Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

Neata fetelor
Miki ms pt. raspuns. momentan incerc cu antibioptal sa vedem cum merge si daca nu-i trece in - zile urmez sfatul lui strumphitza si merg cu printesa la doctor. Acest tratament l-a facut o prietena de-a mea la buburuza ei care a facut tot asa conjunctivita si avea fetita in jur de 3 luni. Tratament recomandat de dr. Sper sa ne foloseasca si noua.
fetele si bebeii

Mergi la inceput

Strumphitza o sa-ti urmam sfatul si mai reducem din poze, sau cel putin le stergem pe cele mai vechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

s-a schimbat parola la picasa? ca nu reusesc sa intru sa pun si eu cateva pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aZaZ

s-a schimbat parola la picasa? ca nu reusesc sa intru sa pun si eu cateva pozici noi

de MARIA 13.01.2006; ANDREI 25.08.2009 si STEFAN 15.03.2011

da, o sa iti trimit eu parola , dar nu stiu cate poze ai sa reusesti sa pui ca nu mai e loc ..eu am mais sters din ale mele, asa ar trebui sa faca toata lumea , sa se reduca la 18Mb fiecare

ma bucur ca a scos gipsul si e crestinat puiul acum

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Fetelor am sters din pozele vechi si am pus pozici noi.
Parerea mea e sa ne limitam fiecare la maxim 10 poze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamira

Fetelor am sters din pozele vechi si am pus pozici noi.
Parerea mea e sa ne limitam fiecare la maxim 10 poze.

_
Mamica fericita de printesa Alesia Maria (21.03.2011)

nu e ca trebuie 10 poze, la fel d ebine 10 poze pot sa aiba o rezolutie mare si sa ocupe 50MB sau 10 poze de rezolutie mica si sa aiba 5MB, diferenta de la cer la pamant , nu ?

el cred ca cel mai bine fiecare isi umple memoria alocata fiecarui user , adica 18MB cu cate poze doreste, atata timp cat nu depaseste...

eu cred ca asa e cel mai bine, nu un user sa aiba 100Mb ocupati si altul abia 5MB si cand mai vrea sa mai puna o pozica sau doua noi , ups...nu mai e loc... asa e fair play, cred eu ? voi ce credeti ? gandesc eu gresit ??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Anamira ti-am admirat fluturasul,e tare dragalasa

Strumph da asa e cel mai bine ,fiecare asi pune cate poze vrea dar sa nu depaseasca 18 mb.
Va las am ceva treaba astazi,maine dimineata sa-mi tineti pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, sterge si de la mine, lasa doar una -doua cu amanadoua fetele, stiu ca pozele mele sunt mari ca pretena are un aparat semiprofi..
azaz BRAVOOO , ma bucur mult!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

strumph, sterge si de la mine, lasa doar una -doua cu amanadoua fetele, stiu ca pozele mele sunt mari ca pretena are un aparat semiprofi..
azaz BRAVOOO , ma bucur mult!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

nu am de ce sa sterg nimic de la tine , pentru ca albumul tau are 7 poze si ocupa numai 406KB, nici macar jumate de MB deci tu tot sa pui poze de astea, ca pana la 18 MB mai ai, inca 17.6 MB , deci ia sa te vedem si pe tine la ochi ca tot ne ameninti de ceva vreme ca "e pe vine" sau astepti sa mergi in ro sa repari laptopul si dupa aia ?

apropo, superb unde te-ai plimbat matale, da pe noi nu ne primesti vreo cateva zile? vin si-ti fac poze cu noul meu aparat foto si le arat si la fete cine se ascunde in spatele acestui nickname

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki eu banuiesc ca e de la dintisori.....asta indica semnele..acum sa vdm cand aj la dr..... ma mai gandeam la un rosu in gat...dar nu tb sa creasca temp??eu ma gandesc ca dupa temp de 38 sa ii pun supoz....e ok asa??
super pozele.....stii ca eu nu prea eram fan baietei ? eii uite ca vladut al tau ma dat gata e asa de frumossss am obs ca iti seamana mult, asa e?

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

daca sare de 38 e bine sa-i pui un supozitor, mai ales ca il linisteste si poate doarme mai bine..si vlad facea de fiecare data febra mica cand apareau dintosii..si el se irrita si la fundulet, citisem undeva ca in perioada respectiva e mai acid pipi/caca..

vlad desi are 2 ani inca nu sstiu daca imi seamana sunt atatea pareri impartite unii zic ca da, altii ca nu..ceva ceva are si de la mine cert e ca andrusca e leita tacsu

mami de 2 prichindei

baaa iti seaaamana, si guritza aia interesanta si ochii mari..e frumos foc, la fel zic si eu, la Lavi. fata, da e leita taica-so, dar e la fel o dulceazta

Lavi, sper sa fie de la dntisori, sa nu va pasca nici o raceala, vad ca avem destui puiuti raciti..si eu zic sa-i pui un supoz cu paracetamol cand il vezi intr-o stare de genul asta...

Strumpfi, ai fost tare frumusica si aranjata de ziua ta...si bronzata chiarVad ca socrii sunt topitzi dupa piscotzica...Cred si eu, e o scumpica!

Mergi la inceput