Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

Unde in Kazakhstan a fost? Eu am stat vreo 4 ani in Almaty!
Superb oras... inr-adevar daca ai bani e ideal sa stai acolo!

+17 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

RALU,super ca s-a intors sotul tau,inseamna ca aveti multe de recuperat si i legatura cu statul la cu masina la reparat,cam asta e Romanica noastra.

gravi 16 +

Mergi la inceput

La mine in oras a inceput sa bata vantul tare si deja au acoperit norii cerul,deci avertizarea meteo e adevarata.Asta e tre sa stau mai mult in casa daca ploua torential.
La voi cum e vremea?

gravi 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ralu, Dana e cu rochitele, si cea cu imprimeul floral...si eu vreau sa vad poze cum e imbracata..ca si mie imi place mult rochita. Ambele de fapt. Si ce daca te face grasa imprimeul floral? Mai ales ca acum avem burtica cu bebe, si nu cu grasime...lasa nene sa vada si altii ce avem

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

moama, e bezna in casa, am un cearsaf mare pe balcon la uscat si nu mai vad nimic!!!! ce s-a intunecat afara!!
ma duc sa fac carbonara, sa papam ceva bun daca tot afara nu vom iesi azi...
deci chiar e vijelie!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

La multi ani, Ela!!

Sunt cascata rau ... vanez lista cu sarbatoritii mereu ca sa fiu pe faza cu felicitarile, da' exact in momentul X am uitat. Tipic Murphy!!

ralu - da, ti-a venit sotul, ai de recuperat ... si de povestit doctorului ! Vacanta placuta!!

Eu iti spun sincer ca nu ma gandeam la aspectul asta (copii fara afectiune, dragoste) inainte. Sau nu asa de mult. Insa, experienta cu G. si-a pus amprenta ff puternic pe mine, nu numai personal, ci si in ceea ce-i priveste pe altii. Mai ales in cele 2 sapt. de terapie intensiva ... din pacate asa e viata.

irina - am uitat (iar) ... felicitari pt. vestile bune de la teste!!

Inseamna ca vremea e pe invers ... la noi a fost o sapt. de ploi si vreme bacoviana, din we asta se anunta frumos insa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 16s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Buna fetelor.
La multi ani Ela!!!
Felicitari fetelor care au aflat rezultatele la analize si culoarea pentru carucior.
Cu rochiile m-ati nimerit si pe mine, pentru luna viitoare o sa fiu nasica. Mi-au placut toate, inclusiv a danei, doar cea de zi pentru ca pe cea de seara nu o pot vedea(facebook blocat la munci).
Am avut ceva pagini de citit asa ca sa nu dati cu rosii, atat imi aduc aminte pe moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Ralu, Dana e cu rochitele, si cea cu imprimeul floral...si eu vreau sa vad poze cum e imbracata..ca si mie imi place mult rochita. Ambele de fapt. Si ce daca te face grasa imprimeul floral? Mai ales ca acum avem burtica cu bebe, si nu cu grasime...lasa nene sa vada si altii ce avem

diana 12+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

am gresit, v-am botezat? scuze...modific. in cap la mine cu ea vb, tu erai cu tzaztele

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 17+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ELA, multa sanatate si tie si lui bebe si nastere usoara.

gravi 16 +

Mergi la inceput

LIA unde esti,iar cureti la mazare?Sau te-ai reprofilat pe spanac?Sper ca te simti bine.

gravi 16 +

Mergi la inceput