LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Beatrice! sanatate si mult noroc in viata!

Multumesc de primire fetelor. sunteti niste dragute.
Acusi face si zmeurelul meu 2 anisori, nu stiu cum a trecut timpul, vorba lui Uliiasi....in curand vorbim de serbari, teme si alte probleme.

Tocmai am culcat si eu piticul, noi suntem la bunici in ardeal acum. e frig si ploua...si aveam party-ul programat la piscina. asa trebuie sa contramandam tot, vedem unde-i bagam pe toti, caci suntem o familie numeroasaaaaa.
Duminica botezam o fetitza dulce si frumoasa, asa ca plec in oras sa mai cumpar ce mai trebuie pt. botez si pt petrecerea piticului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

G.I.O., bine ai venit in club! spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Hei fetelor!!
N-am mai scris de un car de vreme...
La multi ani Beatrice, Vladimir si tuturor zmeuricilor carora nu am apucat sa le urez toate cele bune!!!
Avem copii mari...nu stiu cand au trecut 2 anisori...eu oricum retraiesc perioada de bebe cu Radu dar si el creste asa rpd, azi a facut 9 luni!!
Gio bine ai venit si te asteptam sa mai scrii
Flosideea o sa treaca timpul rpd si vei ajunge acasa la zmeurica ta! E greu dar trece.
Noi suntem bine, ne pregatim de concediu cu emotii....sper sa fie cumintei pe drum, mergem la mare sapt viitoare...e jale cu ei ca se plictisesc rpd in scaunel..si cand incepe unul sa urle urla si celalalt...atunci sa te tii..om vedea, sper sa avem parte de vreme buna
Va pupam cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Bine ai venit GIO

La multi ani Beatrice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

oau, ayda, deja piticu are 9 luni...Sa fie sanatos! Doamne ce mai trece timpul...
e greu cu ei la drum lung dar gasesti tu cu ce sa le distragi atentia. si ne consolam cu gandul ca la anul va fi mai usor

Mergi la inceput

Ayda, pogos Mersi.

Ayda la cat Mai multe luni frumoase. Trece repede timpul. Drum user si concediu placut sa aveti.

Flosideea ma bucur ca ai scris. Pana cand stai acolo? Assess iti place bucataria italieneasca. Cum e fetita?
Denis dragul de el Iti simte lipsa. Lasa ca/i aduci cadouri frumoase. Ce firma sunt hainutele?

Pup toata tufa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

flosidea ma bucur ca ne-ai dat un semn, off mi s-au umezit ochii cand am citit ce ne scrii, dar lasa ca trece si te intorci la copanel
gio bine ai venit in tufa, spor la pregatiri pt party si pt botez
A mea zmeurica s-a luat dupa bona si numai vrea sa vina acasa, de 2 sapt. o tine continuu,não,não cand ma vede si fuge sa se ascunda, uof.. dar dupa ce ajungem acasa, ne jucam,radem, imi sta in brate,ma pupa,ma dragaleste..astea toate pana vine ta-su, apoi iar numai exist! noi azi avem 22 lunite, voi sarbatoriti deja anisori noi inca lunite

Mergi la inceput

hello!
tuturor care poarta numele de Petru si Pavel si derivate din acestea!

Noi bine, aseara a venit cumnata din vacanta din Italia, le-a adus ceva haine si jucarii copiilor.
Azi am fost cu ei in mall la pizza.
Vremea e mai buna azi, macar suntem la tricou si bermude.....

duminica e botezul, azi i-am luat dresuri piticei ca avea niste ciorapei, dar cum e frig...nu o pot lasa la bulanul gol .

Bely si ai mei copii sunt tot dupa tat-su. in concediu au fost calare pe el, eu sincer, m-am bucurat...am stat la soare, pe net...in schimb asotul turba de nervi. poate se mai schimba lucrurile dupa ce merge si E la gradi, incep si eu munca si ne va vedea mai putin pe amandoi.

sper sa revin azi cu povesti din vacanta.
poze mi-e lene sa pun, trebuie selectate si nu merge asa bine compul maica-mii.
o zi frumoasa, pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

LA MULTI ANI ! IARINA SI BOGDAN sa cresteti mari si sanatosi si sa aveti o viata plina numai de bucurii.

LA MULTI ANI si zmeuricilor ce isi serbeaza azi numele

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Iarina, Bogdan! sa cresteti mari si sanatosi puilor! Numai bucurii sa aduceti parintilor!

Mergi la inceput