Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 20
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 eu ca de obicei sunt in urma rau, dar am bagat nasul cu asta: http://www.evz.ro/detalii/stiri/legea-alaptatului-in-sanul-senatului-933771.html nu stiu daca a mai postat-o cineva... |
Mie nu imi place... desi personal sunt pro alaptat si asa am procedat cu ambii copii, am vazut cat mult rau poate face mamicilor promovarea agresiva a alaptatului. Rezultate mai bune proalaptat se obtin prin respectarea dreptului femeii de a alege ceea ce simte, in conditiile in care este informata de avantajele nete ale alaptarii.
rares - clipe in spirala norocului
dymomo77 spune:
Ca veni vorba de kg... eu am ajuns la 48 si nu stiu cum sa ma opresc din slabit.
Lumi si Lalu ce va invidiez cu casutele. Sa fie intr-un ceas bun! Si noi aveam planuri de mutat anul asta momentan suspendate din cauza bolii soacrei(ea sta la 2 pasi de noi si daca ne mutam trebuie sa o luam cu noi ca singura si la distanta nu rezista). Plus ca aici se mai duce la fratele ei, prin parcuri si daca o izolam e nasol.
Legat de vorbit Danut doar bebeluseste. Nici un cuvant nou. De propozitii .... poate peste vreo 2 ani. Mie tot mi se pare ca e ramas in urma dar incerc sa merg pe mana pediatrei si sa accept ideea ca unii copii au un demaraj mai greu. De inteles intelege tot insa nu vrea decat f rara sa faca ce i se cere.
Cu soacra povestea e complicata. La a doua biopsie au iesit metastaze ganglionare. A fost sotul cu ea la oncologie(bineinteles cu pile si relatii) dar mare lucru nu a reusit sa vorbeasca cu doctorita. Ideea e ca e f aglomerat si o internam pe 21 iunie pt analize iar pe 22 ar trebui sa faca prima cura de citostatice(asta daca au in spital ca am inteles ca e greu tare cu aceste medicamente iar daca trebuie cumparate mai amanam pana le procuram). Partea nasoala e ca din cate am vazut sunt si f scumpe(zeci de mulioane o fiola) dar speram sa ne descurcam. Maine are cumnatul programare cu toate analizele ei la o clinica din Viena si asteptam un raspuns obiectiv de la ei.
Ma mai ingrijoreaza si al meu sotz care de 4 ani si-a descoperit o tumora benigna la un picior care la vremea aia nu era de operat. Bineinteles ca intre timp nu am reusit sa il conving sa mai faca macar o radiografie iar azi a venit sec acasa spunand ca lui i-a amortit piciorul si il deranjeaza la mers. Am facut deja programare la dr dar daca imi zice ca a crescut si tb operat ma impusc.
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Stiti cumva daca s-a intors dr Siminiceanu la munca? Cred ca avem iarasi probleme cu refluxul....chiar daca ii este foame,accepta cu greu sticla de lapte,are respiratie urat mirositoare noaptea si dimineata,si se trezeste din somn plangand,imi ia mana si mi-o pune pe burtica ei. My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
S-a intors la munca dna dr, dar nu primeste copii contagiosi din motive de securitate pt al ei bebe, dar la voi nu e nici un fel de problema.
Mami fericita de printesa Mariuta
Lalu_79 spune:
Am fost noi la cabinet, dar nu era ea...nu am intrebat daca s-a intors.Vrei sa pun o intrebare maine dimineata cand sun sa le spun evolutia bolii?
Lumi_Richard spune:
Monica,Lalu,multumesc frumos de raspunsuri
Ma bucur ca e Siminiceanu la cabinet,voi incerca sa fac o programare cat de curand.
Off,trebuie sa mergem sa verificam si inimioara....iar o stresez pe fata....
Lalu,casa e dupa plopii fara sot(nu stiu nici eu sa explic bine). Nu suntem chiar vecine,dar nici nu e departe tare.
Dymomo sper sa treceti cu bine peste toate problemele....si chiar daca ar trebui operat sotul,sper sa nu gasesti pistol
Lalu_79 spune:
Nu stiu pe unde e azilul, dar aflam noi maine .
Dymomo, ooof, tare greu trebuie sa va fie! Multa sanatate va doresc! Poate subconstientul sotului lucreaza si nu s-a schimbat nimic cu tumora de la picior, poate boala mamei a declansat niste temeri ale lui.Zic si eu...ar fi bine sa fie asa. Nu prea sunt coerenta dupa 2 nopti nedormite, dar cred ca ai inteles ce am vrut sa spun. Va pup si ma rog sa aveti putere sa treceti cu bine prin toate!
grigore_tina spune:
Buna seara si bine v-am regasit
Cam lung concediul sotului dar a meritat .Am fost la mare(mamaia-camping gpm holidays) 8 zile iar la munte am avut parte de un sejur stricat.Am fost cu rulota.O zi am avut soare apoi ploaie.Dupa nici 3 zile ne-am intors acasa.Am stat la curte pana azi.Maine sotul se reintoarce la munca iar eu tot in concediu,inca.
Am reusit sa citesc tot dar nu am avut timp de scris.
Imi pare rau ca geamanul Gabitzei si micuta Ari sunt bolnaviori.Sa va faceti bine repede.
La multi ani sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat.
Sa raspund si eu repede la cate ceva:
-apa plata am folosit Dorna acum suntem pe Bucovina.E singura slab mineralizata.Am si Devin in casa dar recomand Bucovina.Stiti ca eu sunt aia cu cititul etichetelor prin magazine asa ca dintre toate asta e cea mai ok.Din ce am vazut si pe Herculane zice ca e ok pentru copii.Pe Bucovina nu scrie nimic legat de recomandarile pediatrilor.Devin-ul este produs in Bulgaria.
-Somnul mai nou doarme de la 21.30 la 09.00 dimineata si mai face un somn la 14.00-16.00.Deci doarme circa 13 ore si jumatate iar sunt multumita.
-Angi pentru combaterea diareei din ce imi aduc aminte aveam:gutuia si marul coapte,orezul,morcovul fiert,paine prajita ,ceai de menta,banane verzi.Altceva nu mai stiu.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!