Strumfi de iul-aug 2011 SNTATE ALINUFF&RAMO! (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Roberta, nici eu nu am experienta dar din cate am citit si parerea mea este ca este dopul, da eu zic ca nu este tocmai ok daca ai inceput sa ai si dureri. Ai mare grija, sa nu cumva sa faci efort.-ici

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Burtici, mie mi-au iesit primele 2 vergeturi pe coapse

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 36+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

dOamne ce emotii am, ALINUFF iti doresc din suflet ca bebelina sa fie sanatoasa si tu sa te refaci rapid iar interventia sa fie usoara .

HAI ALINUFF

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Eu am avut o noaptea de cosmar, m-a pus ala cu coarne sa beau ieri un pahar de bere ptr laptic si aseara am zis ca mor de rau si din pacate i-am transmis starea si lui bebe care n-a inchis ochii de la 12-5 dimineata .

Mi se rupea sufletul de el asa ca de acum raman strict la compoturile mele si la ceiut .

roberta si eu cred ca e dopul, desi la mine a fost direct apa care era f curata, roz pal-pal. Nu vreau sa te sperii dar ai mare grija, stai la pat pana luni. Pup

mami de bebe strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Roberta, s-ar putea sa fie dopul, dar mai bine mergi la un control si vezi.
Strep B se face din zona X inclusiv anus, acum nu intelegeti ca va baga ceva ... ci doar la suprafata de la zona X pana la fund. Atat!

Alinuff, ce ma bucur ca mai ai 2 zile, wow... sunt pregatite

Alexia_ada, si eu m-am trezit la 6 tot datorita carceilor care m-au prins in zone tare ciudate.

Roberta, tot pt tine...imi pare rau pt mama ta.Multa sanatate!

Ramona, pe unde esti?

va pup!

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

roberta eu am mai spus ... dopul gelatinos e chiar gelatinos ... adica e o chestie pe care, de ex. daca o iei pe hartie, se intindeeeee, asa ca gelatina. sorry daca-s prea plastica. la mine nu a fost nici macar roz, a fost transparenta, am auzit de fetele care au gasit prin el firisoare de sange, dar pana la urma trebuie sa fie chestia aia gelatinoasa.
cat despre faptul ca ai "zilele numarate" ... logic , dar bb poate sosi si dupa 2-3 saptamani dupa pierdea dopului. este o etapa premergatoare nasterii, dar nu inseamna, neaparat, ca in 2-3 zile nasti.
la dani am pierdut dopul cu 3 saptamani inainte de nastere. acum, am o saptamana de cand pierd zilnic cate o bucatica.

ramona ma bucur ca ai trecut cu bine peste interventie, sa iti dea DD refacere usoara si bb sa mai stea cuminte la caldurica.
alinuff mult curaj maine, sa va ajute DD sa fiti sanatoase, sa treci cu bine peste operatie, refacere usoara, mult laptic si bb sanatos.

gasca

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Roberta, imi pare rau pentru problemele de familie... sper sa se rezolve si sa se intoarca mama cat mai curand la tine.
Si eu tot dopul cred ca e, dupa ce au povestit fetele cu mai multa experienta, asa ca ai grija.
Roxy, ce bine ca sunteti inca in formula 2 in 1, mai stati asa oleaca
Cat priveste cornuletele.... uite doua retete (sunt asemanatoare):
http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-dulci/cornulete-pufoase-cu-gem-de-caise/
sau
http://torturilelissei.blogspot.com/2010/10/cornuri-moi-cu-ciocolata.html
eu am facut din cele cu cicolata, ca aveam nutella in casa

pufi, ziceai ca n-ai dormit deloc ca ai baut un pahar de bere. Ti-au zis de la maternitate ce ai voie sa mananci si ce nu? sau pur si simplu le iei pe incercatelea?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

la controlul pe masa , dr poate vedea daca se pierde din acest dop???
o chestie gelatinoasa am avut si eu aseara cat un bob de piper, mai transparenta si poate usor galbui

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

la mine pierderea dopului a coincis cu inceputul dilatarii.

Alexia, cred ca la tine e un pic cam devreme pt dop. Scurgerile noastre de zi cu zi sunt multe mai abundente acum in sarcina, poate sunt scurgeri... dau si eu cu parerea

si eu am probleme cu amortitul mainilor

mi-am luat pulsul(mi-am cumparat in sfarsit un tensiometru) si dis de dimineata 1 fost 116, acum a coborat la 98...deci tot e mare

Mama de Ana si 35+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

pai de asta m-am cam speriat si eu lisssa ca este cam devreme ...de asta am zis sa va intreb ...dar luni la control dr isi poate da seama daca a fost ceva din dop sau doar o scurgere ?

29+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput