LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

LA multi ani Robert Constantin de Rallu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

cucu bau,ce faceti dragele mele?ati vazut ca nu scapati de mine?hehe,nu puteam sa nu va salut,dar vad ca e cam liniste pe aici.am citit asa printre randuri de dimineata,si am zis sa va scriu 2 randuri.in primul rand,am ajuns bine aici,de vorbit am inceput sa vorbesc cat de cat,e greut dar nah,nu strica sa stiu o limba in plus.am apucat sa vad putin si orasul,este micut dar foarte frumos,are o poveste frumoasa de zis,mai am de vizitat,dar e mai rau cu caldura,care e insuportabila.binenteles,am gasit un magazin cu hainute superbe de copii,cu preturi pe masura,dar superbe,asa ca ma pot aproviziona pt cadoul lui Denis.si chiar la parterul blocului e o parfumerie,vreau sa'i iau un parfumel...ehe,tot cu ochii dupa lucruri pt copii sunt.in rest e bine,sunt multumita.
despre Denis:eu am plecat joi noaptea la 4 de acasa,joi seara l'am alaptat,iar acum al meu sot are probleme cu adormitul.se culca tot la 10-10.30,intr'o seara a stat pana dupa miezul noptii,dar in rest e ok.vorbim la telefon zilnic,azi i'am si vazut pe mess si micutul meu s'a bagat cu capu'n calculator si'a strigat mamamaaaaaaaa,binenteles ca am inceput sa plang,dar asa ma bucur ca l'am vazut.sa vad cum fac sa imi iau un pc sau macar o tableta ceva.
pana una alta,urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sa stiti ca m'am tot gandit la voi.imi pare rau ca nu se prea scrie aici,poate reusesc sa intru pe FB sa va salut.pup dulce dulce

P.S Ioana,ai avut dreptate in legatura cu bucataria italieneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Flosideea,Doamne ajuta sa treaca repede si cat mai usor timpul, sa fiti iar impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna ziua fetelor,ce faceti?eu imi pregatesc o supita si am zis sa va salut.ufff,pacat ca e liniste ....stati ca'mi dreg vocea si strig catalogu'.mersi,Lucico,sper sa treaca repede.deja au trecut 2 saptamani si nu au trecut asa greu,asta pt ca vorbim mult la tel.acum daca l'am si vazut pe pispi,e si mai bine.si azi vreau sa'l vad pentru ca e ultima zi cu pc.trebuie sa cumpar unul ca mor aici fara.ma ajuta mult sa imi vad mogaldeata,ieri imi venea sa intru in pc sa fug sa pup un copanel ca era doar in pampers si mi'e dor sa'l pupacesc....voi ce ati mai facut?se poate un rezumat sa apuc sa citesc tot pana predau pc?:)...va pupic si va dresc o duminica frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

LA MULTI ANI Vladimir..sa cresti mare, sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa.si..distractia placuta.

Cornelia sa iti traiasca baiatul

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Flosideea se pare ca te acomodezi in Bella Italia, foarte frumos...nu ar putea tati si Denis sa vina sa te viziteze in timpul cat esti acolo?

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

ar cam trebui sa animam atmosfera si pe aici mai ales ca sunt luniile zmeuricilor noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

La multi ani,Vladimir!!!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Flosideea,sa stii ca m-am gandit mult la tine!Bine ca reusiti sa vorbiti zilnic......poate faci rost si de un calculator....acum de unde intri?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani Vladimir!!!

Mergi la inceput