Pufii de ian-feb 2010 adorati de mamici ! (27)
Raspunsuri - Pagina 9
mamidepuiuti spune:
neata buna,multam dece de cafea
...stai linistita,si fimiu e treaz...de 45 de min
...probabil peste vreo ora va pica pe baricade![]()
distractie placuta la concert!

miremia
sa va fie de bine cumparaturile
lore

daca mai ploua si azi,plang...dar plang tare!![]()

nyny spune:
Neatza...
Bag si eu o cafea, sarumana Dece
. Esti foarte tare daca te duci la Scorpions
. Eu visez ca peste cativa ani o sa mergem cu copiii pe umeri
... abia astept.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
Dragos a picat si el la somn, nu ma mai intelegeam cu el asa ca directia patut..cred si eu daca era treaz de la 6:30
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Ruxita spune:
Neatza!
Eu am avut ceva treaba de dimineata, Kay e in faza de maimutza cataratoare, locul predilect pe unitatea centrala si tinta prizele agatate sus (ingeniosi foc)... deci am scos toate firele din prize, din unitate, din calculator, tastatura, mouse, boxe, internet (ramas doar router-ul ascuns), si l-am dat jos (probabil pozitie neconforma), dupa care iar s-a urcat pe unitate si a cazut in fund alaturi si s-a lovit de perete, asa ca am tras unitatea in mijlocul camerei, sa se urce cat o vrea..
se catara pe fotolii sus sau pe canapea (pe spatare) si se prelinge in jos... of, nu-l pot lasa un minut singur...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita Neatza! Eu am avut ceva treaba de dimineata, Kay e in faza de maimutza cataratoare, locul predilect pe unitatea centrala si tinta prizele agatate sus (ingeniosi foc)... deci am scos toate firele din prize, din unitate, din calculator, tastatura, mouse, boxe, internet (ramas doar router-ul ascuns), si l-am dat jos (probabil pozitie neconforma), dupa care iar s-a urcat pe unitate si a cazut in fund alaturi si s-a lovit de perete, asa ca am tras unitatea in mijlocul camerei, sa se urce cat o vrea.. se catara pe fotolii sus sau pe canapea (pe spatare) si se prelinge in jos... of, nu-l pot lasa un minut singur... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Daaaa, Ruxita... cunosc, cunosc. Idem si la fel si noi
. Pe clantza nu s-a suit, da nu mai are mult...
Mamica fericita de Mara si de David
blue_flower spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Daaaa, Ruxita... cunosc, cunosc. Idem si la fel si noi . Pe clantza nu s-a suit, da nu mai are mult...![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Deci nu doar al meu e viitor alpinist
ayanna_xem spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui blue_flower
Deci nu doar al meu e viitor alpinist de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
Ne bagam si noi in club!

A mea tocmai a invatat cum sa sara din patut...si e patut din lemn, inalt...daca se arunca aterizeaza fix in cap de la 1 metru juma'. Nu mai am nici o solutie, daca nici patutul nu mai e safe...

Nu mai zic de canapele, scaune, spatare...are o placere crunta sa se urce pe masa, apoi pe laptop si sta turceste pe el cu o mutrita satisfacuta de zici ca cine stie ce mare minune a facut.
Dap, umbra ei scrie pe mine.
O sa revin....la un moment dat...SPER!!!!!
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
Loredana71 spune:
Ohh,Ayana,m-au trecut fiori...Dar cum se catara deasupra??Eu am coborat la maxim salteaua si acum am sa scot cele 3 bare care se scot cand copilul poate sa iasa din patut,nu ai si tu asa?La noi asa se fac patuturile,cu 3 bete din alea detasabile si copilul coboara pe acolo din pat...Ma gandeam sa o invat si eu,dar deocamdata e cumintica si cand se ridica in picioare are gratiile pana la gat
asa ca nu imi fac griji inca...
Lara mea se urca si ea in patul nostru si pe canapea,dar are acum o dexteritate sa se dea jos,mama,mama...Imi e teama numai de miscarile ei necontrolate,ca atunci,din joaca,poate cadea foarte usor,asa ca tot cu ochii pe ea stau...![]()
Ah,uitam,ziua buna tuturor!
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayanna_xem Ne bagam si noi in club! ![]() A mea tocmai a invatat cum sa sara din patut...si e patut din lemn, inalt...daca se arunca aterizeaza fix in cap de la 1 metru juma'. Nu mai am nici o solutie, daca nici patutul nu mai e safe... ![]() Nu mai zic de canapele, scaune, spatare...are o placere crunta sa se urce pe masa, apoi pe laptop si sta turceste pe el cu o mutrita satisfacuta de zici ca cine stie ce mare minune a facut. Dap, umbra ei scrie pe mine. O sa revin....la un moment dat...SPER!!!!! _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Kay are placerea de a se urca pe masa si apoi de a-mi inchide laptopul... nu se urca pe el, dar satisfactia e maxima!
Asteptam acel moment dat!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

de Daniel, n.01.02.2010