Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 14
Ramonika spune:
iesencele ce ziceti, in toamna mergem cu piticii la teatrul de papusi?
ce parere aveti, la aproape 2 ani oare inteleg ceva si au rabdare sa urmareasca un spectacol, sau ne trezim cu ei pe scena?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
cine a scapat de tot de scutece? noi suntem abia la faza pus pe olita cu pampersul pe noi... sper sa progresam si vara asta sa scapam de ei.
zebra roz
monis5 spune:
Ramonika te cred ca esti cheauna de cap cu suptul asta asa de des. Eu sper sa renunte singurica in curand. Ca asta m-am gandit si eu cand am citit ce ai povestit... mult a fost, putin mai este.
Cat despre suzeta... stii ca nu exista retete universale... nu e musai ca bebe2 sa suga la fel si nici musai sa-l consoleze suzeta . Uite la noi, nu m-a capiat cu suptul si nici gura pe suzeta n-a vrut sa puna .
Dar in ce forma ai fost azi...
Crissa te asteptam de capitolul trecut sa ne spui ce mai faceti
Dana pentru mama ta!
Licurici mie mi se pare ok de cadou. Totul e sa fie cat de cat genul care sa poarte asa ceva. Ca sunt femei care pur si simplu nu sunt genul
Gabitza sper ca ati scapat de iritatia aia. Eu zic ca nu e musai de la scutece. Cel mult de la pipi in combinatie cu ce contine scutecul....
Ancutza cum sunteti voi?
Dankutza & Lumi & Diana am vazut poze cu minunile voastre
Diana nervii creti zici? Greu fara ajutor, asa e? .
ps: ce mortal e ursuletele alb!!!!
Raluci odihna placuta! dormi acuma cat dureaza
Cristina vezi ca daca esti la tara in we, asta nu inseamna ca scapi sa sari cu tortul . Petrecere frumoasa!
Floricik daca socru n-a vazut-o pe Ema de 2 luni, tu de ce-l vezi? Lasa-l sa vb, inchide-ti mintea si nu asculta aiureli
Na_bo bine ai trecut pe la noi . Chiar ma gandeam ca ai disparut fara veste si tu si Padi, Lumi_C, Angi_san, Mitzi...
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
lylyana.ion spune:
Seara buna, fete dragi!
Intru si eu pe fuga sa urez sarbatoritilor de ieri Lumi_C si azi Cristina si mami de Dana.
azi a fost si ziua socrului asa ca, si pt el
vremea asta incepe sa ma scoata din sarite, nu trece zi fara ploaie
maine speram la o iesire in parc cu fetele, dar la cum au anuntat astia vremea...
Azi nu m-am inteles deloc cu Alex, nu stiu ce a avut, a fost super agitat si nervos, maine poate e altfel
Licu' frumos boleroul, pup burticuta, uite asa ne mai arati si noua cate o poza
la capitolul supt, la noi nu este nicio schimbare, dimineata si seara + pe timpul noptii, de luni pana vineri, si la discretie in we.
App de asta, vineri la petrecerea firmei nu am stat decat 1 ora, pt ca a sunat sotul ca nu se linisteste Alex, so...mi-au sarit toti in cap sa incetez cu alaptarea, insa ma tin tare pe pozitii
pup u all
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Monis, sar'na de strigare. Sunt prin zona, dar nu prea mi-a venit sa mai intru ca sa ma plang (din nou). Dar daca tot am intrat, iata si motivul pentru lipsa: Ana e in plin episod kk-cios, din nou. Asteptam rezultatul la analiza (coprocultura si coproparazitologic) dar nu-mi fac mari sperante, pentru ca si data trecuta mi-au iesit negative si n-am aflat pana la urma ce a declansat treaba asta.
Sa ma bati si nu pricep unde gresesc. Pare sa fie o intoleranta la ceva, dar nu-mi dau seama la ce, pentru ca oricum suntem pe lapte fara lactoza. Scaunele sunt relativ normale ca si consistenta dar sunt dese, pana la 6-7 pe zi. In plus se imbaloneaza foarte tare, chiar daca mananca mancare de regim (de aproape 10 zile). Tare imi vine sa ma arunc in piscina aia (dar am vazut ca trebuie sa stau la coada). Imi e tare ciuda ca nu pot sa-i dau si ei fructe de primavara, noi tot cu banane si mere coapte de vreo 3-4 luni suntem plus vesnicul orez cu legume si carnita . Va dati seama ca s-a saturat si ea de combinatiile astea.
Aveti idee vreuna dintre voi, s-a mai confruntat cineva cu asemenea probleme?
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
angi_san spune:
Vroiam sa mai spun ca v-am citit si ca sunt alaturi de voi si cu bune si cu rele, dar zau ca nu-mi venea sa mai scriu. Am vazut si pozici de copilasi frumosi fosti bebe, si tin neaparat sa urez si eu pentru fetele dragi care s-au sarbatorit.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
Ancutza_Bro spune:
buna seara...sunt si eu prin zona
Monis suntem binisor, saru'mana de intrebare...azi iar m-am ciondanit cu sotul pe motiv de imbracat prea subtire copilul ... avea pantalonasi lungi si bluzita cu maneca lunga peste un body maieu, e adevarat ca batea vantul destul de tare si era cam rece, dar la soare era de maneca scurta ...anyway, ne-au mai trecut supararile, dar atmosfera nu e de basm inca
edit: m-am exprimat ca o ciubota ...copilul era imbracat destul de bine dupa parerea mea (erau vreo 18 grade), el zicea ca e prea subtire (adica in toiul verii sa-i dau doua bluze cu maneca lunga...no way)
eu suspin dupa sandalutele astea dar sunt prea scumpe pentru bugetul meu ... nu ma asteptam sa gasesc asa ceva in bazarul DC
Angi imi pare rau ca sunteti cu fundul prastie , eu ii mai dadeam Sabinei la recomandarea dct de familie ceiut de menta neindulcit pt scaune multe si moi, altceva in afara de ce ai enumerat tu nu mai stiu...hai va pup si sa scapati de perioada kkcioasa
Lyly hang in there tu stii cel mai bine cand sa te opresti din alaptat, nicidecum colegii
Lili, Ava, Coque, Laura.A, Lalu, Ralu_seby nu vreti sa bagati nasucul pe la noi?
mai, cu ce-om fi suparat-o noi pe madame K de nu mai vrea sa scrie nimic de ea si Albastrel? pe Fb e mereu prezenta
Smaranditza ce faci? esti bine? Fantomita e tot la caldurica, da?
noapte buna dragele mele
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ramonika spune:
neata
dau eu cafeaua azi daca tot am fost in forma in ultimele zile.
sotul e plecat la pescuit azi, sunt singura cu fata, sper sa fie de treaba
Ancutzel sunt superbe sandalele insa mi se par prea inalte tocurile, nu stiu daca le-as putea face fatza o noapte intreaga.
despre sotz, mai ignora-l. daca nu se preocupa de Sabi in alte imprejurari, de ce se apuca sa critice ce faci tu?
angi nu stiu ce sa-ti spun de diareea aia, poate tot o coprocultura te=ar ajuta. si Ruxi face scaune moi si dese in ultimele 3 zile, insa noi credem ca e de la canini, care se chinuie sa iasa.
multa sanatate
lyly cine te-ar putea intelege mai bine cu alaptatul? ce sa zic, fa si tu cum crezi ca e mai bine pt. amandoi.
cuscri ce faci? ai supravietuit vizitei?
zebra roz
ralu_seby spune:
Buna de dimineata,
Long time no see..ma chinui sa-l adorm pe Matei ca e treaz de la 06:30..si eu ma simt tare obosita. Adormise dar a sunat tati pe telrfon si s-a trezit
Sunt prea multe intamplari la care am lipsit, insa cred ca am ajuns cat de cat la zi.
Incerc sa revin cu o postare mai cuprinzatoare dupa ce adorm chitibusul. u all!
Lalu_79 spune:
Neata si de la noi
Ancutza, eu sunt prin preajma, va citesc, cu scrisul stau mai greu .Ultima luna a fost destul de plina, am stat mai mult pe drumuri sau pe-afara...acum cred ca urmeaza cateva zile de liniste si apoi o luam de la capat.
Ramonika, buna cafeaua, dar mai vreau una ca sunt cheauna, am stat si am pazit copilul de febra toata noaptea. Acum astept sa ma sune de la cabinetul pediatrei sa vad cand ma strecoara printre programari.Copilul meu are talentul de a se imbolnavi in weekend sau de sarbatori,intotdeauna s-a intamplat asa.Asta e, mergem inainte.
Despre teatru....suna tare bine dar sunt slabe sanse ca fiica-mea sa stea locului mai mult de 2 minute, nu-mi fac sperante.Mai tarziu sper sa o implic in tot felul de activitati, nu doar sportive....daca o sa-i placa.
Angi, curaj si rabdare iti doresc! alt sfat nu ma pricep sa-ti dau, ca noi nu prea am avut episoade kkcioase.
Licurici, f fain boleroul, eu una as purta asa ceva.Pup burticuta talentata.
Andre, am trimis prietenei mele tot ce mi-ai scris despre branca ursului, am simtit-o mai optimista, multumesc inca o data.Acum mai ramane sa vin cu vestea cea buna .
Ooooof, nu ma mai suna asistenta, incep sa ma .
Pupici tutror, sper sa revin.