Piatra Neamt, Perla Moldovei (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o ciocolata calda, ca eu asta beau - cafeaua am terminat-o pe la 6.30.

Ramona, bine ai venit la noi! Eu am nascut al doilea copil asta toamna cu dr. Ionescu. Merg la ea de 12 ani si sunt f. multumita, mai ales de cum a decurs nasterea si tot ceea ce a facut, cum m-a tratat, etc.etc. Eu chiar ti-o recomand si, ca o parere personala - mie mi se pare ca e un f. bun si experimentat ecografist, cel putin pt. nivelul la care sunt medicii la noi in oras. Oricum, tu decizi, fiecare gaseste medicul care i se potriveste. O sarcina cat mai usoara iti doresc!

Diana, recunosc ca n-as refuza un ouzo, dar nici de la o bere nu ma "dau inapoi". Cand vii?

O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
O ciocolata calda imi surade si mie.
Laura-vazut poze-placut.Copii frumosi ,locuri frumoase,ma bucur ca ati avut un concediu frumos.Drum bun ( am inteles ca mergeti la tara) si wk placut cu cortul

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona1279 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Ramona, bine ai venit la noi! Eu am nascut al doilea copil asta toamna cu dr. Ionescu. Merg la ea de 12 ani si sunt f. multumita, mai ales de cum a decurs nasterea si tot ceea ce a facut, cum m-a tratat, etc.etc. Eu chiar ti-o recomand si, ca o parere personala - mie mi se pare ca e un f. bun si experimentat ecografist, cel putin pt. nivelul la care sunt medicii la noi in oras. Oricum, tu decizi, fiecare gaseste medicul care i se potriveste. O sarcina cat mai usoara iti doresc!

multumesc Lora pentru primire .chiar la dr ionescu nu m-am gandit.din ce auzisem,credeam ca face mai mult avorturi si ca nu vine la nastere.e bine ca am auzit si alta parere,o sa ma gandesc.mai am aproape doua saptamani sa ma hotarasc.
azi imi spunea cineva de dr munteanu-ceva pareri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

hai ma fetelor....beti aici ozo..bere....fara mine...e adevarat ca nu mai am timp de net..ca mata mea nu ma lasa..doar dim vad netul si asta 5 min, ......

blehhhh vorbiti de concediu...ce frumos..hai cami faceti mare pofta, noi sper ca dupa 21 august sa mergem undeva...om vedea....

hai pe cand o terasa????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

salut
iar am chiulit cam mult , dar am avut motive intemeiate
bai, copilasii vostri cand erau de 1 an jumate - 2 ani tot asa rasturnau casa cu susul in jos ca Sabina (Katrina) mea?
eu altceva in afara de curatenie nu mai stiu sa fac in casa asta si cand vad ca dupa o zi de munca, in urmatoarea dimineata toata debandada e la locul ei ca si cum nici nu as fi facut nimic, ma ia cu toate alea

alaltaieri am fost mamica de imprumut, am avut la noi fetita nasilor de 3 anisori...greu frate singura cu 2 copii mici, iar am amanat proiectul bebe 2

Laura, Lora vazut pozicile de la mare , cel mai tare mi-a placut bolfosenia mica in colac, ce relaxata era ea ...ah, si mi-a placut si de Lizuca la serbare
Laura, ziceai de o intalneala si de pozele de la 1 iunie, ati stabilit ceva?

ramona1279 eu am nascut natural cu Eliza Margina ... eu am avut o relatie foarte faina cu ea si o recomand, stiu ca e buna si la cezariana si te asista si la natural...bafta!

ma duc sa culc mandra de pranz...va pup

edit: Dct Margina nu are echograf profi, e un 2D, iar de Dct Munteanu am auzit numai de bine, a nascut nasa mea cu ea, tot natural.

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Tiiii...ce caldura mai fetelor! Nici la ora asta parca nu e destul de racoare. Doar cand ma uit la pozele voastre, Lora si Laura, ma mai racoreste un pic marea. Frumoase poze si cum zicea si Ancuta mai devreme, Adelina e o scumpete.

O seara frumoasa sa aveti!

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaR spune:

Buna dimineata!
Haideti repede la un frappe, pana nu se incalzeste.

Ati vazut meciul lui Bute?

Sa aveti o saptamana racoroasa si linistita!

Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora

http://magdahobbyarts.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Magda- daca s-a incalzit...eu vreau un cub de gheata.
La meci eu nu m-am uitat, nu am treaba eu cu asa ceva,Marcel urmarea ...
Eu va servesc cu o prajitura cu visine.Aseara la ora 22 am facut-o si acum , in dimineata asta am taiat-o

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

alexxa..arunca si la mine o prajitura..sau poftim in bucataria mea si fane si noua una, ca noi suferim de leneeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Lasati prajiturile ca ingrasa ... zise vulpea privind la struguri...
Veniti si voi cu o bere rece, ceva, poate ne vine cheful de treaba unii oameni stau la plaja si se prajesc la soare, altii muncesc, deh, fiecare cu norocul lui

Liniste pe aici, ati fugit sa va scundeti de soare bag seama!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput