Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Aina, ce ma bucur pentru tine ca sunteti bine si tu si bebe din burtica! Ai grija de tine si sa suporti usor vara asta iti doresc

NADIA, ti-am scos mesajele, o sa le trimit pe mail, sper ca mai am adresa ta in gmail. Daca nu, revin si te intreb.
Am scos tot de anul trecut din iunie pina azi inclusiv.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Wow! Multumesc mult mult mult de tot!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Aelita, Alysh, va multumim.
Vale, e mai usor acum. De cand am terminat cele 30 de injectii in picior (1/saptamana) e mai usor si la steroizi. Am impresia ca injectiile alea interactionau cumva (negativ) cu steroizii si ii provocau dureri. Stateam lungita pe couch cu Victoria lungita pe mine 5 zile!, numai asa se linistea. Si asta de cand i-am luat DSI (Nintendo). Pana atunci stateam 5 zile cu ea in brate in miljocul sufrageriei. Si asta se repeta tot la 3 saptamani. Si-a mai luat daddy liber dar degeaba, ca nu il vroia pe el deloc! Si i-am zis sa nu-si mai ia zile libere, ca nu are rost, oricum nu ma poate ajuta. Acum avem 1 zi mai grea, la 3 saptamani, in general sambata sau duminica. Si atunci e doar asa, mai 'prost-dispusa' si maraie si urla si face crize de nervi din orice. Dar macar se joaca. Inainte unde puneam jucariile miercuri seara (inainte de steroizi), de acolo le luam marti dimineata (dupa steroizi). Nici nu se uita la ele.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

offf, Desi, mi se rupe sufletul

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

uof puiule, o lista imensa - mi se pare greu ca trebuie sa i le faci tu. Va pupam cu mult drag

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Cleo, ori nu ai inteles tu, ori nu pricep eu... La ce te referi ca trebuie sa i le fac eu? Noi mergem la clinica in fiecare saptamana pentru tratamentul intra-venos. Noi ii dam doar pastilele acasa si ii faceam anti-coagulantul subcutanat acasa de 2 ori /zi, timp de trei luni. In rest, totul e la clinica. La asta te-ai referit?

_

Mergi la inceput

Doloress, Alina, Ylari, Lumi, Cleo, Gabitza, multumim tuturor.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Desiree, le-am trimis pe adresa de la sympatico.ca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Desiree, le-am trimis pe adresa de la sympatico.ca

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Gabi, le-am primit. Multumesc de o mie de ori. Acu... cine le traduce?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Bogdan-de Magnetism

Am vazut multe poze cu fete grozave: Mara, Sara, Zulufina, Victoria.

As vrea sa va spun ca sunt superbe fiecare in parte.

Vreau sa trimit o calda imbratisare pentru Desiree. Esti minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

eram convinsa ca ai scris ca alea in port, intra venos i le faci tot tu. Sau i le-ai facut.
Nu stiam ca ii faci si subcutanat 2 injectii zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

desiree multi pupici si incurajari si de la noi.Ai o fetita frumoasa si curajoasa Deabia astept sa ne spui peste un an ca toate analizele Victoriei sunt bune

cleo tin minte ca la Mara ii faceai masaj la ochi pt desfundare canal lacrimal (tin bine minte sau nu? ) S-a desfundat doar cu masaj? Cat timp i-ai facut masaj?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

eram convinsa ca ai scris ca alea in port, intra venos i le faci tot tu. Sau i le-ai facut.
Nu stiam ca ii faci si subcutanat 2 injectii zilnic...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Nu, Cleo, alea le facem la clinica si sub-cutanatele le-am terminat. Am facut 3 luni, a fost fff greu, dar a trecut si asta.

_

Mergi la inceput