LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)
Raspunsuri - Pagina 3
ayda_m spune:
La multi ani Ingrid si Tudor!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii toata viata!
poze noi
minunile noastre
noce spune:
Voi va programati la sterilet si eu am obosit de facut copii
Am zis ca abia astept sa raman gravi sa dorm si eu pe saturate, ca m-am saturat seara sa stau pana tarziu sa adoarma cop, la pranz uneori nu doarme deloc... Azi m-am chinuit 3 ore sa-l adorm si n-am reusit. Uite asa ramane el fara fratiori.
Dar daca vreti contraceptiv natural si sigur, va recomand ulei de masline folosit local. Se folosea pe vremea lui Socrate, adica el il recomanda. Matusi-mea a ramas cu steriletul.
La multi anisori Ingrid si Tudor! 
Uliiasi, ce baiat mare ai! Ma bucur ca s-a acomodat usor si doamnele sunt dragute. E la stat? Sa aveti un super weekend la munte!
Inutso, mai bine il faci si pe-al treilea la tinerete, sa scapi de-o grija, ca dupa o varsta zau ca nu-i usor!
inutsa spune:
noce spor la facut copii in continuare! Sa fie cu succes ![]()
Noi nu i-am programat pe nici unul si uiteca s-a intamplat. Culmea e ca data conceptiei la ambii ar cadea in sapt aia de dupa CM, cand , teoretic cel putin, nu ramai gravi. Asa ca ce sa mai zic... Al treilea cred ca in vreo 3 ani, asa, o sa vina. Mai vedem in timp
S-a trezit gazulita si da iama in frigider![]()
de
si
24+ 
bebe din burtica
pooh spune:
Neata!!!!Ce de mamici viseaza la bebe3!
Si io,si io,dar asa,mai in taina
Azi sunt programata cu Timea la alergolog,am niste emotii....si ea are,saracuta,s-a trezit si cu febra,acum ma tot gandesc ca poate din cauza emotiilor,a fricii....cel putin sper......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
adrianafedorca spune:
neata si de la noi
n-am reusit deloc sa intru sa citesc saptamana asta, de scris nici atat, incerc sa recuperez azi ca vad ca nu ati scris decat 3 pagini
eu toata saptaman am fost la impachetari si electrostimulare si a fost super, m-am simtit asa bine ca am iesit un pic , la burtica se cunoaste putin , toata lumea mi-a zis , bine am si tras tare cu abdomenele cate 400 /zi plus alergatul cate 2km si 4 km in zilele bune cu chef, culmea la cantar nu se vede nimic decat la blugi se simte deja sunt larguti pe mine, sper pana plec la mare (pe 29 iunie) sa se mai duca ceva din grasimea de pe burta, cam atat despre mine
acum despre pitici, toata saptamana trecuta au avut diaree, Anastasia a mancat niste cirese iar cezar de 1 iunie la gradi tort, dupa o saptamana de regim adica orez cu morcov, afine, banana, lapte HN, tot cu diaree...am zis ca innebunesc au slabit amandoi Cezar are de unde dar Anastasia e pilele si os, asa ca luni am fost cu ei la dr ne-a dat antibiotic si dupa 2 zile au inceput sa-si revina, acum sunt pe drumul cel bun dar ii mai tin la regim vreo saptamana ca mi-e frica sa nu-i intoarca
cam atat despre noi, bine ca a venit vacanta si 3 luni scapam de boli

incerc sa citesc si revin
adrianafedorca spune:
G l-am vazut pe M la inot super inoata, de cat timp face? sper sa reusim sa-l ducem si noi pe Cezar dupa ce ne intoarcem de la mare , ii e tare frica de apa , seaman acu mine la capitolul asta
Alex@Sara sanatate multa sa scapati de op
, cu mancarica nu te stresa, foarte bine daca papa cruditati sunt mai sanatoase asa legumele, stie ea mai bine ce e bun 
lucia si G poate va combinati la teren, ce super ar fi sa fiti vecine 
pooh daa ce repede a trecut, arca ieri eram cu burtici , si mie mi-e dor de un bebe mic dar nu mai am curaj
uliiasi ce bine ca s-a obisnuit asa repede la cresa
adrianafedorca spune:
nusysa-ti traiasca zmeurica, am vazut filmuletul e o dulce si o frumoasa , o
cu drag
noce las ca vine el si bebe 2 cand nu va asteptati, cum e in Spania? ramaneti acolo ? pe Filip il dai la gradi acolo? 
sa aveti spor ! poate ies 2 odata ![]()
lucialu spune:
Salut!
Adriana,pt abdomene incearca pilatele, mai ales alea winsor. Eu am pe compul vechi nu am apucat sa le transfer, cand am lucrat cu ele chiar se simtea, iti simti si spatele mai bine dc ai probleme si ridica si fesele
abdomenele simple sunt pistol cu apa fata de 20 de minute de wp. Bine ca scapati cu diareea! Eu ii mai dau saraturi, covrigei...Si eu vreau sa merg la impachetari si elecro(socuri
)stimulari dupa ce terminam cu tzitziala. Nu cred ca am sanse sa ma vaz cu burta mai normala pana in conced'