Urgent!!!

Urgent!!! | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

exista vreun topic dedicat sanatatii...in speta cancerului: link-uri ajutatoare, fundatii umanitare??
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

o cautare pe google
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Fundatia Casa Sperantei se ocupa de bolnavii de cancer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanziana27

o cautare pe google
multa sanatate!

Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi nazdravani
Sapunuri 100% naturale

Iti dai seama ca mai intai asta am facut...dar dupa vreo 2 h de cautare...(majoritatea link-urilor sunt in engleza).... am cedat....
ma intereseaza poate mai mult fundatii umanitare.Am gasit ceva...dar pentru copii....Varul meu a fost operat in 7 ani de doua ori pe creier in Bucuresti. La ultimul rmn au iesit rezultatele rele si nu si-au mai asumat o noua interventie. Pe net au gasit clinica din Turcia care, dupa analiza documentelor, au spus ca se risca la o operatie..dar costa in jur de 20000e. Varul meu este de ola tara... si n-au posibilitati. Are 42 de ani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ane2200

Fundatia Casa Sperantei se ocupa de bolnavii de cancer

Ane & Raul

Multumesc pentru raspunsuri..dar Fundatia Soarelui nu este de ingrijiri paliative?In Constanta este o filiala si are doar acest scop.
o sa dau o cautare pe net si o sa vad.MS

Edit: am avut dreptate...din pacate ingrijesc doar pacientii in stare avansata...nu trateaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

El stiu ca a fost operat pe creier la Hanovra si-i recuperat...nu inteleg toti termenii medicali,dar cred ca poti sa-i trimiti un mail

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

N-am pututsaintru pana acum.....multumesc Gabi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

El stiu ca a fost operat pe creier la Hanovra si-i recuperat...nu inteleg toti termenii medicali,dar cred ca poti sa-i trimiti un mail

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

mai Gabi..ce le stii tu pe toate....multumesc tare mult...e super pagina....

Mergi la inceput