Caut solutie viabila internet

Caut solutie viabila internet | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Parintii mei locuiesc la cca 50 km de Bucuresti. Pentru ca in curand vom pleca din tara si asta va fi modalitatea cea mai ieftina de a comunica, le-am luat un calculator cu gandul ca vom instala si net intr-un fel. Ei si-au cumparat un modem de la Cosmote, dar ca naiba...netul este ff prost spre deloc (din cauza retelei, evident).
Din ce am mai intrebat prin vecini, nici Orange-ul sau Vodafone-ul nu stau mai bine din punctul asta de vedere (la voce merge cat de cat reteaua, dar la net...groaznic!). Am incercat si la romtelecom, dar nu au solutie tehnica pentru zona aceea.

Ce alta optiune as mai avea? M-ar ajuta extrem de mult un sfat!

Multumesc mult!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu au romtelecom voce? pt ca daca au, nu ar trebui sa existe probleme tehnice.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Sabina, centrala telefonica a Romtelecom din care deserveste satul lor, nu mai are posturi telefonice disponibile si pentru ca nu este o zona unde sa aiba mai multi potentiali clienti, nici nu sunt interesati sa-i mareasca numarul de posturi.
Am discutat cu Romtelecom... Nu exista solutie tehnica...

Oare internet prin satelit se poate? Sau spun vreo prostie?

Povestea nasterii Anei

Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hm...nu cred ca ai vb cu cine trebuie. Mi se pare ciudat sa nu aiba nevoie de clientela.Exista solutie tehnica, din vreme ce mai au si altii prin sat . dar nu vor ei sa-si bata capul.
Cere sa vorbesti cu "un superioor" :D
de obicei se rezolva daca insisti.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Sa instaleze net un vecin cu post telefonic si sa puna un router wireless pe care sa-l prinda mama ta. Cam neprofesionist spus, dar e posibil. Eu prind wireless-ul vecinului meu care-i cam la 200 m. La noi in sat sunt pusti care "livreaza" net. Presupun ca dau net-ul furnizat de Romtelecom, ca nici la noi nu e semnal bun pe modem-uri Vodafone, Orange sau Cosmote.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Multumesc pentru idee, Bee! Voi verifica sa vad care este vecinul cel mai apropiat care are post telefonic. Sper sa nu fie prea departe de ai mei.

Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput