face fara voi

DIANA ati avut curaj mare sa mergeti la un drum asa de lung ,bravo voua .Super frumoase pozele dar cum zicea si Andreea ..cam putzine :)
ANDREEA ai doi flacai minunati ,felicitari mami
GABI si aparatul meu a ramas la C in masina ...deci n am putut face nici o poza ieri la serbarea mamarutzei,....noroc cu celelalte mamici
Cum de are atata concediu C ?super ca te poate ajuta cu piticutzele
legat de dormit cu siguranta o sa iau masuri ...ca doar nu vom putea dormi toti 4 in pat desi n ar fi imposibil
ma tzin de glume acum dar o sa vad eu atunci cum va fi
IOANA 13 sa va fie de bine somnul in 3 ...poate mai repetati aventura nu se mai strecoara piciu in patul vostru sau doarme fara probleme
DANA multumim de oferta esti draguta
sa stii ca si eu m am gandit la un pachet pt 10 nopti ....dar ajungem cam pe la 2500 de euro si e cam mult ...mai ales acum de cand ne am apucat si de casa ...chiar avem nevoie de bani

Super oferta :din 4 iulie pana in 8 iulie (luni-vineri)intre orele 10 si 13 pensat si vopsit gene -sprancene la doar 20 lei pt programari sunati ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Ma duc sa mi caut pantaloni de gravidutza ..
sper sa se incalzeasca sa mi pot purta rochitzele

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Alex si nu numai, pe asos.com gasesti o gramada pt gravidute, si nu numai Trasportul e gratuit. Din Anglia e situ. Ajung in maxim 2 saptamini, e cind ajung in una.

Mergi la inceput