Ati alaptat?
Raspunsuri - Pagina 32
karligutza spune:
Am nascut vineri, 13 iulie 2007 ora 19.00 prin cezariana si prima guritza de lapte pe care Adeluta a papat-o a fost duminica dimineata la ora 9.00; ati zice poate, cata precizie...
insa e minunata clipa cand bebe suge cu gurita lui din sanul tau lapticul atat de necesar lui si nu poti uita cand a fost prima data. E minunat.
Alaptez deci de 4 luni si ceva si sper sa pot alapta cat mai mult... nu stiu cum/cand voi lua hotararea sa nu mai alaptez insa sigur imi va parea rau. Atat de rau incat poate vine si bebe 2. hihi ![]()
Voi completa si eu chestionarul de pe prima pagina dupa ce inchei alaptarea Adelutei. Deocamdata noi inca papam tzitzi... ![]()
karligutza
sunt mamica Adelutei 
afibebe spune:
din pacate nu am putut sa imi alaptez piticul.
nu am avut strop de lapte de la inceput.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007
andruskandu spune:
DAAAA!
Are Andrei 1 an si jumatate si inca mai alaptez...cu mare placere!
Andreea
lui
Andreiut Puiut
flufy spune:
Vanessa are 4luni jumate si inca o alaptez.E o senatie unica sa-ti simti copilul la piept.
Sper sa am suficient lapte sa o pot alapta cat de mult ,desi deja nu se mai satura.
Sunt de parere ca orice mama daca are lapte ar trebui sa-si alpteze copilul .Nimic nu se compara cu laptele de mama.Copii sunt mai sanatosi,desi nu se ingrasa asa de tare ca cei hraniti cu lapte praf
.
multi pupici
daraban spune:
fetita mea are 10 luni,o alaptez si acum
Ne distam tare bine amandoua,e un sentiment asa frumos
dana si delia (11.03.2007)
ana_cata spune:
AM UN BAIETEL IN VARSTA DE 3 SI 5 LUNI
L-AM ALAPTAT UN AN SI 3 SAP. ASI FI VRUT MAI MULT TIMP SA-L ALAPTEZ DAR DIN MOTIVE DE SANATATE NU AM PUTUT.CRED CA ALAPTATUL ESTE CEVA MINUNAT SI NU IN ULTIMUL RAND SANATATE ATIT PENTRU COPIIL CAT SI PENTU MAMICA.
Popa Nicoleta spune:
Eu mi-am alaptat baiatul 2 ani, si-l mai alaptam in continuare dar incepuse sa aiba preferinta pentru unul din sani in pofida celuilalt si am zis ca e cazul sa terminam cu treaba asta! Este cea mai minunata experienta!