43 de romani

43 de romani | Autor: Fomalhauti

Link direct la acest mesaj

http://science.hotnews.ro/stiri-idei-8780779-cum-procedeaza-cimpanzeu-pentru-scoate-aluna-dintr-tub-scuipa-urineaza-peste-mancare.htm

Am citit acest articol si comentariile. Si acolo, la comentarii, cineva pune problema cum s-ar descurca 43 de romani cu aluna.

Eu zic asa: din 43 de romani 42,9ar incepe sa se planga. Ca lor le e foame si vor aluna. Apoi s-ar imparti aproximativ in jumatate si s-ar contrazice cine este vinovat pentru faptul ca aluna este in tub, Boc si Basescu sau opozitia.

In continuare 7 romani ar organiza un protest sau mai bine cateva proteste, unul la Cotroceni, doua la guvern, unul la parlament si unul la primarie. Si ar striga "Dati-ne aluna." "Aluna este a noastra." "Hotii." si "Ne este foame."

Alti 7 (sau tot cei 7 cu protestul?) s-ar duce la diferite televiziuni unde ar discuta despre conspiratia care a adus aluna in tub si despre fortele din spatele acestei conspiratii. Ar veni vorba de guvern (din nou), Basescu (si toate neamurile lui), FMI, Bin Laden care nici macar nu a murit de-adevaratelea, pozitia planetelor si zodia in care s-a copt aluna. Sa nu uitam extraterestri.

2 romani ar sparge tuburile (eventual nu numai pe ale lor ci si pe ale altora) si ar lua alunele.

Alti 2 romani ar cauta pe cineva caruia ii pot da spaga pentru a le extrage aluna din tub.

2 ar cauta o clarvazatoare sa le spuna cum se scoate aluna.

Restul (daca am calculat bine raman 23 adica mai mult de jumatate) s-ar duce acasa si s-ar plange in continuare ca le este foame.

Asa cum ii stiu eu pe romani, unii ar si scuipa sau urina pe aluna insa fara sa-si dea seama ca asta i-ar putea ajuta sa o scoata din tub. Doar asa, ca asa e romanul...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Poate va intrebati de ce am pus subiectul la "Politica" si nu la "Psihologie" (sau la bancuri).

L-am pus la politica fiindca din 43 de romani 42,8 ar fi convinsi ca prezenta alunei in tub este o chestiune pur politica.

Iar la bancuri nu am pus subiectul fiindca nu e chiar de ras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Daca tot a ajuns aluna la politice: Ce nume are aluna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu as spune ca aluna e prea acra si as manca frunze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

super fain ai spus Fomalhauti!!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Cred ca s-ar gasi destui care sa spuna sa fim optimisti, ca o sa iasa ea, aluna din tub, si pana atunci sa bem apa ca sa ne mai potolim foamea. Apoi s-ar isca un adevarat scandal la impartirea apei.

Mergi la inceput