Ati alaptat?
Raspunsuri - Pagina 19
oticdrag2004 spune:
Am uitat sa specific si eu i-au in urma unei radigrafii pulmonare AMOKSIKLAV 625mg 1 compr. la 12 ore,FARINGOSEPT PARACETAMOL si EFITUSIN.Acest sirop contine alcool etilic 90% si chiar are gust de alcool. Intrebarea mea este mai pot sa-i dau piept? siropul eu nu-l mai iau dar ma intreb acest AMOKSIKLAV....va multumesc SANATATE MAXIMA TUTUROR
otilia dragusanu
adelaide spune:
Am alaptat pana la 9 luni cand printesa a hotarat sa se lase de meseria tzoc-tzoc. As fi vrut mai mult, dar daca dumneaei nu si nu...
Otilia stiu ca Amoksiklavul e amoxiciclina care e permis la in alaptare, dar cu prudenta si daca e musai. Citeste prospectul! Oricum nu e la cele interzise.
oticdrag2004 spune:
Adelaide, am citit msj. tau I-ti multumesc Ai specificat ca ai alaptat pana la 9 luni,,,si dupa? tu cum te-ai simtit, ce ai facut stii ma gindeam si eu sa o intarc caci cu aceasta raceala... daca nu ii dau ma doare pieptul ingrozitor
otilia dragusanu
adelaide spune:
Otilia, n-am avut dureri pentru ca fetita a papat din ce in ce mai putin, ajunsesem sa manance doar prin somn (numai asa primea sanul). In concluzie productia a scazut considerabil, pana aproape de zero.
Acum am citit mesajul de pe pagina anterioara. Si fetita mea s-a imbolnavit cand alaptam. Si noua ne-a dat Ceclor(si eu am considerat ca e prea puternic, dar daca a zis doctorul...) si apoi continuare cu sumetrolim.In nas am pus Nostamine.
Sanatate multa si tie si bebitei!Sper ca deja sunteti bine.
andreea_claudia14 spune:
Am alalptata foarte putin desi mi-as fi dorit sa alaptez mult mai mult dar nu s-a putut poate din cauza cezarienei,care multa lume zice ca nu se poate alapta din cauza faptulii ca iti face cezeriana.Asta este dar sunt foarte multumita asa cum este.
gangurici_licurici spune:
Da, pana la 8 luni. L-as fi alaptat in continuare dar de pe la 7 luni a inceput sa manance tot mai putin la san, din pacate. A coincis la noi cu o perioada de vreme f. calda, cand am inceput sa-i dau apa cu biberonul. Nici acum nu stiu daca asta a fost motivul, am insistat sa-i dau san in continuare, dar la un moment dat nu am mai avut ce sa-i fac, asa ca l-am trecut pe formula.
andreea_claudia, ma indoiesc sa aiba legatura cu cezariana- si eu am nascut cu cezariana, am avut lapte inca de a 2-a zi, si cum spuneam l-am alaptat pana la 8 luni.
Mona_B spune:
Baietelul meu are aproape noua luni, l-am alaptat imediat dupa nastere si inca o mai fac,cat va dori el,si va fi posibil, ma bucur ca pot s-o fac,ii merge foarte bine.
Numai bine la mamici si bebici,
Mona
LauraNicole spune:
Pe Alexa am alaptat-o pana la 1 an si 4 luni .Sandra din pacate nu a avut acest noroc , nefiind nascuta de mine .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm
impreuna spune:
Sara are 9 luni si inca o alaptez si sper sa o fac pana dupa 1 an.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
LauraNicole spune:
Laptele de mama e cel mai bun .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm