Gravidutze si mamici de Cluj - 174

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

De foarte multi ani acest fenomen este foarte cunoscut in Cluj-Napoca dar nu prea des discutat : traficul de copii.
Foarte multi copii sunt furati din parcuri, din mall-uri, supermarketuri.

Acum cateva saptamani au fost furati 2 copii din Cora, si poate multi altii din alte locatii,
Zilele astea un al treilea copil (baietel) a fost furat tot din Cora. Mama l-a lasat la capatul raionului intr-un carucior cu masinutza, si cand s-a intors de la raft, baiatul nu mai era. Mamica speriata a anuntat paza imediat, s-a inchis magazinul, s-au securizat usile. Abia dupa 1 h 30 min, baietelul de un an si jumatate a fost gasit in toaleta hypermarketului, ras pe cap, complet chel, cu toate hainele schimbate, singur si plangand.

Oana: Un alt copil din Cluj , a fost furat acum cateva luni, parintii au facut mare caz, l-au dat in consemn la frontiera, au facut "galagie", in termenii politistilor, si copilul a fost gasit, l-au dus la medic, si avea o taietura in zona rinichilor, dupa o ecografie, copilul nu mai avea un rinichi!Este un caz real si socant, relatat chiar de mama

Haideti sa ne rugam pentru acesti copii, sa revina cu bine in familiile lor, caci mare e durerea unor parinti indurerati dar si mai mare e durerea unor copii traumatizati

Aveti grija unde va lasati copii si supravegheatii, nu sunt povesti, sunt lucruri intamplate acum de curand.

Am primit pe mess ce ati citit mai sus

Hide Recent Messages (F3)

Promotie :Tratamentul de intretinere cu caviar,cu ierburi de mare si namol ,cu ulei de avocado si nuca, cu ciocolata,cu ginseng si iasomie ,cu portocale si vitamina C ,tratamentul antirid cu tablete faciale tip masca ,tratamentul pentru prevenirea ridurilor (cu masca chardonnay ),tratament cu masca silk pentru lifting ,la doar 60 lei/tratament (durata tratamentului de intretinere este de 1 ora si 15 min )-pentru mai multe informatii va rog sunati la 0740062475 ,multumesc

Mergi la inceput

Ma bucur ca va place numele salonului
IOANA este suficient un tratament de intretzinere /luna

LA MULTI ANISORI PRINTISORULE FILIP ,sanatate multa si noroc in viata!!!!!!!!!!![red]
iar pt tine mami multe

Promotie :Tratamentul de intretinere cu caviar,cu ierburi de mare si namol ,cu ulei de avocado si nuca, cu ciocolata,cu ginseng si iasomie ,cu portocale si vitamina C ,tratamentul antirid cu tablete faciale tip masca ,tratamentul pentru prevenirea ridurilor (cu masca chardonnay ),tratament cu masca silk pentru lifting ,la doar 60 lei/tratament (durata tratamentului de intretinere este de 1 ora si 15 min )-pentru mai multe informatii va rog sunati la 0740062475 ,multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

La multi anisori Filip,sa cresti mare si sa fi norocos in viata, iar voua Andrea multa sanatate sa-l cresteti si sa va bucurati de ei!!!

am o prietena a carei sora lucreaza la cora, si ea zice ca e adevarata povestea, doar ca neaga pt imaginea lor...groaznic...

Meli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

FILIP, LA MULTI ANISORI!!! SA CRESTI MARE SI VOINIC, SANATOS SI FERICIT ALATURI DE FAMILIA TA SUPERBA!!!

PETRECERE FRUMOASA

MAMI SI TATI , FELICITARI PT PUII VOSTRI MINUNATI SI CUMINTI

Cea mai fericita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

cu toate ca am citit acel mesaj pe net ca u este adevarat , eu unu nu cred, deoarece cine si-a pierdut fetita e o persoana apropiata unei bune prietene de=ale mele , sa faci infart nu alta .

se pare ca au prins 2 persoane , insa sigur in retea erau cel putin 6 persoane ...SA NE FEREASCA DOAMNE DOAMNE PE TOTI SI SA U TRECEM PRIN ASA CEVA.

ieri am trait si eu pe pielea mea acest lucru, deoarece a disparut Dragos din campul meu vizual, se dadea cu masinuta cand observ ca el nu mai e , iar masinuta e la coltul blocului , la primul impact am crezut ca intru in pamant, disperata strigam dupa el si nimik , intr-un final l-am gasit cu vecina noastra cu care ne jucam mult......nici nu vreau sa ma gandesc la alte chestii ...abia mi-am revenit din socul acela

bancherelor......cand aveti timp sa treceti sarbatoriti pe luna aceasta , ca sunt bebei noi dar si Filip nu e tecut

Cea mai fericita,mama, Elena si iepurasii ei , Dragos Stefan , Iulia Anamaria si Adelina Ioana

Mergi la inceput

Sa aveti un weekend frumos .....sper sa nu tzina ploaia asta toata ziua

uitati ce am gasit
http://www.stiridecluj.ro/social/niciun-copil-nu-a-fost-rapit-din-hipermarketul-cora-din-cluj-napoca-

cu siguranta ceva s a intamplat ...desi la inceputul "povestii"nu am crezut....am avut confirmarea din partea unei persoane care era in market in momentul in care s a cerut blocarea cailor de acces :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

La multi ani Filip,sa cresti mare si sanatos!!!

Salutare!
In primul rand va multumesc pentru felicitari.
Dupa cum stiti,am nascut in 13 iunie.Dimineata eram programata la ora 10 pentru un control,ca bebe nu era intors bine cu coloana.am mers la control,bebe era pozitionat ok,iar doctorita a zis ca-mi face un control pe masa sa vada daca cum stam cu colul.Si,surpriza.Eram dilatata 2 degete.Fara dueri,fara nimic.A zis ca pot naste in orice moment.M-am dus acasa,mi-am baut cafeaua,m-am spalat pe cap...pe la 12 ma iau ceva crampe,dar care erau ceva obisnuit...apoi pe la 2,incerc sa dorm putin...nu pot,crampele nu inceteaza,dar nici nu-mi dau seama daca sunt contractii sau nu.Incerc sa le cronometrez,sunt la 2,3 minute si dureaza cam 30 de secunde.Dar suportabile...ma pun sa fac un dus,si ma gandesc sa ma duc la spital...dar totusi parca nu era ca data trecuta,cand ma dureau mai tare...ma gandeam sa nu fie alarma falsa,mai ales ca n-am eliminat nici un dop si nici apa nu mi s-a rupt.Totusi ne pregatim si mergem.Ajungem acolo la 4,30.Acolo ma consulta niste medici rezidenti.Eu eram tare relaxata,nu ma gandeam ca nasc.Ma pun pe masa,ma consulta,si eram dilatata 3,4 cm...Ma trimit sus la sala de nasteri,ma verifica moasa si eram deja 5 cm...imi pune monitorul,contractiile ajungeau pana la 80.Ma intreaba ca nu te doare???Eu zic ca nu asa de tare.Apoi imi zice ca altele la durerea asta se urcau pe pereti.Eu cer epidurala,ca eu nu nasc fara.Ea incearca sa ma convinga ca nu trebuie,ca imediat nasc...Ma duce in sala de nasteri si eram deja dilatata 7 cm...adio epidurala...Incep dureri ceva mai nasoale...ma urca pe masa la 6 fara 5 si incep sa imping...dar nu ma puteam concetra prea bine,sa si suport durerea,sa si imping...mi se parea ca bebe nu va iesi niciodata,n-are cum...Imi face ceva injectie cu xilina,vezi Doamne ceva anestezic local...degeaba,ca oricum simteam tot...apoi ma taie...doctorita ma impingea de burta,moasa tragea de cap...in sfasit a iesit si nu mi-a venit sa cred ca am reusit.Bebe avea 3200 si 52 de cm.Si era tare dragut,normal.Nu mi-a venit sa cred ca l-am nascut,ca am reusit fara epidurala.Apoi cand m-a cusut am simtit fiecare impunsatura...dar a trecut.Ma bucur ca a fost totul foarte rapid,la 4,30 m-am internat si la 6,10 am nascut.Se pare ca ceaiul de frunze de zmeur a functionat si de data asta.Parca prea repede.
Bebe e tare cumintel,doarme si papa,sper sa ramana asa.Ii dau si completare,ca n-am laptic,ieri am scos 35 ml din amandoi...desi beau ceaiuri,copoturi,iau Galafor...unde nu este,nu este,degeaba incerc sa-l stimulez.Am sa-i dau cat am...
Asta e povestea noastra.Nici acum nu-mi vine sa cred ca mai am un copilas.E greu cu 2,dar ne descurcam.Bea e innebunita dupa el.Toata ziua il pupa,il mangaie...ar vrea sa fie tot timpul treaz..

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 38+Raul

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Ramo draga intradevar foarte repede ai nascut ,ma bucur mult ca puiutzul e bine si mai ales ca Bea e asa fericita cu el ,multa sanatate in continuare
ELENA cred ca te ai speriat foarte tare :( cu siguranta te au marcat si intamplarile din ultimul timp legate de copii si atunci te panichezi mai repede ...asa sunt si eu ...

o sambata frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

FELICITARI RAMO....DA,intra-devar f rapid ai nascut.imi aduc aminte ca si eu cu alees parca nu-mi venea sa cred ca voi naste,dopul nu-l eliminasem ca la sara...parca si durerile erau altfel,si eu vroiam neaparat epidurala sa numai trec prin ce-am trecut la sara,vb de dureri....dar m-au convins ca nu trebuie.si pana la urma a fost totul bine dar totusi durerile expulziei si de final au fost mult mai puternice si dureroase ca prima data.sanatosi sa fim...

ALEX unde in manastur v-a fi salonul?vai ce ploi mai baga.si maine v-a fi la fel se cam zice...

ELENA serios?fetita am auzit si eu ca ar fi fost,cam de un an jum..si eu am auzit ieri de la o tipa din parc ca o cunostinta de-a ei se ala in magazin atunci si ca a fost adevarat.atunci au prins 2 pers?am inteles ca si in polus s-a intamplat...ca si la noi in parc traversa o doamna cu copilul cuiva cica sa-i cumpere o inghetata.bine ca au fost parintii pe faza.am auzit si ca ar fi disparut mai demult un copil si dupa 3 luni i-au fost sunati parintii sa mearga in locul unde l-au pierdut.si l-au gasit acolo dar cu cicatrice.numai avea rinichi si jum din ficat...doamne feri.eu una numai merg cu amandoi singura in supermarcketuri.si voi fi mult mai atenta si in parc..

un sf de sapt linistit sa aveti ca frumos nu prea vad....

Mergi la inceput

Legat de subiectul cu "furatul copiilor "totusi parintii acestor copii sunt platitzi ca sa taca ??nu inteleg de ce nu merg la presa sa spuna ce s a intamplat ...sa faca public un asemenea eveniment ,sa avertizeze parintii !!!ma tot intreb cum se poate ca asemenea intamplari sa nu ajunga la presa ??

Ioana salonul este sub apartam. meu
Meli n am retzinut ...in ce statiune din Turcia ai fost anul trecut ?stiu ca ai fost f multumita !

Mergi la inceput