Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

LIA sanatate! Doamne ajuta sa fii bine!

arleza draga mea, tinem legatura, cred ca ne vom vedea la POLIZU pt nastere.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

uf mai bella ce ma oftic ca nu am picassa la serv.

diseara caut, sper sa nimeresc

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

Lia..sanatate multa si te asteptam cu vesti bune

bella, ff frumoase lucrusoarele

si eu stau in dr taberei..aproape de plazza

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Nasterea la privat vs nasterea la stat, sistemul sanitar privat vs sistemul sanitar de stat. Eu o sa nasc la o clinica privata, pentru ca acolo este dr care imi urmareste sarcina si ca imi confera o liniste psihica exact cind am nevoie de ea ca sa pot fi suficient de echilibrata sa pot ajunge acasa sa ma ocup de copilul meu. In alta ordine de idei prefer sa las locul liber acelei persoane care nu poate sa isi permita sa beneficieze de servicii private. Asta in ceea ce priveste nasterea, iar in ceea ce priveste serviciile medicale le-am preferat in general pe acelea care mi-au fost la indemina si mi-au rezolvat problema in mai putin timp cu maxim de eficienta.

Mihaela poate ne intalnim prin zona ca eu stau in partea aia a orasului.

Bella ziceai de parcul tineretului ca o sa iti plimbi bashinosul pe acolo. E un parc frumos care cred ca e mai aproape de tine pe undeva prin spate pe la b-dul basarabia, nu stiu sa iti spun numele, am fost pe acolo si m-am intalnit cu niste prieteni cu copil mic si mi-a placut. Oricum iti soun eu ca cel mai bun parc este cel mai apropiat, mai ales iarna cum e cind o sa nastem noi. Vara iei copilul in carca si pleci cu el unde vrei ca e mai simplu, dar iarna nu e acelasi lucru. Unde stati voi acum stati departe si nu asta vad eu o problema mare ci faptul ca stati izolati. Unde v-ati luat teren?

Emily feliciari pentu cerclaj.

Gata ma duc acasa ca trebuie sa ma apuc sa fac bagaje ca plecam mai incolo.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Nasterea la privat vs nasterea la stat, sistemul sanitar privat vs sistemul sanitar de stat. Eu o sa nasc la o clinica privata, pentru ca acolo este dr care imi urmareste sarcina si ca imi confera o liniste psihica exact cind am nevoie de ea ca sa pot fi suficient de echilibrata sa pot ajunge acasa sa ma ocup de copilul meu. In alta ordine de idei prefer sa las locul liber acelei persoane care nu poate sa isi permita sa beneficieze de servicii private. Asta in ceea ce priveste nasterea, iar in ceea ce priveste serviciile medicale le-am preferat in general pe acelea care mi-au fost la indemina si mi-au rezolvat problema in mai putin timp cu maxim de eficienta.

Mihaela poate ne intalnim prin zona ca eu stau in partea aia a orasului.

Bella ziceai de parcul tineretului ca o sa iti plimbi bashinosul pe acolo. E un parc frumos care cred ca e mai aproape de tine pe undeva prin spate pe la b-dul basarabia, nu stiu sa iti spun numele, am fost pe acolo si m-am intalnit cu niste prieteni cu copil mic si mi-a placut. Oricum iti soun eu ca cel mai bun parc este cel mai apropiat, mai ales iarna cum e cind o sa nastem noi. Vara iei copilul in carca si pleci cu el unde vrei ca e mai simplu, dar iarna nu e acelasi lucru. Unde stati voi acum stati departe si nu asta vad eu o problema mare ci faptul ca stati izolati. Unde v-ati luat teren?

Emily feliciari pentu cerclaj.

Gata ma duc acasa ca trebuie sa ma apuc sa fac bagaje ca plecam mai incolo.

+13

teren ne-am luat in bragadiru

pt noi nu e problema ca suntem mai izolati ca avem masini, si eu si sotu.
un lucru e cert eu aici in complex nu imi plimb copilu. asa ca pt noi ramane parcul de pe b-dul tineretului.
parcul de care zici tu nu stiu unde este...si sincer iti zic ca in lumea copiilor ma simt mai bine ca in herastrau, ma simt ca acasa

vacanta placuta daca plecati in concediu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Buna si din partea noastra
azi sunt mai bine si am reusit sa intru sa va mai citesc un pic din urma.
am reusit sa scap fara antibiotice.......cu clatiri cu multa apa cu sare si algocalmin inainte sa ma asez in pat dupamasa si seara cand ne asezam la nani ca sa pot dormi macar un pic......., dar tot raul este spere bine, mi-a crestat gingia ca nu putea sa iasa maseaua de mine...........cui i-ar fi dat prin cap ca mai era un colt de iesit dupa atata timp si de atunci s-a dus si puroiul, gingia nu mai e asa umflata si rosie.........deci ne facem bine, saptamana viitoare merg sa imi puna pivotul si sa imi ia amprenta pt. maseaua de imbracat..........cu care avem problema cum vre-o 3 saptamani si sper sa scapam de capitolul dentist pana in noiembrie
piticuta mea este bine, nu mai face febra si cu tusea aproape a trecut !!!!!!!!
deci numai vesti bune
am citi un pic din urma si vad ca vorbiti de spitale in general.
eu la odiseea cu Bianca am avut doua fete care au nascut la privat si din pacate au ajuns cu probleme tot la Polizu.......
acum nici ele nu au nascut prematur, dar dupa nastere bebelusii au avut probleme si pentru siguranta lor au fost trimisi la spital.
depinde de fiecare in parte.
eu nu sunt nici pro , nici contra privat .
de nascut am nascut la Elias si am stat in rezerva de 2 paturi, fara a plati nimic in plus, chiar am avut o experienta foarte frumoasa acolo cand am nascut si fara a cheltui excesiv.
acum sper sa fie bine si de data asta si sa venim repede cu bebe acasa.
cu Bianca, am nascut-o vineri seara si duminica eram deja acasa.........as fi iesit sambata, dar a facut icter, oricum am inteles ca este mult mai bine sa il faca in spital decat acasa.......de aceea am mai stat o noapte la spital sa o puna la incubator.....
Bella, sora mea este tot sagetator si este exact la fel ca tine la fire, asa ca eu una sunt obisnuita cu comentarii acide...........dar la fel ca tine se aprinde repede, dar ii trece la fel de repede.
am vazut pozele ........frumoase foc hainutele si mai ales mami cu burtica..... sa creasca mare!!!!!!!
Lia multa sanatate
merg sa pap ceva si revin pe toate!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
16+

Mergi la inceput

baby multumesc

ma bucur ca ai scapat de maseaua pacatoasa...da ti-a crestat-o pe viu?

eu anu trecut in vara mi-am scos maseaua de minte din st jos...am zis ca mor pana a scos-o si dupa o sapt am stat cu obrazul umflat cat casa da imp e ca am scapat de belea. mai trb scoasa si dr jos da am pierdut startul ca a aparut bebe...sper sa nu faca fize maseaua asta

samburelul meu

Mergi la inceput

Ela , cu intarziere si din parte mea, ieri nu eram in apele mele din cauza durerii de masea...
sarcina usoara in continuare!!!!!!!!!!
emily sarcina usoara si sper sa ajungi cu ajutorul cerclajului cat mai aproape de termen cu prichindeii tai!!!!!!!!
fetelor dar in august nu mai este nimeni nascut???

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
16+

Mergi la inceput

nuuuuuuuuuu pe viu ca acolo ramaneam.........., mi-a facut anestezie locala (articaina se numeste substanta, e singura care poate fi folosita in sarcina si doar in al doilea trimestru de sarcina),am avut noroc ca nu s-a intamplat mai tarziu ca nu mai putea sa imi faca anestezie........
Bella multa bafta cu maseaua, sper sa nu te apuce pana in noiembrie

16+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_r7

nuuuuuuuuuu pe viu ca acolo ramaneam.........., mi-a facut anestezie locala (articaina se numeste substanta, e singura care poate fi folosita in sarcina si doar in al doilea trimestru de sarcina),am avut noroc ca nu s-a intamplat mai tarziu ca nu mai putea sa imi faca anestezie........
Bella multa bafta cu maseaua, sper sa nu te apuce pana in noiembrie

16+

hai ca mi-am adus aminte cu maseaua din st jos pe care am scos-o ca si eu am tras cu ea ca intr-o vara se umflase mama mama si facuse si puroi(habar nu aveam eu ca e puroi) si eram la niste prieteni si ma cam vaitam ca nu mai pot inchide gura ca ma doare saracia la care tatal tipului imi pune o gura de tarie in pahar si imi zice tin-o acolo pe masea pana simti ca nu mai poti de usturime. deci nu va exagerez la nici 10 min cred de cand am scuipat taria mi-a iesit tot purioiul si sa desumflat saracia. de atunci cred ca 3 ani nu am mai stiut de ea. inafara ca imi creea presiune pe dintii de jos

samburelul meu

Mergi la inceput