Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

SONDAJ:
Ce marca de aspirator nazal (batista bebelusului) ati/0 sa cumparati voi?

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Arianna

Oana 34+ cu Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Arianna

m-a incantat numele evident

30 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Babyblue suntem alaturi de tine si bebe Iustin...off...pacatoase mai sunt pietrele de la rinichi :( doamne doamne o sa vegheze asupra ei
Alinuff de asemenea DD o fie a laturi de voi...
Ma bucur pt toti bebelusii care sunt bine si le tin pumnii mamicilor care au probleme cu copii..
Si eu as vrea pareri despre aspiratorul nazal precum si despre termometrele pe care le -ati luat....luni as vrea sa finalizez o c omanda pe amazon si as vrea sa ma decid odata la toate produsele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

Revin si eu de la eco cu vesti bune... in mare
Stiti vechea mea problema cu femurul care era in urma cu vreo saptamanasa, cel putin... e, acum, eu am 31 sapt. si 2 zile, femurul e de 31 si o zi deci e bineee!! Capsorul cu vreo cateva zile mai mare (32 sapt si o zi). Are un diametru de 8 cm, si Alex imi zice: "deja?? o sa te rupa la nastere!" sa speram ca nu o sa fie chiar asa nashpa
Fluxurile sunt ok, greutatea - in jur de 2 kg, placenta grad 1. Singura veste mai putin buna e cu lichiul amniotic, adica e undeva spre limita. Limita inferioara a zis ca e 8, iar eu am 10.2. Mi-a zis ca nu e inca o problema, doar ca trebuie monitorizat mai des.
O fi avand legatura cu cata apa beau?
Acum cica nasc pe 5 august. Om vedea

Va tin la curent cu starea Ramonei.

31+

Bravo, fetita, este bine.
Nu-ti mai face probleme

29+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

SONDAJ:

34+

Arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:

SONDAJ:

34+

Arianna

idem

am mai avut un alt model si nu a fost bun de nimic

mama de Carol (29.12.2008) si 34+ cu Patrick
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

buna dragele mele,

am intrat plina de optmism si m-am intristat rapid cand am citit de babyblue . Imi pare nespus de rau ca trebuie sa treci prin asta, iti doresc multa sanatate, curaj si putere.

alinuff sunt cu gandul la voi, Dumnzeu sa iti ocroteasca minunea si sa aiba grija de voi amandoi.

Cred ca ati observat ca Il pomenesc foarte des pe Dumnezeu de cand am nascut si asta pentru ca am simtit ca a fost alaturi de noi si desi am fost foarte speriata ca nasc atat de devreme El ne-a avut in grija. Sunt convinsa ca are grija de toti ingerasii nostri pentru ca sunt dar de la El.

mamutz ma intrebai de pompa, am avut una de la avent insa nu stiu din ce motiv n-am putut-o folosi, cred ca atunci cand a sterilizat-o sotul s-a pierdut o garnitura sau ceva de genu'ca nu functiona astfel ca am cumparat ce foloseau si fetele de salon o pompa care doar scoate surplusul de laptic fara biberon, ieftina 12 ron dar care si-a facut treaba. Pentru mai tarziu daca voi vrea sa folosesc lapticul scos ptr bibi va trebui sa-mi iau alta, pana atunci beau compot si ceai intr-una .

Azi n-am intrat ptr ca am fost putin obosita, defapt inca sunt, bebe e cuminte ieri a fost medicul pediatru si azi preotul de ne-a facut sfestanie si ne-a citit noua.
Si tot aseara bunica i-a facut prima baita, n-am plans deloc, am stat cu ochii mari .

Va pup pe toate fetele si aveti grija de voi

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:

SONDAJ:

34+

Benny set si este f bun, l-am testat , are cap de aspiratie de doua dimensiuni incepand cu 0+ si periuta pentru curatare.

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Buna fetele,
revin si eu dupa o absenta motivata, am avut probleme cu internetul.
Dar mi-a fost f dor de palavrageala cu voi.
Abia am reusit sa va citesc din urma ,sa vedem ce am retinut .
Sa incepem cu inceputul :
Pufi ne-ai facut o mare surpriza, sa-ti traiasca mica minune si sa va bucure toata viata.
Felicitari din suflet si pupici pt primul bebe din odiseea noastra.
Alinuff i-ti doresc multa putere si tie si micutei Antonia, sa treceti cu bine peste tot.
Arianna felicitari pt rezultatele bune de la eco si pt zanica grasunica
I-mi pare rau pt otita.
Krissy felicitari pt saptamanile implinite si pt schimbarea prefixului, ina 10 saptamani frumoase iti urez !
Babyblue multa sanatate,ne vom ruga pt tine si pt bebe Iustin .
Mamutz i-mi pare tare rau ca te supara nenorocitul de herpes.
Uite un sa-ti mai treaca.
Lissa ana bafta maine la control, sa fie in regula pulsul si la tine si la bebe.
Lulusor camera lui bebe e superba.
Bafta la diabetolog sa nu fie nevoie de insulina.
Crisspy sanatate multa puiului tau.
Anaemi si bafta multa la examen.
Florina q eu am un doctor cu care ma inteleg minunat, e f intelegator dar totusi s-ar putea sa fie prea tarziu pt a te lua in evidenta in sapt 37.
Daca vrei iti dau un PM cu nr de tel si-l intrebi, ca nu se stie niciodata.
Ireth felicitari pt vestile bune de la eco.

Scuze daca am uitat pe cineva, va pup pe toate fara exceptie.

Alina 32+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput