LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La Multi Ani Sara si Denis!!!Sa fiti sanatosi si voiosi, sa cresteti mari si frumosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani Sara
La multi ani Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

La Multi Ani gemenasi dulci Ana si Matei, Leon, Alexandra,Denisa!!! Sa fiti sanatosi, voiosi, cuminti si frumosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

La multi ani Ana, Matei, Leon, Alexandra si Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

La multi ani Laura!
LA multi ani Denis!
La multi ani Sara!
LA multi ani Gemenuti dragalasi Ana si Matei!
La multi ani Leon!
LA multi ani Alexandra!
La multi ani Denisa!

Sa fiti sanatosi, copii, si sa aveti o viata frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Sara si Denis
sa cresteti mari si sanatosi copii frumosi!
Numai bucurii sa aduce parintilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Serban, Laura, Denis, Sara,
La multi ani Ana si Matei!
La multi ani Leon!
La multi ani Alexandra!
La multi ani Denisa!

Mergi la inceput

gemenasi frumosi de Elena! Ana si Matei, sanatate si numai fericire va doresc!

Leon, Alexandra si Denisa! Sanatate si fericire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fete! Va multumesc mult pentru urari ! Vreau sa urez si eu "La multi ani !" tuturor zmeuricilor sa aiba parte numai de bucurii , sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii !
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Azi a fost prima zi de cresa a piticului. Ne-am hotarat de azi pe maine, dupa ce ieri mi-a zis dir. ca pot sa-l duc cand vreau eu, cat vreau eu/sau el.
Nu va zic cum eram de dimineata...nod in stomac, lacrimi in ochi....
I-am lasat direct la micul dejun....la ora 10:30 am sunat...mi-a zis ca a plans putin dupa mama, dar l-a gasit rapid pe M si tot dupa el a fost. saracul spiridus....si in gr cu el a venit, dar lui i-a placut sa aiba grija de fratele mai mic. E buna si perioada ca nici nu au cine stie ce act. si nu pierde M nimic din cauza piticului.
La 12 cand m-am dus dupa ei...erau la masa: E la felul 2, M de abia il termina pe primul. Picea e un super mancacios, nu-mi fac probl. ca nu mananca.
A terminat si a plecat la joaca, doar ca m-a vazut si a venit la mine in brate...a inceput sa ma loveasca cu picioarele si sa maraie....cu siguranta i-a fost ciuda ca l-am lasat acolo.
Sunt curioasa daca maine dim. va vrea sa ramana la gradi. el zice ca da, vom vedea insa.....

Eu in timpul asta am fost la sot la birou si prin mall...am intrat in zeci de magazine dar numai la haine nu-mi statea gandul.
Tare grea e desprinderea asta....sincer nu credeam sa-mi fie asa greu...dar a stat totusi 2 ani cu mine acasa....of doamne....musai sa-mi gasesc un job cat mai repede, sa nu o iau razna.

Eliza teodora! sanatate si fericire!

Mergi la inceput