LMA FILIP si DENIS - zmeurici'09(19)
Raspunsuri - Pagina 14
G_I_O spune:
Daria si Alex
! sa cresteti mari si sanatosi, copii frumosi!
Motana si Anemona sa va traiasca copiii si numai bucurii sa va aduca!
blanca000 spune:
La multi ani MARIA!
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
blanca000 spune:
Vad ca iar ati cam sarit peste forum..cladura asta de afara va lesinat pe toate...tocmai acum in "explozia" zmeurelelor?
Eu nu am chef de nimic, maine plec la mare si abia astept..am pus la punct ce aveam la birou si ma uit la ceas sa se faca 5..mai am putin de impachetat si maine dimineata plec pe litoral
. Eva stie deja si isi face bagajul de jucarii..ar vrea sa luam tot
. Oricum ea are bagajul ce mai mare deja...
Visez la balaceala si la nepasarea de concediu..
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
G_I_O spune:

Dau de baut....
. de azi suntem proprietarii terenului, lefteri si cu datorii, criza bate iar la usa....of....sanatosi sa fim.
In rest mai nimic...stam in casa, iesim seara afara. sambata mergem la un chef, am chemat-o pe vara-mea sa stea cu copiii, duminica ii tinem ziua piticului, la pensiunea "noastra" de langa oras.....cam atat.
Suntem iar fara pampers...merge bine....se mai intalmpla cate un accident, dar in rest sunt multumita.
La 2 ani cantarim 13, 6kg si avem 92cm.
Vorbim tot mai multe, la fel de pocit, dar e super haios.
Plange dupa frate-su cand pleaca dim. la gradi...vrea si el....sunt curioasa daca la fel va reactiona din toamna...oricum e M acolo, asa ca sper eu, sa aiba o acomodare usoara.
Blanca distractie frumoasa si relax la mare. spor la facut bagaje si drum bun.
Maria puiuta de Michelle! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
lucialu spune:
La Multi Ani Maria!!!Sa fii sanatoasa!!!

Felicitari GIO! Sa il stapaniti sanatosi!
Drum bun Blanca! Vacanta placuta!
bely spune:
La multi ani Maria 
blanca drum bun si concediu placut!
g i o sa fiti sanatosi si sa va bucurati de teren, cat mai rapede sa va faceti si casuta. Super mare baiat are mami
michellee spune:
Multumim mult pentru urari!
Pupici la toate zmeuricile si mamicile lor!
Michellee
Maria
andreea_1979 spune:
Buna dimineata fete !
In primul rand vreau sa urez LMA Maria sa cresti mare , sanatoasa si fericita!
Blanca 000drum bun si concediu placut!
Eu sunt la birou si de abia astept ziua de 16 cand Laura mea face 2 anisori . Va invit la o felie de tort !
Pupam dulce toata tufa 
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)