Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Mor, sunt in renovari la birou si au dat cu ceva solutii (diluant) de nu mai pot sa respir. Mi-am sunat sotul sa vina sa ma ia de urgenta acasa

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 12+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Si eu vreau sa ne intalnim. Daca e as propune intr-un parc daca e frumos afara si eventual sa fie we.
Bella da voi o sa va mutati de la est la vest aproape. Ziceam de izolare acolo, fiindca de vreo 2-3 luni si pe noi ne-a mutat cu serviciul in apropiere la podul vitan si mi se pare rupt de lume.

+13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

nush cine a zis ieri de double whooper de la bk , ca a mancat si a avut reactii adverse ei bine, nu m-am abtinut nici eu ieri si azi sunt varza cu burta
luny noi acum ne pregatim de balaceala, ca tot vad ca incepe ploaia.
voua sa va fie de bine
lia sanatate multa, tie si bebeliniului, sa revenit curand acasa ...la mazare, spanac si ce mai creste pe la voi
multumesc fetelor din drumul taberei ca au ridicat mana la prezenta. eu stau langa politehnica, deci nici eu chiar in fata la afi, doar era un reper. ne putem vedea chiar si in plaza la iarna
mai asteptam si alte vecine
eu sunt disponibila in perioada anuntata de mada pentru intalneala. cine se ocupa de organizare? eu plec saptamana viitoare in concediu, deci nu prea pot, dar vin cu drag oriunde sugerati (numa sa nu va intalniti cand sunt eu in concediu)
loredana...sincer, probabil ca si sarcina e de vina-a mea- insa insistentele astea mi se par bizare rau. de parca ar conta cu ce-s unsi peretii...sau nesimtirea din spitale. eu o noapte am stat la TI cu fi-miu la grigore, sper sa fie si ultima din viata noastra. am avut TV, si o fetita de 14 ani la a 3 a tentativa de suicid, pe care de cand o adusese salvarea (vineri dimineata) pana luni la prima ora, nici nu apucase sa o consulte cineva. eu m-am prins de ce e cu ea de cum am intrat pe usa, si nu faptul ca-s psiholog m-a ajutat, ci logica bunului simt, ca la 14 ani n-avea ce cauta pe sectia de toxicologie, unde se ingereaza accidental substante diverse. mai ales dupa privirea aia pierduta pe care o avea, si zambetul cel detasat cand au consultat-o dupa 3 zile si au aflat anamneza, au alergat in disperare sa cheme salvarea s-o mute la obregia. mda...nice! noroc ca nu mai incercase fata nimic peste we. maica-sa era depresiva si nu venise pe la ea s-o vada, nici bani de spagi nu avea...copilul nimanui. sunt convinsa ca toate asistentele si doctoritele de pe sectie aveau o inima si o daruire de nu se poate...pacat ca n-o aratau si la serviciu.
eu am fost cu pila de la dr. spitalului. s-a tipat literlamente la mine sa: nu aduc mai mult de 2 jucarii, ca de ce are fi-miu pijamaua prea colorata, ca de ce am o geanta asa de mare, sa nu ma prinda ca o bag sub pat, ce am venit sa ma mut acolo?!?, sa nu vada nimic pe pat, sa ma scol la 5 dimineata (in conditiile in care ne-am internat la ora 1 noaptea si eu am adormit probabil pe la 3) fiindca mamele n-au voie in pat pe timpul zilei, si sa ma asez frumos pe scaun. sa tinem usa la salon deschisa-desi aveam si geam la usa sa se poata vedea inauntru, si fereastra deschizibila cu plasa (adica nu sarea nimeni pe geam) pe motiv ca doar asa se aeriseste la ei in spital-si adaug eu- doar asa ii poti auzi pe toti ceilalti copii cum urla in functie de ce tratament i se aplica fiecaruia. mi s-a spus ca-s nesimtita ca am tot inchis-o insa fi-miu era cu nervii prastie de la ce se auzea din celelalte saloane. eu n-am putut sa fac scandal tocmai din cauza pilei pe care am avut-o.
eu va urez sanatate si sa nu cunoasteti fata asta a spitalului pe care noi, muritorii de rand, cu educatie si bun simt, am avut nesansa sa o cunoastem.
si edit ca am uitat cireasa de pe tort a experientei noastre spitalicesti: ne-au cazat initial in patutul destinat unui copil cu convulsii epileptice. si se pregateau sa-i si faca tratamentul pe masura copiluli. si eu nu intelegeam de ce o tot dau cu convulsiile, daca sunt un pericol pentru tudor, adica urmeaza sa le faca datorita substantei pe care o bause...si au facut asistentele ochii cat cepele, ca ce, nu el are convulsii? aaa...pai atunci sa ne ducem pe sectia de toxicologie, de parca eu ma cazasem dupa preferinte, nu ma adusese o asistenta pana acolo macar un: scuzati-ne pentru confuzie. ca poate va dadeam un fenobarbital gratuit tot vina mea era

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 18+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

buna fetelor,
sunt prin "zona", va citesc dar nu pot tine pasul cu voi sa pot raspunde

noi suntem bine, am trecut cu bine peste perioada greturilor, au fost cateva dimineti in care am imbratisat wc, nu ca acum nu as avea, in rest totul ok, doar 1,5 kg in plus

eu voi naste la privat, in mures, corina_kelly , poate ne vedem pe acolo, ai pm

lia , sanatate multa

uitasem, suntem baiatel, avem cam 15 cm, si 160 gr.

toate fetele

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor, am revenit acasa!
am fost la Cluj si l-am operat pe Stefan, iar acum am ajuns inapoi acasa. Saracutul habar nu are prin ce a trecut, s-a dus sa ii puna picaturi in nas si apoi s-a trezit in salon, si am venit si eu langa el. Acum ca i-a trecut efectul anesteziei si a calmantelor, are o jena la inghitit, zice ca il doare maseaua, ca nu poate inghiti .
Nu am apucat sa citesc nimic, am intrat sa va spun ca din fericire totul e ok, acum sa vad daca reusesc sa citesc azi din urma, ca sunt foarte obosita, fizic, dar mai ales psihic..

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Diana felicitarii pentru micutul Stefan ca se simte bine acum. refacere cat mai rapida si lui mami la fel ca sunt sigura ca este foarte obosita
alecori felicitarii pentru baietel
Tia bine ai venit..in sfarsit nu mai sunt singura in luna august
Petro sper sa tina vremea cu voi duminica si sa aveti un picnic reusit
vrem si noi la intalnire, cand va hotarati asteptam vesti
felicictarii pentru balaceala la piscina luny
lui bebe mic al meu ii plac nectarinele si numai alea tari.....vai de dantura mea..................dar de cateva zile papam multe.........abia astepa sa apara peste tot sa nu mai fie asa scumpe.........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna fetelor, am revenit acasa!
am fost la Cluj si l-am operat pe Stefan, iar acum am ajuns inapoi acasa. Saracutul habar nu are prin ce a trecut, s-a dus sa ii puna picaturi in nas si apoi s-a trezit in salon, si am venit si eu langa el. Acum ca i-a trecut efectul anesteziei si a calmantelor, are o jena la inghitit, zice ca il doare maseaua, ca nu poate inghiti .
Nu am apucat sa citesc nimic, am intrat sa va spun ca din fericire totul e ok, acum sa vad daca reusesc sa citesc azi din urma, ca sunt foarte obosita, fizic, dar mai ales psihic..

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

diana bine ca a tercut si asta cu bine si sper din suflet sa nu ii mai creasca iar.
jena din gat ii trece pana maine dim. da-i un ceiut caldut cu putina miere si ceva moale de papa, gen fara paine ca e mai iritativa. jena in gat o are de la tubul cu care a fost intubat da o sa ii treaca in cateva ore

alecori cam rarut pe aici...sa iti traiasca flacaul

ralu sa de-a dumnezeu sa nu mai fii nevoita sa ajungi niciodata cu copii la spital si noi dealtfel.off grea viata in tara asta de cacat.pe zi ce trece sunt tot mai dezamagita de tara in care traim si de oamneii care ne conduc. mai ales taticul, chior care ne joaca ca pe marionete. hai ca o dau in politica si ma ia capul

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +16

samburelul meu

Mergi la inceput

baby si eu pap zilnic cred 1kg de piersici, nectarine, caise si cirese....daca se poate as manca numai fructe, ma mai roade la un momentdat si stomacul pt ceva mancare, da fructele sa traiasca. drept urmare sunt si stricata la stomac...da ce mai conteaza

fetele si eu sunt pt intalnire, intr-o sambata de ex. si eu zic tot un parc da de preferat poate are o cafenea ceva cu toaleta(ca unele au vezica mai mica) ca sa stam pe banca parca e aiurea

eu v-as invita la mine in parc, nu ca imi este mie aproape doamne fereste ca eu pot sa vin si in militari daca vreti da e tare misto plus ca are un prieten o terasa acolo si avem foisor disponibil oricand+ cel mai imp pt fetele care vin cu copilasii credeti-ma ca daca veniti odata cu ei aici nu or sa mai vrea alt parc, o sa refuze total. aveti barcute pe apa parac e 5 lei min/ castele gonflabile de la primarie moka, sa inaugurat acum un loc de joaca mare super cool ce sa zic nu degeaba ii zice lumea copiilor

samburelul meu

Mergi la inceput

fetelor semnati si voi:

http://vreausieuparintiimei.stirileprotv.ro/index.php?res=upload_ok

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ralu, cum fu balaceala? unde mergeti voi?.. vad ca suntem gand la gand cu experientele din spital.. eu n-am mai povestit, dar similar a fost si cu noi la M. Curie... vine asistenta la ora 6, da cu usa de perete, si urla 'gata, mamicile, jos din pat! curatenie lucie sa vad aici, hai strangeti, aerisiti, spalati, ca nu intra dr la vizita daca e mizeri in salon!!!'in secunda doi, colegele din salon, m-au vazut neagra, am sarit in picioare si exact asa eram, jur !!
si am luat-o pe tanti: 'auzi, cucoana, in ce calitate intri tu si vorbesti asa cu noi aici?? cine te crezi, Dumnezeul spitalului? nu ti-e rusine, sunt copiii astia cu pneumonie, n-au dormit toata noapte de rau ce le-a fost si tu dai cu usa de perete? ia-ti gandul ca faci militarie cu mine aici, ca te ia mama naibi! sunt militar si nu imi vorbeste nimeni asa la munca, si a dat tupeul peste voi asistentele, intr-un spital de copii?! ia-ti gandul ca vreuna dintre noi se va transforma in infirmiera, cheama pe cine trebuie sa faca curat aici, ca noi nu punem mana pe nimic, nu suntem femeile voastre de serviciu!'... asta o mica parte... aia a inghetat pe loc, nu se astepta sa-i tina piept cineva, am dat-o afara, pe fata asa, i-am zis 'acum iesi, copiii dorm!' incepuse sa se indulceasca deja 'stati, doamna, ca stiti....' efectiv i-am trintit usa in nas!... concluziile trageti-le fiecare... am mai spus, gradul meu de suportabilitate are limite, mai ales cand sunt cu copilul bolnav... si am stat 5 nopti acolo, povestile pot continua, dar ma opresc aici... va spun sincer, ca ma rascoleste inca toata experienta aia de acolo..
Diana, bine ca ati scapat de operatie, recuperare rapida!!
Bella, noi mergem des in parcul lui Piedone
asta ptr ca noi nu avem parcuri pe langa casa, mereu migram prin diverse locuri, IOR, ala de care spui tu, Tineretului... asta e, da' stam in centru

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput