Piatra Neamt, Perla Moldovei (88)
Raspunsuri - Pagina 21
Ancutza_Bro spune:
neatza
Alexa imi cer scuze, am crezut ca daca ai scris la celalalt subiect stiu si fetele de aici (si am zis ca asa cum am citit eu, putea citi oricine)...acum ma simt prost, ca poate nu vroiai sa vorbesti despre asta ...sincer imi pare rau
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
sunflower1979 spune:
Salut!
am aparut si eu in peisaj si vad ca vreti sa mai organizati o intalnire, maine? as veni si eu sa va mai vad si sa va cunosc mai bine.
incet, incet incep si eu sa-mi dau seama ca de fapt pe unele va stiu. de exemplu, Alexa, imi pareai foarte cunoscuta in poze, dar nu stiam de unde. acu, am intuit ce necaz ai avut si mi-am dat seama ca esti sora lui Vali, cumnata Magdei si noi am fost colege la generala .
Pogonici a fost vecina mea, iar pe sotul tau, Laura l-am recunoscut in poze ca fiind prietenul lui Emil care ne mai rezolva una, alta la calculatoare la Romanel, ocazional.
deci lumea asta chiar e mica, spre foarte mica!
eu sunt la servici, n-avem AC si mor de cald, ma mai imbrac in fusta de nevoie (nu prea-mi sta in obicei) ca sa ma "ventilez".
Denis e la tara, la racoare... ce-i pasa? de fapt nici eu nu ma plang, ca-n timpul saptamanii sunt mai libera, iar in weekenduri il aduc acasa si-l rasfat.
astapt sa vad daca va intalniti si sper sa pot ajunge si eu.
va doresc RACOARE!
Cristina, cea mai mandra mama de Denisuc (30.07.2007)
pisellino spune:
Buna ziua fetele mele dragi, citeam de denis ca e la tara la bunici, imi amintesc si eu ce bine era la matusa mea la tara si cate pozne faceam si cand ne intorceam din vacanta ne puneau la scoala sa facem compunere cu ce am facut si mama ce sf-uri scriam toti parca fusesem pe Marte super frumos
va pup, am luat o gura de amintiri placute
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
cosminiq spune:
si eu prin zona!
gata concediul...la munca, noroc ca in birou e racoare!
Ma duc acasa acusica sa fac o ciorba de fasole ca nu mai pot de pofta...si sa sparg o ceapa mare.
M-am saturat de mancarurile de pe litoral!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
Laura25 spune:
'Neata!
Care da o cafea buna?
Azi pe la 18 eu incerc sa ajung la Gradina de Vara. Daca mai vine cineva, bem o bere impreuna, daca nu, am sa o beau cu surioara mea care vine azi in vizita, cu pofta de hamsii. Deci cine mai doreste, cine mai pofteste? Magda, tu poti sa stai pana la ora aia? Ai chef sa vii?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
'Neata!
daaaaa, eu vin! Si-ti dau si-o cafea, na, ia de-aici! Vezi sa n-o versi, ca-i "cu varf"!
Catalina, ce mai face Robi?
cosminiq, cum fu la mare?
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 'Neata! daaaaa, eu vin! Si-ti dau si-o cafea, na, ia de-aici! Vezi sa n-o versi, ca-i "cu varf"! |
Stiam eu ca ma pot baza pe tine!
Cosminiq vii sa ne arati bronzul?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Salutare !
Noi avem vesti noi : Stefan de maine va merge la cresaaa! ...cam asa ma simt...pe de o parte ma bucur, am emotii, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul, e baiat mare acum ...nu stiu ..am o stare nasoala, pe de alta parte nici nu prea imi fac griji, ca el de obicei e ok, este sociabil...eu asa, eu asa !!!
La intalnire nu stiu daca ajung...incerc
http://community.webshots.com/user/allexa06
LoraG76 spune:
Uaiii, Alexa, incepeti cresa? Felicitari si bafta la acomodare! Sa ma tii la curent, ca la anul ne inscriem si noi pe lista! Iti inteleg pe deplin sentimentele. La Paharnicu? Noi acolo vrem s-o inscriem.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
pisellino spune:
lora multumesc de intrebare e bine robi (mai bine decat de obicei) incepe si el incet incet sa mai realizeze cate ceva, se apropie de lumea mea si eu ma umflu-n pene de bucurie tare ar fi bine sa scape pentru totdeauna de crize, cred ca ar reveni aproape la nivelul normal
va pup o zi frumoasa
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...