Am intrat si eu putin sa urez!"" La multi anisori Alexandra Maria sa fi sanatoasa si sa ai parte de bucurii 
Eu am inceput serviciul si imi este ff greu fara Laura , mai ales ca am lasat-o la mama ( bineinteles ca o vad in fiecare zi) si cel mai freu imi este cu acomodarea dupa o perioada lunga de timp ... Parca ieri povesteam despre nasterea zmeuricilor ( mi se pare ca a trecut asa de repede ... mi-e tare dor de perioada aceea! ) , parca as mai vrea un bb , dar in timp .
Mami de Laura Maria ( 16.o7.2009)
Ioana antonia
Andreea te cred ca #539;i-e greu, dar te acomodezi repede, iar pitica e pe mâini bune.
Denis stefan! sa crest mare si sanatos, puiule!
Adrriana! Tot binele din lume alaturi de familie!
La multi ani tuturor zmeuricilor ce s-au sarbatorit pana acum,chiar nu am mai intrat de mult pe aici,ma bucur ca se mai anima forumul,pe fb citesc de obicei noaptea,asa ca mai greu sa fiu la zi cu ce se mai intampla.
Cornelia ma bucur ca ne-ai mai aratat gasca ta frumoasa,doamne cum cresc,ce frumosi sunt copiii tai,te apreciez foarte mult.
De ieri am din nou ajutoare,s-a intors mama,numai ca Alex s-a obisnuit numai cu mine,inca nu vrea sa fac un pas fara el,nici sa iasa doar el cu mama in parc,sper sa-i treaca,nu-l oblig,il las pe el sa se acomodeze iar cu ea.
Merg si eu la culcare,pupici.