Prietene la bine si la greu - 123

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Lui Pinky nu-i place sa o spal pe dinti si pace. E un adevarat chin. Am avut perioade cand am lasat-o in pace si nu am spalat-o, doar doar i-o veni cheful. Nu vrea deloc. Ideea e ca ea cam are gingiutele umflate ca este inca in proces de a-i da dintii. Cred ca o doare peste tot si de aceea nu ma lasa....
Iar a inceput sa nu mai pape. Asta e ultima saptamana a bonei si ma gandesc cu groaza cum ma descurc eu singura cu ea toata vara.
Nici Pinky nu zice mare lucru, dar nu ma ingrijorez. Vorbeste pe limba ei foarte cursiv. MA zapaceste uneori. Ni se intampla sa nu putem vorbi din cauza ei, ca ii merge melita, mama-mama.

Ramo mersi de pupul special. I pup you back!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La noi a inceput sa iubeasca periuta de cand ii pun pasta de dinti pe ea, e fan la mancat pasta de dinti. Ca si Annabelle, cum vede periuta, pasta de dinti, cum intra in baie vrea spalat pe dinti: 'tinti'tinti'.. Sunt convinsa ca ii place sa manance la pasta de dinti, nu ca frecatul cu periuta ar fi o mare placere pt ea
Dankutza, incearca sa ii schimbi pasta de dinti, poate nu ii mai place gustul..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Cu intarziere, sarbatoritilor !!!

Eu am preocupari off topic din seria tara arde si eu ma pieptan: vreau sa reduc 3-6 kg si sa scap de mancare folosita pe post de tigari (nu fumez si cum suma viciilor este mereu constanta ma bazez pe dulciuri in momentele in care un fumator ar aprinde o tigara).
Cum am tot avut momente gen rabdare si tutun, nu mai intru in vechii blugi si nici la "tigari" nu pot renunta usor ca a devenit dependenta prea mare si intru in sevraj.
Asa ca am inceput treptat, cu vechea metoda: ultima masa la ora 18, cu speranta ca dupa o luna voi putea reduce si "tigarile".
Va tin la curent, nu de alta dar in cazul in care imi trece prin cap sa renunt, ma bazez pe voi sa imi spuneti: rusinica, rusinica, RUSINICA !!

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali762000 spune:

Buna fetelor, va mai amintiti de noi?

V-am citit dar nu reusesc sa scriu nimic. In primul rand vrea sa le spun cu intarziere fetelor care au avut zile de nastere pana acum si sa le ofer un brat de .
Mihai a inceput sa mearga dar nu e un mergaret, adica la inceput cand si-a dat drumul singur m-ai facea ture de camera dintr-un colt in altul acum merge cativa pasi si apoi ma apuca de mana si facem ture prin casa (in concluzie nu pot face nimic pana nu doarme). Afara suntem un dezastru merge cativa pasi si apoi vrea numai in brata. Nu inteleg de ce si sa nu va spun ca afara mergem tinuti numai de mana.
La capitolul vorbit de ceva vreme in afara de mama-mama-mama ... toata ziua rar mai zice si altceva, nu ca nu ar sti nu vrea. Daca il intreb de un lucru stie unde este mi-l arata , daca il intreb sa imi arate in carte un animal sau un fruct mi-l cauta si mi-l arata, deci le stie dar nu le pronunta.
De dormit doarme un somn pe zi la amiaza de la ora 12 pana pe la 14-15. La capitolul mancare stam bine problema e a mea ca nu mai stiu ce sa ii fac.
L-am inscris la cresa la 1 iunie si zicea d-na de acolo prin septembrie sa ma duc sa stau de vorba cu ea sa aflu mai multe detalii. Sunt un pic speriata fiindca am auzit multe povesti despre crese si gradinite. Sper sa fie bine pana la urma.

Hai ca am scris ditamai placinta.

Va pe toate si sper sa mai intru mai des.
Acum fug sa ii fac ceva de mancare lui Mihai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Cu intarziere primiti de la noi, Lumi_C, Cristina, mami de Dana urari de bine, de multi ani sanatosi si veseli! Lumi Tare mi-e dor sa-ti vad minunea, imi trimiti un PM cu numele de pe FB? Licu Sa ne zici de bolero, mie personal imi place (ca sa nu spun ca-s varza dupa culoare) Dana , notitele mele spun asa: cascaval natural Hochland sau Dorna ecologic, branza de vaca Natura, in general lactate bio Dorna, cereale Milupa, perlute de branza Covalact. Angi Imi pare rau ca treceti prin asta, am bifat-o si noi la Cluj. Nu stiu daca ti s-a spus, daca da, ignora-ma, superpedi m-a invatat in perioada aia sa nu ii dau bucatele absolut deloc pana trece ca s anu ii pun digestia la lucru. Ancutz Azi ce tema de discutie ati ales? Ramonika Ai avut fata de treaba cat a pescuit tati? Ralu Na, ca mie mi-e dor de tine! Lalu Vei vedea ca va fi bine, sunt convinsa! Lumi Noi la vorbit stam la perfectie la limba rusa, uite www.youtube.com/watch?v=3P_9NfEcj1w" target="_blank"> rusa , in rest cateva cuvinte, insa ne spune cum o cheama, arata ca are 5 ani, etc.La noi spalatul pe dinti a inceput sa ii place dupa ce m-a vazut pe mine de cateva ori si rade in hohote cand imi clatesc gura. Ii place si gustul pastei de dintit si se cere mai mereu la spalat pe dinti. Aseara mi-am cumparat perie noua, ea se smiorcaia in masina, asa ca i-am dat-o si pana acasa "s-a spalat" continuu. Magda Succes la slabit. N-am inteles exact, te-ai lasat de fumat? Cum, cum, cum?Va pup cu dragOff topic, o fi nervii sau o fi batranetea? Daca facem o excursie de o zi, a doua zi abia ma tin pe picioare, de ce? Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Magda Succes la slabit. N-am inteles exact, te-ai lasat de fumat? Cum, cum, cum?

Nu stiu metode pentru lasat de fumat pentru ca nu am fumat niciodata, "drogul" meu sunt dulciurile si de ele incerc sa ma las.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz_ina
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj Magda Succes la slabit. N-am inteles exact, te-ai lasat de fumat? Cum, cum, cum?
Nu stiu metode pentru lasat de fumat pentru ca nu am fumat niciodata, "drogul" meu sunt dulciurile si de ele incerc sa ma las.rares - clipe in spirala norocului
No, recte la mesajul meu atunci, sunt 2 zile varza dupa o excursie, nu una. Nu pot decat sa-ti doresc succes si sa iti spun, desi nu cred ca e ceva nou, ce m-a invatat dentistul: cand vreau ciocolata, sa mananc fructe uscate (n-am aplicat pentru ca nu sunt om fara ciocolata) Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Andre. Si eu vroiam sa-ti scriu....am cautat disperata filmuletul cu Chiara dansand,si nu l-am gasit....poti,te rog,sa-l mai postezi o data?
Si mai vroiam sa te intreb ceva....voi vorbiti doar italiana cu Chiara,sau si maghiara? Eu ma gandesc ca faptul ca vorbim doua limbi ii intarzie cumva vorbitul. Daca ii spun un cuvant intr-o limba,imediat ii spun si in cealalta,pe cand as putea trece la cuvinte noi daca ar fi fost doar o limba...hai ca nu mai sunt coerenta,si eu eu nu am fost in excursie. Sa stii ca si eu am cam inceput sa simt la fel....si tare greu imi este cand nu dorm o noapte....o fi varsta

Magda,mult succes
Nici pozele tale nu le-am vazut....imi spui si mie unde sa ma uit?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Andre. Si eu vroiam sa-ti scriu....am cautat disperata filmuletul cu Chiara dansand,si nu l-am gasit....poti,te rog,sa-l mai postezi o data? Si mai vroiam sa te intreb ceva....voi vorbiti doar italiana cu Chiara,sau si maghiara? Eu ma gandesc ca faptul ca vorbim doua limbi ii intarzie cumva vorbitul. Daca ii spun un cuvant intr-o limba,imediat ii spun si in cealalta,pe cand as putea trece la cuvinte noi daca ar fi fost doar o limba...hai ca nu mai sunt coerenta,si eu eu nu am fost in excursie. Sa stii ca si eu am cam inceput sa simt la fel....si tare greu imi este cand nu dorm o noapte....o fi varsta
Uite aici:www.youtube.com/watch?v=0zNma0A0m5o&feature=related" target="_blank"> dansam Noi ii vorbim italiana si maghiara si televizorul merge in romaneste, banuiesc ca e varza in capsorul ei si cu siguranta intarzie vorbirea, insa am vazut prea multe cazuri de copii din familii mixte care au inceput sa vorbeasca mai tarziu, dar in 2 sau chiar 3 limbi, ca sa ma ingrijorez. Sunt absolut linistita din punctul asta de vedere, stati si voi linistiti ca vor veni garantat momente in care ii vom ruga sa taca putin. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare. Fetelor si eu sunt varza...chiar vb cu tati, ca dupa o zi de munca sunt ruptaa de oboseala, parca-s batuta cu batu'

Andre hai sa-l laud si eu pe tati. S-a lasat de fumat de fix 50 de zile si el fuma de la 13 ani...a avut nenumarate tentative(toate esuate) cu plasturi, cu ceaiuri etc. A reusit citind o carte a unui nene care a reusit minunea asta.

Magda, si eu sunt FAN dulciuri.

Monis, nu ma vad io cu socru'...no way Il mai suna pe tati sa-l intrebe de vorba...si mai intreaba de nepoata-sa...

Gabitza am inteles ca vrei la 23 de grade?? La mine la birou e temperatura asta

Hopa, vine un nene. See you...

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput