A.Optimiste,Felicitari Mihaelafalt,Sophia_m!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky82 Kitty ai avut endometrioza? nu mai stiu care erau problemele la tine, ai facut si laparo? dupa cat timp ai ramas? ai mai luat vreun tratament? hai ca te-am zapacit cu intrebari Monique sti cumva ceva de tratamentul asta homeopat? ![]() ![]() la toate si multumesc pentru incurajari |
neata fetele!
Miki nu stiu nimic, insa asa am auzit
trebuie sa vorbesti cu un medic homeopat insa
Monique77 spune:
fetelor eu si sambata si ieri am avut niste ameteli pe seara...
mi s-a mai intamplat dar acum vad ca se repeta si ma ingrijoreaza
aveam de obicei oaresce ameteli inainte de ovulatie, dpa insa...nimic
iar eu sambata cred ca am ovulat. eu asa am simtit.
si ameteli am avut seara sambata si ieri la fel
dar ieri mai prelungit asa... 

offff
sper sa nu fie iar de la stres 

sa am ia problemelepe care le-am mai avut.....
sophia_m spune:
buna fetele
multumim inca o data de urari
aseara am fost cam ingrijorata ca m-a durut mijlocul cam tare si ovarele, azi sunt bine
cred ca miercuri imi sun ginecoloaga, poate facem un beta sa stiu si eu o treaba, ca asa ma leg de orice chestie cat de neinsemnata..
sau o fi prea devreme la 4 saptamani?? nu prea stiu cum e cu testul asta de sange..
se face o singura data sau cum?![]()
sa aveti o saptamana usoara, va pupam

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev050pr_.png
EllaR spune:
salut fetelor,
vreau in primul rand sa felicit gravidutele!
Ma iertati ca nu am mai intrat de ceva timp, dar sunt mai mult decat scufundata in butoi. Acu 2 saptamani am descoperit un chit (4cm) in urma caruia am fost trecuta din nou pe AC. La o saptamana avea la ecografie 4,1/6,6 cm. ma doare bazinul foarte tare si radiaza pe picior. Sper saptamana asta sa dau de un endocrinolog si sa-mi faca cat mai multe analize sa lamurim problema ca asa nu e mai poate. M-a trecut din nou pe Cerazette, de la pastilele astea am si ameteli foarte mari.
Sunt tare suparata. In ianuarie am fost operata de un chist hemoragic si ma ramas cu o parte de ovar. Acum chistul s-a format pe celalat ovar. Sper din toata inima sa se retraga si sa nu mai creasca. Vreau sa raman macar cu ovarul asta intreg.
Va pup fetelor! Nu am uitat pe nimeni, dar sunt suparata

elenusht spune:
sophia felicitari si o sarcina usoara! Sa dea Domnul sa ne vedem cu copilasii in brate! Beta hcg se poate face deja si apoi il faci la 48 de ore- el trebuie sa se dubleze! Acum nu se vede nimic la ecografie si este singurul care iti arata evolutia sarcinii! eu maine iarasi sunt chemtata sa vada daca s-a mai retras hematomul- sper sa fie bine...cand ma gandesc ca iarasi imi baga ala inauntru si ma doare, mooor! va pup pe toate
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
6+
minunea noastra
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui EllaR salut fetelor, vreau in primul rand sa felicit gravidutele! Ma iertati ca nu am mai intrat de ceva timp, dar sunt mai mult decat scufundata in butoi. Acu 2 saptamani am descoperit un chit (4cm) in urma caruia am fost trecuta din nou pe AC. La o saptamana avea la ecografie 4,1/6,6 cm. ma doare bazinul foarte tare si radiaza pe picior. Sper saptamana asta sa dau de un endocrinolog si sa-mi faca cat mai multe analize sa lamurim problema ca asa nu e mai poate. M-a trecut din nou pe Cerazette, de la pastilele astea am si ameteli foarte mari. Sunt tare suparata. In ianuarie am fost operata de un chist hemoragic si ma ramas cu o parte de ovar. Acum chistul s-a format pe celalat ovar. Sper din toata inima sa se retraga si sa nu mai creasca. Vreau sa raman macar cu ovarul asta intreg. Va pup fetelor! Nu am uitat pe nimeni, dar sunt suparata ![]() ![]() Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Ela multa bafta, sa dea DD sa se resoarba chistul ca stiu cum e.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu
ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Mihaelafalt spune:
Lorena imi pare asa de rau, incearca luna asta sa prestezi ca la carte.

Doamne iti multumesc ca m-ai ajutat sa fiu
ajuta-ma sa am o sarcina usoara si sa fim sanatosi.
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui bradraisa de vineri am 4 TESTE II Aspiranta bebe2 |
bravoooooooooo!!!
sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si frumos
bradraisa spune:
sper sa fie totul bine, mai ales ca un prieten al lui Bradut are scarlatina. Am inima cit un purice, desi eu am facut scarlatina cind eram mica. Cine stie sa-mi spuna daca este una din bolilele copilariei care nu se mai fac?