Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 5
ionelamaria spune:
Cuscri, da tu vezi ce frumoasa , ce inalta, ce vorbareata e Ruxi? Ia sa-i intrebi daca si viteii sunt tot asa? Ca sa stii tu daca merita sa renunti la alptat pentru lapte de vaca
Monis, poate ne vedem... ca fii nostri oricum vor avea preocupari diferite... asa ca nu sper sa si vorbim pe indelete... Macar sa vad Iulianul frumos foc si dulceeeeee... Tare drag imi e sa-l vad in pozici si filmulete... abia astept sa-l vad in realitate ( sa-l revad) Sper sa reusim
Adormitul cu tati a fost mereu o corvoada la noi. Plange de zici ca se sfarseste lumea. Sotul incearca in felul lui...,. dar asta micu nu colaboreaza deloc. Mai nou seara nici pe Bu nu o mai accepta ( macar uneori. Cand ceasul bate ora 21 zici ca e setata: "mama, a-a-a!" si imi arata dormitorul. Am noroc de faptul ca adoarme relativ repede... ( maxim 30 minute, dar , normalitatea noastra e de 10 minute)
Despre urlat dupa lapte.... hm... si la noi e asa, plangeeeeeee. Avantajul e ca , daca ii explic linistita ca nu mai e( si clar asta fac de fiecare data) se linisteste, ma ia de gat si schimba placa: "mama, sisi, DA!"( adica se asigura ca stiu si ce sa-i raspund).
Raluci, poate ne vedem...chiar imi doresc De la mine eu nu cred ca mai scoate nimic Mihnea
Azi dimineata am avut o conversatie interesanta cu el.
S-a trezit si a cerut : "mama, sisi, DA!"( cum altfel???)
I-am dat ( cum altfel????) In timp ce el tzocaia linistit iil intreb:
- Mihnea, dar mai este laptic , mami?
el: i-i( dand din cap ca "nu" cu sanul in gura)
eu: Pai , si atunci? e bun asa?
el: aha! 9 dand din cap ca "da"cu sanul in gura
dupa cateva minute
eu: Mihnea, nu e gata?
el: i-i ( nu)
eu: Hai.... ca nu mai e laptic...
el: i-i ( nu)
eu: Hai.... gata....
el: i-i ( nu, si imi da mana deoparte, mana pe care intentionam sa o folosesc pentru a-l da de la san)
Na, eu acu ce sa zic? De cand nu mai e lapte.... doare si mai tare suptul... mai mult timp.... si Mihnea parca sta mai mult timp la san ( norocul meu ca de o vreme cere doare de 2 ori pe zi, dimineata si seara)
Pe partea cealalta, coincidenta sau nu: la prima sarcina aveam sanii foarte sensibili la atingere ( nu suportam nimic, ma dureau parca si cand respiram...) acum nu dor ( cred ca au alta treaba)
Cand se intampla sa sarim un supt din cele 2 sanii dau semne de durere si sensibilitate...
Concluzia mea... prefer durerea de la supt... ca parca e mai cu un scop... decat cealalta
cA TOT VENI VORBA DE CEARTA: daca tot mi-am laudat sotul ca s-a facut baiat de gasca.... a dat in seara asta cu oistea-n gard ... da asa urat ca n-am chef nici sa m ai vb cu el.. Imi trece mie
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 19+ cu
lylyana.ion spune:
Seara buna!
Am ajuns si noi acasa, dar tot fara tati, caci maine si poimaine sta soacra cu Alex.
De adormit Alex pot sau nu sa ma plang, adoarme in maxim 10 minute, daca vrea leganat si in 5 minute cand adoarme la san si nu mai apuca sa zica nimic
Imi pare rau aud de certuri frecvente cu co-autorii, d-astea sunt momente in care ma bucur ca al meu sta prin delegatii
Vreau in concediu, si cred ca nu o sa pot pleca decat prin august, cand e varf de sezon de caldura si preturi
Pup gravidutele pe burtici!
Am si eu la birou o graviduta in 7 saptamani
Sa ne "auzim" cu bine!
Ma bag la vizionat pozici pana la prima trezire
strumfy_12 spune:
Offf...nici nu stiu de unde sa incep.
Dymomo sa reusiti sa treceti cat mai usor peste probleme.
Magda esti super tare cu ecuatiile...
Dankutza multi ani fericiti impreuna si sper ca data viitoare sa fie cu noroc.
Licurici vezi ca la sfarsitul lunii venim la tine.. macar de-o vizita scurta tot config sotul...
Ancutzasigur e o perioada aiurea o sa treaca... tu te enervezi din cauza Sabinei..el se enerveaza la servici... si din pacate va descarcati amandoi de nervi pe cine nu trebuie... deja mi se inchid ochii..sper ca ai inteles tu ideea...
Lumi bine ati revenit... v-ati bronzat? relaxat? poze???
Gabitza nu mai are rost sa zic ca fiecare are ritmul sau... ca pe asta o stii deja... eu zic ca Dragos o asculta linistit pe Eva..iar cand o sa se plictiseasca Eva de vorbit O sa inceapa el.
Gata ca mi s-a trezit puiulll...Noapte buna
Mami fericita de strumfita
Ancutza_Bro spune:
salut si buna seara fete dragi
o sa incerc sa va multumesc la fiecare in parte, era o vorba: "pentru ca meritati" , dar inainte de asta va spun doar ca spiritele s-au domolit pt moment, din pacate pt el eu sunt omul care iert , dar nu uit niciodata vorbele grele care ma ranesc ... sa vedem cat tine minunea
Danku multi ani inainte, sa fiti fericiti
Gabitza nu te nelinisti, si fii'mea e la fel , nu zice nimic in afara de mama si cateva onomatopee fara sens (pt noi, pt ea cu siguranta au un sens), nu recunoaste decat pisica (asta a vazut-o cel mai des), nu stie sa spuna da/nu , nu stie sa ceara ceva, doar ma ia de mana si ma duce pana la locul/obiectul cu care are treaba...dar stiu ca nu vrea sa le faca, nu ca nu ar sti, inca nu e momentul, am observat ca e foarte incapatanata si face numai ce vrea ea
Monis citit blogul, Santiago e MI-NU-NAT , ce a mai chinuit cainele ala, cand i-a bagat degetele in ochi la caine am zis ca il hapaie, dar nu a schitat nici un gest potaia
te invidiez + pt concertul Sting...si mie imi place mult de el, dar ce sa fac daca stau la 6 ore distanta de Buc?
iti multumesc frumos pt cuvinte si sprijin
Many, scumpa Many , asa ie barbatii astia, dar cateodata parca e prea mult si in loc de sprijinul la care te astepti de la ei primesti o *(prostie)...eu nu prea pot sa-i spun "stai cu Sabi ca eu tre sa fac aia" pt ca de obicei fac totul pana sa vina el acasa...si ca un exemplu recent, sambata am fost la coafor pt ca am avut nunta si in ultimul minut s-a trezit Sabina si i-am zis sa ii dea sa manance, mi-a spus NU din start, ca nu plec fara sa ii dau sa pape, ca de la el nu mananca si bla bla bla, fara macar sa incerce ...in fine
saru'mana mult de sustinere
ah, printre randuri vroiam sa o felicit si pe Andre pt minunea ei cu ochi albastri care papa frumos singurica si danseaza minunat si sa-i spun ca nu are nimeni barbatul perfect, asta e sigur, iar povestea cu taticul "infidel" ( ma indoiesc ca ar fi altfel daca face asemenea gesturi) m-a infiorat de'a dreptul, nasol sa ai langa tine asa un barbat si sa nu stii, asa de bun actor...
merci fain
Miany asa e, foarte urat din partea lui ca nici macar nu a ascultat ce-am zis si mi-a tras o replica "de moment" ... nu are nici o legatura stresul financiar, ala il ducem amandoi, ca doar bani primesc si eu si el, nu il trimit cu ora sa munceasca sa aduca mai multi bani in casa
si multumesc
Dymomo uof, imi pare rau tare sa aud ca mai sunt discutii de'astea si la voi ...stiu cum e sa incerci sa adormi un copil super obosit si miorlait...trecem noi si peste astea
, merci, si multa putere in perioada ce urmeaza
raluci am iesit la plimbare, nu am discutat nimic, asa trec la noi certurile, de la sine, nu am cu cine vorbi, daca insist fac mai rau ca el oricum o tine pe-a lui si nu a gresit cu nimic (dupa propria-i parere)
o confesiune mica: intotdeauna l-am admirat pe tati de Remus si l-am dat ca exemplu de tatic model (bine , ca de la exemplul ala am stranit alta furtuna asta e alta poveste )
multumesc frumos
Lumi realizez ca sunt multi care reactioneaza asa, probabil si stresul cotidian isi pune rau amprenta, dar hai sa nu uitam de dramul ala de respect pe care ar trebui sa-l avem fata de omul cu care impartim si bune si rele...divortul a venit in discutie din cu totul alte cauze, mai grave, nu din replicile astea
tare tare tare si multumesc muuuulllttt
Ionela uf, chiar a dat cu bata'n balta dupa ce l-ai laudat bine la noi acilea? ...sper sa te vezi cu fetele din capitala, sa faceti poze multe si sa mai uiti de greutati
si multumesc
Dana.n te cred, de multe ori ma gandesc la tine ca esti mereu singura cu David si te descurci de minune si nu te plangi deloc ...eu mi-l accept asa cum este, categoric are si multe parti bune, dar prea si le-a scos la iveala numai pe'alea rele in ultimul timp
multumesc , un si un brat de
Ramonik ma bucur sa citesc ca tati de Ruxi se implica asa mult, cu siguranta situatia va fi altfel cand voi incepe serviciul, nici sa nu indrazneasca sa mai refuze ceva legat de copil ca ma zburlesc toata
merci de gandul bun
Licurix ai avut tu o presimtire buna, a fost in zona Z nemtean ... stii tu cum dor vorbele aruncate la nervi , sa stii ca nu suntem chiar ca doi porumbei , dar macar vorbim/dialogam despre lucruri banale , probleme gen lista de cumparaturi, facturi s a m d ...hai, ca din cate mi-ai povestit tu, e ok zmau' tau, se ocupa de Amalia, asta e de apreciat, e adevarat ca nici tu nu mai poti face ce faceai cand erai sprintena si fara bebe la purtator, dar uite, mai aduci pe lume o comoara mica si asta merita orice sacrificiu
gagica si saru'mana...ne mess-uim maine de'acu
Strumfy ultima, dar nu cea de pe urma, te pup si iti multumesc, am inteles exact ce ai vrut sa spui, sper ca dormi acum...
gata pe seara asta, alte subiecte fierbinti maine, ca deja ma uit printre dinti la taste
va pup pe toate, fara exceptie si va doresc noapte buna
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
raluci_b spune:
Neatza,
la toata lumea cu lapte, zahar frisca si ce mai doriti
Ancutzule ma bucur ca esti nitelus mai bine, va doresc sa treaca furtunile si sa fie asa cum trebuie.
Monis Santi este delicios. Fetele sa vedeti voi ce frumos da Iuli noroc
Ionela sa stii ca si eu am observat ca sta la tzitzi mai mult acum de cand e gol, oare tot asteapta sa vina
Renus aseara nu a vrut sa doarma la el si pace, era ff cald, l-am luat la noi, din fericire azi mai montam niste aparate de AC sa se simta in toata casa.
Zi frumoasa
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 12+cu
laurairina13 spune:
Raluci, trimite si la mine un aer conditionat moka, ca de cand ne-am mutat nu am mai pupat AC, si ce ma asteapta cu burtoiu mare pe canicula in vara asta
si neata! nu stiu ce face cupilu din burta, da apasa pe ceva la un nerv , si schiopatez rau de un picior, e ca si cum as avea un carcel la sold, cum calc pe picior cum ma inteapa ca si cand as avea carcel.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Raluci, trimite si la mine un aer conditionat moka, ca de cand ne-am mutat nu am mai pupat AC, si ce ma asteapta cu burtoiu mare pe canicula in vara asta si neata! nu stiu ce face cupilu din burta, da apasa pe ceva la un nerv , si schiopatez rau de un picior, e ca si cum as avea un carcel la sold, cum calc pe picior cum ma inteapa ca si cand as avea carcel. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
Moka nu are fata, nici nu am auzit sa iecziste marca asta , dar te primesc cu drag, pana una alta mergi pe falez e acolo un AC de toata frumusetea. Mangaie si tu bebelu sa se miste
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 12+cu
ionelamaria spune:
Mneatza
Licu nasol cu durerile.... Eu ieri , dupa o tura de mers de vreo 3 ore am inceput sa simt intepaturile aea de la intinderea ligamentelor. Moaaama.... uitasem ce neplacute sunt... Acu'ma incurajez singura: de data asta si gata ( ca bb3 nici nu a intrat in discutie vreodata.... si nici nu ma intereseaza subiectul... DELOC)
Raluci La noi sunt inca 24 de grade in casa in mod normal... prea cald pentru gustul meu oricum... c VREAU SI EU.... da toata lumea ne-a innebunit ca e inutil intr-un apartament asa racoros... si ca e periculos ( asta cu periculos mie imi pare o aberatie.... na, e periculos daca te asezi sa-ti bata in ceafa cat e ziua de lunga.... ca altfel.... nu poate fi decat benefic)
Ancutzic ma bucur ca e mai liniste.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 19+ cu
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Neatza, la toata lumea cu lapte, zahar frisca si ce mai doriti |
laurairina13 spune:
Bueii, care muriti de frig veniti la mini, va invelesc eu cu o
PATURICA DE LANICA
Care pohteste?? Andre?? ca vaz ca stranuti
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU