Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 7
dana n. spune:
Va multumesc. Tocmai am gasit Medlife si la Unirii.
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 15+
dankutza spune:
Aseara am avut o cearta cumplita cu sotul. Vreau sa plec de acasa cu copilul. Nu-l mai suport. Este un mare porc!
CA sa inchei cu un ton pozitiv mesajul. Pinky a facut 26 de pasi nesustinuta.
dankutza spune:
Cory eu ii dau numai apa Devin. Cica e recomndata de IOMC. Borsec beau eu. Imi place tare. E un pic mai sarata. DAr este recomndata diabeticilor de Inst Paulescu. Are mai mult sodiu si sigur nu e pt copil.
Ramonika spune:
dankutza - offfff, si voi? ce a facut sotzul, cu ce te-a suparat? si tocmai de aniversarea voastra?
daca vrei sa te descarci, suntem aici
cory noi nu mai iesim deloc cu carutul, ci cu tricicleta. daca nu mai sta in carut, faceti si voi plimbari mai scurte doar pe jos, prin cartier.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75si ca tot veni vorba, Andre voi ce apa folositi sau ce imi recomanzi? ( mergem in Italia in conced)...mi-ar fi de folos daca mi-ai putea sugera si alte produse pe care le folosesti cu incredere ptr.Chiara.. |
Lumi_Richard spune:
Iarasi pe fuga,dar tare mi-e drag sa va citesc!
Dupa cum spune Richard,barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus.....deci e greu sa ne intelegem unii pe altii, de multe ori.
Dupa cum spunea si Dana , si eu stiam la ce sa ma astept dinainte si partile bune cantaresc mult mai greu decat cele rele.... Dar ce ma amuza foarte tare.... stiti la ce reactioneaza Richard? Frica!!! Cand ma enervez, stiti ce repede o ia pe fiica-sa in parc?
Danku,sunt sigura ca sotul tau e super ok, greseli facem toti(nu cred ca te incalzeste cu ceva,dar si al meu a fost un porc ieri seara,doar ca l-am ignorat,am refuzat sa ma cert cu el). Si astazi parca e un mielusel!!!"
Licu, si Annabelle cred ca are cuc. Stie animalele, cateva cuvinte si in rest...bebeluseasca profunda!
Gabitza,daca vrei,incerc sa revin cu un mesaj mai tarziu,sa spun exact ce stie fiica-mea, si nu vei vedea mare diferenta cu Dragos,care e mai mic decat ea. Stai linistita,ca e perfect normal si sanatos baiatul!
dankutza spune:
S-a intors mielusel. DAr tot porc e!
Ne-am petrecut ziua casatoriei separat. El a fost la tenis si eu plangeam in casa ca sunt sigura in ziua de 8 iunie si in ziua cand am aflat ca nu am reusit. El se distra. Il durea la basca. Porcul!
I-am zis ca plec. Ca m-am staurat de nesimtirea lui si faptul ca m-a lasat singura sa trec prin asta. Chiar aveam nevoie de el aseara. S-a dus omul sa se relaxeze. Ma durea capul ingrozitor aseara. Nu ma puteam oprii din plans si la toate astea a contribuit si el cu disparatia lui. PArca era mort. Bestia!
gabitza35 spune:
mersi fetele,sunteti niste dragute toate
Si eu cred ca Dragos e ok,dar ma scoate din minti cand vad ca nu-mi raspunde cand il strig ... Plus ca pedi mi-a bagat un cui cand m-a intrebat daca executa comenzi simple.... Pai in afara de "fa pa la copii" "hai cioc-cioc sa deschida tati usa" "da-mi manuta sa mergem" ' stinge becul"pe care le face altceva nu "executa"( nu-mi da ce are in mana si ii cer, nu-mi arata imaginile in carti- decat catelul si asta cand vrea el,nu la cerere, etc.
poze
na_bo spune:
Salutare!
Sa stiti ca de citit citesc, aproape zilnic, dar cu scrisul e mai greu...ba lipsa de timp, ba probleme si tot asa.
Am vazut ca multe fete au probleme si le trimit un buchet de bujori sa le inmiresmeze viata
Amalia e bine, nici nu stiu ce sa va zic de ea.Ii place afara, iesim in parc de 2 ori pe zi, mananca foarte bine, se opreste la fiecare carucior, copil, sa-l studieze sau sa i faca draga-draga.Nici ea nu vorbeste, decat mama, tata, papa, dar intelege ce-i spun chiar daca nu face ce as vrea eu intotdeauna.Dar asa cum a inceput sa mearga asa va incepe si sa vorbeasca, parerea mea.Apropo de mancare, in parc e o adevarata provocare pentru mine, cum mananca cineva, Hop si Amalia e prezenta si cere, asa am inceput sa mancam pufuleti si mai gustam mici prostioare, dar nu am efectiv ce face. Am totdeauna in rucsac fructe pregatite dar...nu merge intotdeauna
Va pup pe toate
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Exclusiv Sangemini. Spune-mi la ce te referi la "alte produse" ca prestez. Pupam Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
la alte produse ma refer la branzeturi,lactate,paste...ma gandesc sa-mi duc unele chestii de aici(de genul neperisabilelor),dar nici nu m-as incarca prea tare..ca si asa cred ca vom avea la bagaje,de al meu "martian" va face cu nervii...