Viatza in Germania - cap.70

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Buna ,
Fetelor cu ce companii zburati voi din Germania in Romania mai ieftin, de la Nürnberg sau München la Bucuresti??

Multumiri de un eventual raspuns:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela19

Buna ,
Fetelor cu ce companii zburati voi din Germania in Romania mai ieftin, de la Nürnberg sau München la Bucuresti??

Multumiri de un eventual raspuns:-)

companii aeriene lowcost pt. ruta ro-de sunt germanwings, blueair si wizzair, dintre ele doar germanwings ar avea mai aproape de ce te intereseaza: stuttgart

gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Fetele, ce experiente ati mai avut cu posta in ultima vreme? Astept de o saptamana un plic recomandat din Romania si nu a ajuns nici acum si am acte foarte importante, tocmai de aia a ales mama sa-l puna recomandat sa fie sigura ca ajunge.
I-am dat o cautare la posta romana si din Romania figureaza ca-i plecat, deci aici e baiu, am fost aici la posta azi de a verificat si la ei nu a ajuns, a spus sa mai asteptam, dar oare cat?
Uf si noi sambata plecam in concediu si din ce am inteles daca totusi vine si nu ne gaseste sa semnam pentru el se intoarce inapoi.
ce se intampla oare cu ei sau am eu ghinioane cu ei, nu e prima data cand mi se intampla sa nu ajungaun plic.
cel putin de 3 ori mi s-a intamplat sa nu ajunga si de fiecare data au fost foarte importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo doamnelor

Gabriela, de la Nurnberg nu sunt zboruri directe spre Ro, doar cu schimb undeva. si nici de companii lowcost nu stiu. la Stuttgart poti zbura cu blueair, dar daca ai pe cineva sa te duca cu masina. cu trenul nu se merita, mult timp pierdut, chiar de cu seara trebuie sa pleci si sa dormi prin aeroport.
in general biletele luate cu timp inainte sunt ceva mai ieftine, asta in cazul in care stii sigur ca in data X pleci. de pe o zi pe alta sau chiar cu trei patru zile inainte sunt peste 200 euro.
in fine daca am spus ceva ce deja stiai....imi cer scuze.

fetelor, care stiti pe unde as putea gasi tampoane din acelea care se pun sub brat pe tricou/camasa? am vazut odata pe net, dar daca ma bate careva acuma si nu-mi amintesc unde.

editez ca sa mai spun ca am cautat la muller si dm.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Multumesc Zuzi.Simona si Kariguld ptr. rapsuns!

Kariguld eu am luat de la Müller acele tampoane de care tu spuneai dar nu mai stiu cum se cheama, Pads...intreaba la Müller si sigur vei gasii.

Daca ai probleme cu transpiratul sub brat te pot ajuta cu un sfat ce am facut eu sa nu mai transpir si sincer ma ajutat, e vorba de un Deodorant de la Farmacie cu particule de aluminiu.
Numai bine!
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Uf si noi sambata plecam in concediu si din ce am inteles daca totusi vine si nu ne gaseste sa semnam pentru el se intoarce inapoi.
ce se intampla oare cu ei sau am eu ghinioane cu ei, nu e prima data cand mi se intampla sa nu ajungaun plic.
cel putin de 3 ori mi s-a intamplat sa nu ajunga si de fiecare data au fost foarte importante.

Christel, cindva posta germana oferea un serviciu de retinere a postei la ei la sediu pe perioada de concediu. Du-te si vorbeste la sediul de care apartii si intreaba daca mai exista serviciul asta si daca retin si plicurile recomandate.

Eu am numai experiente negative cu posts romana. Trimit felicitari la doua familii in aceeasti curte, una primeste, alta nu; sor-mea primeste scrisorile deja deschise .

Mergi la inceput

Aschiuta, niste idioti le deschid crezand ca sunt bani in plic si apoi probabil le arunca, Doamne unde s-a ajuns..
Si eu am luat cateva plase de astea, ca puneam in felicitari si ceva banuti care fireste n-au ajuns si m-am lecuit, nu mai trimit asa.
Dar problema acum e pe ruta Romania- Germania si ma mira si astia deschid plicurile? Sau e posibil sa faca o recomandata mai mult de o saptamana? Alta data am primit in 4 zile si nu a fost recomandata.

Mergi la inceput

Kariguld, tampoane din acelea eu am vazut la Rossmann, incerca si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Aschiuta, niste idioti le deschid crezand ca sunt bani in plic si apoi probabil le arunca, Doamne unde s-a ajuns..
Si eu am luat cateva plase de astea, ca puneam in felicitari si ceva banuti care fireste n-au ajuns si m-am lecuit, nu mai trimit asa.
Dar problema acum e pe ruta Romania- Germania si ma mira si astia deschid plicurile? Sau e posibil sa faca o recomandata mai mult de o saptamana? Alta data am primit in 4 zile si nu a fost recomandata.

Si la mine recomandata a durat mai mult decat o scrisoare simpla. Dac te pot ajuta cu ceva, eu sunt pina in 18 in tara.
Pup , concediu placut si ne auzim dupa ce revii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

multumesc de raspunsuri. am cumparat deja de la Muller, erau la raionul cu deodorante si antiprespirante. data trecuta ma uitasem in zona cu tampoane. se numesc MY DRY -Achsel Pads.

Christel parca intreba de posta romana, am primit si eu din Ro niste acte acum un an....a durat doua saptamani pana au ajuns recomandate. parca veneau de pe alta planeta. a, si nu mai spun ca de cate ori trimit felicitari in Ro, majoritatea nu ajung la destinatie.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput