crema protectie solara pt bebe
BUNA ZIUA MAMICI,AM SI EU O INTREBARE,de care lotiune pt protectie solara folositi,am intrat pe site-uri si imi da niste denumiri de creme care nu sunt pe toate drumurile,cand am citit la farmacie denumirile,sa uitat la mine ca si cum aveam raie.Voi ce folositi?,eu anu trecut cand am mers la mare cu gaza i-am luat de la elmiplant,ia mers bine,dar citind pe site-urile cu astfel de recomandari pt bebei,nu am vazut-o specificata si m-am panicat,tin sa precizez ca specifica ca nu trebuie sa contina parfum si nici vitamina a ,dar eu numai deastea gasesc,toate au parfum,va rog sa-mi spuneti voi ce folositi.ANU TRECUT NU A AVUT NICI O PROBLEMA CU ELMIPLANTUL ,DAR MI-E FRICA CA DACA NU FOLOSESC CREMA POTRIVITA,II VA DAUNA MAI TZ,AM INTELES CA PIELEA VA REFULA odata si odata.VA PUP .MULTUMESC.Si o alta problema nu gasesc ochelari de soare ,care chiar sa protejeze ochii copilului,decat plastic prost,si coloraturi,care binenteles ca copila mea le prefera,exista si ochelari care chiar sa protejeze ochii dar sa fie si colorati,pt copiii,fata mea are 3 ani fara 3 luni.Multumesc anticipat
Raspunsuri
ali spune:
Eu folosesc din gama Avene, crema speciala pentru copii cu factor de protectie 50.O suportam foarte bine.Inainte am incercat sa folosesc Nivea si a facut alergie la ea.
Ochelari de soare nu folosim dar Andrei are tot timpul sapca cu cozoroc mare pe cap.
lulu77 spune:
Elmiplant folosim.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
adra_bell spune:
fereste-te sa nu aiba oxybenzona, trietanolamina, parabeni, extracte de citrice, parfumuri. Lista de ingrediente sa fie cat mai scurta posibil.
Noi folosim Eco-cosmetics, cu oxid de zinc, care-i un blocant fizic pentru razele solare.
Sa stii ca un FPS 50 nu inseamna ca protejeaza de 3 ori mai mult decat un FPS 15. Adica FPS 15 ofera o protectie de 94%, iar FPS 50 creste doar pana la 98%
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world
madau spune:
Noi folosim Avene de cand s-a nascut maimutza si n-am avut niciodata probleme
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
pisi-pis spune:
Pentru bebelina noastra care e tare alba, cel putin dupa standardul portughezilor, pediatrul mi-a recomandat sa folosesc numai creme cu protectie 100% minerala, adica filtrul UV sa nu fie chimic, pt ca substantele chimice se absorb repede prin pielea copiilor.
Sunt multe marci care au creme specifice "100% mineral sunblock", noi folosim de la www.aveneusa.com/high-protection-cream-spf50/" target="_blank">Avene. E intr-adevar f groasa, zici ca il dai pe bebe cu fond de ten, pe langa faptul ca e tare scumpa, dar adevarul e ca se intinde f bine si nu trebuie o cantitate foarte mare.
Mami de
Laura (14.06.2010) si
Mitza Fetitza
CorinaDani spune:
ochelari de soare pentru copii, cu filtru UV 100% si lentile polaroid gasesti la reprezentantele optiblu, i-am luat eu fetitei mele o pereche, saptamana trecuta, rama e alb cu roz, lentilele sunt inchise la culoare (gri fumuriu), marca e "hello kitty" (produsi de polaroid cu licenta pentru folosirea brandului "hello kitty"). am dat o groaza de bani pe ei, insa sanatatea ochisorilor ei merita, zic eu. daca achizitionezi doua perechi de ochelari de soare, primesti 50% reducere din pretul celei mai ieftine perechi.
ca alternativa la cremele/lotiunile de protectie solara pentru copii, poti alege sa imbraci copilasul in costumele speciale cu protectie UV 50% si sa-l dai cu crema doar pe portiunile expuse - brate, picioare, fata, gat, urechi.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mariana_alex spune:
Oana, bebita mea de 1an si 8 luni sta cu ochelari doar daca ma vede si pe mine cu ei la ochi sau si mai fun e sa ii dau pe ai mei...sta mai mult cu ai mei. Ptr. ei e o joaca, nu inteleg si nici nu le poti cere asa ceva si nu vreau sa te dezamagesc dar fetite care sa poarte ochelari am mai vazut dar baietei nu, poate ca si din cauza ca fetitele sunt mai cochete si mai atrase de astfel de lucruri.