Aradence DC - (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Moni, cat de dulce-i Tudor! "Pocale, suculet, nu bune!" Numai de "moco" ii lace lui suculetul. CAt despre vestile rele...n-am cuvinte. Ma gandesc la tine mereu si sunt alaturi de tine.
La multi ani Serban! Carmen, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos!
Alina, am vazut-o pe Ade, si pe Matia si pe Vic. Foarte frumosi costumati in clovni toti. Cred ca a fost reusita serbarea. Eu abia astept marti serbarea Iuliei.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Alina, ce poezii personalizate le=au facut la copii la serbare. Super! Ce idee faina. Chiar are ritm Adelina, probabil si ureche muzicala. Se misca tare bine pe melodia aia...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutare,

Moni, , nu am cuvinte, imi pare rau ca trebe sa treci prin atatea. Cat despre Tudor, Bogdi m-a pus ieri sa ii pun filmuletul de cateva ori si tot mai vroia ... si ma punea sa ii "traduc" ce zice .

Faini si clovnii si cei trei iezi la gradina zoo, doamne ce faina e Teo, are o mutrita tare sugubeata.
Avand in vedere vremea nu am fost la strand, dar maine dimineata vom fi prezenti acolo, asa ca cine doreste, cine pofteste??? Eu voi fi cam prin acelasi loc, intre bazinul de apa termala si cel mijlociu, inainte de ciuperca aia unde is langosi.

Cam atat, o seara faina sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Multumim pentru aprecieri!
Adelina mi-a spus in fiecare zi ca doamnele educatoare au zis ca ea danseaza mai frumos. Am observat si la serbarile de anul trecut ca tine bine ritmul la dansuri.
Poezioarele au fost superbe, fiecare copil a avut poezia lui personalizata.

Noi nu demult am ajuns de la Cicir si n-am somn ca am baut o cafea beton (ness).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Cum a fost pe strand? Noi am lenevit prin curte, am facut si plaja, piticii s-au jucat.
AM uitat ca am vazut si pozele si filmuletele cu cei trei iezi. Teodora a crescut mult, Timi e tot mai frumoasa iar Vlad un cavaler intre ele doua.
I-am bagat in vana la spalat, ii culc repede ca azi n-au dormit de amiaza.
Miha, te sun maine sa vedem cum facem sa ne intalnim. Gabi, abia azi am pregatit pt serbare hainele si le-a si probat Iulia. Numai bine ii vine costumul. Multumim. Dar e cam frumos pentru un tigan. Iulia mi-a zis cand se imbraca foarte mirata: "atatia bani au tiganii? De se imbraca asa frumos..."

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Carmen, iertare, lui Serban ... am stiut io ca am uitat ceva, scuza-ma.

Si pentru ca sigur uit maine ... Gheorghe de X-ray (nu stiu cum se scrie in magyara )

Am fost la strand, noi si Gabi cu copii, dar ei au plecat pe la 2 si ceva parca. Noi ne-am retras sub un post din-ala de salvamar si B a dormit acolo cam o ora asa ca am stat pana acum seara. Ne-am relaxat pur si simplu, nici telefoanele nu le-am auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

La multi ani Serban

La multi ani Gheorghe

Moni regret si eu vestile proaste si sa fii tare ca nu-i usor prin ce treci .
Ioana ma bucur ca esti bine cu lucrul la noua locatie .Acum ,ca e lucru mult, poate e mai bine ca trece timpul mai usor ,n-ai atata timp sa te gandesti la cei de acasa.
Gabi pana la urma enteroviroza au avut copiii?
Alina faina serbarea si costumele la fel .Asa da ,mai zic si eu
Miha frumoase si pozele voastre ,de fapt voi . Cei pasa Ilincai credc ca-i rasfatata la maxim cu atatia fratiori in jur si cu mami ei . Nerabdatoare esti cu mutatul ,las ca mai e putin si e gata. Vad ca ai ceapa frumoasa ,te ti tare la gradinarit .
Diana r superbi iedutii .Una din poze am vazut-o si pe fb ,ca tot asteptam sa mai apari si ma bucur ca ai facut-o .
Flavia la tine incepe numaratoare inversa pt concediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Am intrat pe fuga sa va invit maine ( de fapt azi) 15.06. la orele 19 la concertul de pian sustinut de fratii Somlea, adica de Daria si Alex.N-o sa fie lung si plicticos ca nu canta decat ei doi, asa ca puteti veni linistite cu copii. A era sa uit locatia, sala festiva a Liceului de Arta, vis-a vis de catedrala ortodoxa de la Podgoria.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

La multi ani, Serban!
La multi ani, Gheorghe!
...cu scuzele de rigoare

Moni, te-am sunat acum o saptamana de vreo doua ori. Numai ce auzisem la stiri ca s-a descoperit tratamentul pentru cancerul de piele (melanomul aici intra, nu?) si ca la inceputul anului viitor se va gasi tratamentul pe piata. Stiu ca esti puternica si te admir! Te imbratisez si ti-as transmite toata puterea mea daca as putea, doar sa te vad bine alaturi de ai tai!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Eu nu mai reusesc sa scriu, doar mai citesc cand apuc.

Miha, n-au mai ajuns copiii si Calin la concert ca a intervenit ceva, la 8 si ceva au ajuns acasa.

X-ray, la multi ani sotului tau , sa-ti traiasca si sa fiti fericiti!

CristinaR, ce mai faci?

Ildi, multumim pt. aprecieri!

Cu Flavia m-am intalnit azi, abia asteapta concediul.

Pana la urma i-am cumparat rochita Adelinei ca nu-i ok alba, rochita miresei e ivoire. Am gasit in Jackson.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput