Aradence DC - (164)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Am vorbit cu Iulia azi in sfarsit! E exact cum ma gandeam: eu ma agit degeaba, ea n-are niciun gand. Se simte foarte bine si in ciuda ploilor s-au distrat si au facut drumetii. MAine seara ajung inapoi, abia astept.

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA era de asteptat
GABI fain cu asa vecina
Restul lumii?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Noi am fost la Cicir , de jumate de ora am ajuns acasa.

Ada, ce harnica esti ...auzi la ea...dulceata...
Sunt curioasa ce-ti povesteste Iulia, cum a fost in tabara.
Dragos anul trecut a fost foarte incantat, nici nu mai stia cu ce sa incepa sa ne povesteasca.

Cristinacsa, cand mergeti in concediu? Si unde pana la urma?

Moni, ce fain de tine ca-i mai duci la maica-ta pe copii si mai iei cate-o pauza.
Flavia, e in concediu in Antalya, cred ca apare saptamana viitoare.
Probleme cu vecinii nici noi n-am avut, jos nu avem ca stam la parter, iar sus sunt ok vecinii, bine...nici noi nu suntem sensibilosi si sa batem in teava la fiecare miscare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Hola.
Sunt harnica pentru ca anul trecut n-am avut chef sa pun mai nimic si tare mi-au lipsit. Asa ca anul asta am pus deja dulceata de capsuni si de caise, si compot de visine si de caise. Urmeaza ceva de piersici si am vrut sa fac si dulceata de zmeura, da ma enerveaza ca-i asa scumpa. Si zacusca pun anul asta musai, ca Iulia s-o hotarat ca-i place zacusca.
Azi am bucatarit ca ajunge in seara asta Iulia acasa. I-am facut supica ei preferata si salata de beof, ca-i place mult. Offf...abia astept sa mergem la gara dupa ea...

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Ada astempam povestile!

Fetelor stiti voi ce am facut ieri?pun pariu ca nu ghiciti din 3 incercari .Mi-am incercat rochia de mireasa si....culmea inca mi-e buna!!!!! nu pot sa inchei nasturii peste torace in dreptul tzatzelor.Stati linistite nu am tzatzele mai mari,no way!toracele mi s-a marit,am observat pe sutiene ca ma strang cele 75.
Mela a fost in delir,poate va pun poze cand le iau dela ai mei.S-a imbracat cu ea,ar fi dormit cu ea.

Moni tipa pleaca in vacanta in iulie.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Carmen, super tare ca te-ai mentinut. Rochia mea de mireasa mai intra doar pe Daria.

Ada, nici nu ma asteptam sa fie altfel.Sunt curioasa sa vad daca iti va tine predici de evanghelizare.

Azi semnam contractul pentru apartament. Si tot nu ne vor ajunge banii sa terminam

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

M-am distrat foarte bine aseara cu Iulia. Mi-a spus foarte serios pe masina: "Mami, eu de-acum sunt crestina!". I-am spus ca si pana acum tot crestina a fost. "Da mami, dar de acum o sa fiu foarte cuminte, si o sa-mi fac timp pentru voi, pentru ca atunci cand o sa fiu mare nu o sa mai am timp!" Si mi-a cantat imnul lor si multe cantece crestine. E foarte incantata de tabara, deci de acum, in fiecare an suntem inscrise.
La multi ani Alex! Anca, sa va creasca baiatul mare si sa fie sanatos si voi pe langa el!
Asa deci Carmen, nu ti-au crescut sanii? Fain ca ai aceeasi greutate, au am, fata de acum 10 ani, aproape 10 kile in plus.

Ada

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA
MIHA bafta si lasa ca rezolvati voi cumva pana la urma!
CARMEN am sunat azi pe ambele numere ,dar n-a raspuns,pe urma mi-am amintit ca ai zis ca doar in we o gasesc Sau o fi plecat deja in concediu?
ALINA asa e, noroc cu mami ca altfel ar fi jale.Si acum e la ea Tudor,doar Diana e acasa. Saracutul a facut febra mai marisoara azi-noapte asa ca am inceput sa ii dam antibiotic totusi.Si o usoara diaree are,dar nici nu-i de mirare ca nu vrea sa manance nimic,doar lapte bea.Cam haraie pe nas,de tusit mai tuseste putin.In schimb s-a plans intr-o zi ca il doare urechea si mai duce degetele si la ureche. Asa ca mi-e sa nu cumva sa aiba otita si noi sa banuim ca de la maselele alea ce-l supara rau,il bazaie si urechea.

In legatura cu rochia de mireasa eu de-as mai avea-o mi-ar fi ca turnata, ca acum am fix ca atunci,adica 50 de kg Din '94 incoace de la nunta, am avut tot 50-52 de kg (vara/iarna) cu exceptia sarcinilor cand ajunsei la 70 si ati vazut ca in nici un an, la ambele am ajuns la loc comanda la 50-52 . Iar de anul trecut incoace am scazut la 50 ... cu taiat/redus cioco,laptele si alte cele din meniu nici nu-i de mirare .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Da e ok rochia si kilogramele, dar nu am niciun merit.Va anunt eu cand trebuie depus efort pt mentinere .
Ada cu biserica a mers Iulia un tabara?E foarte bine ca a prins mesajul si i s-a explicat pe intelesul ei cum e cu biserica.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Carmen, wow, !
Eu am mai mult cu 10 kg.

Citat:
"Da mami, dar de acum o sa fiu foarte cuminte, si o sa-mi fac timp pentru voi, pentru ca atunci cand o sa fiu mare nu o sa mai am timp!"

Ce dragut!
Se pare ca i-a placut foarte mult in tabara.

Moni, multa sanatate lui Tudor!

La multi ani Alex de AncaP!
Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor.
Anca, ce mai faceti?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput