Haine decolorate cu clor

Haine decolorate cu clor | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Dintr-o miscare am stricat cateva haine, adica am pus la clor un propop si nu stiu cum a ajuns in cosul de rufe, unde erau haine colorate. Asa ca acum vreau sa stiu daca pot repara 2 camasi, una maron si una galbena, exista colorant pentru material textil? Culmea ca cele doua camasi imi erau cele mai dragi, comode etc, asa ca vreau sa stiu daca mai pot face ceva sau nu. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Din pacate, nu mai ai ce sa le faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu cred ca mai ai ce sa le faci, decat sa le arunci. Nu am auzit sa existe solutie pentru colorat la loc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Existau acum vreo 10 ani, se puteau vopsi haine la un "Nufarul" de pe Emil Racovita, partea proasta e ca tot nu iese bine.
Adica trebuie vopsitoa toata haina, iar in locul cu clor nu va iesi aceeasi nuanta exact ca atunci cand iti vopsesti parul, ori decolorezi toata haina si vopsesti tot..dar nu stii daca o sa iasa nuanta pe care ai avut-o initial

PS

Intotdeauna, dar INTOTDEAUNA, hainele decolorate, patate, sunt cele mai dragi, mai bune, mai scumpe, etc...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput