Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Am uitat sa urez celor doua sarbatorite din zilele trecute, asa ca:

La multi ani, Danonique!
La multi ani, alina023!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

NataliaS wow..sper ca sunteti bine!
Ai grija! Nu mai ai mult si o vei tine in brate si pe-a treia ghinduta.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani Alina!
La multi ani Danonik!

Avem si noi aniversari in familie luna aceasta, ziua lui tati, apoi aniversarea casatoriei noastre, apoi ziua lui sash. Asa ca am de ales cadouri si de org. party uri. Cel mai simplu este sa imi aleg mie unul ca stiu exact ce vreau, hihi.

O saptamana buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Noi in week-end am fost la Magura, in Parcul National Piatra Craiului. A fost extraordinar de frumos, exceptand mizeria de DN1 unde se lucreaza si se face mult.
Daca va intereseaza sa scoateti picii la aer curat, mancare din curtea lor, liniste si peisaje frumoase: http://www.turistinfo.ro/sat_magura/cazare-sat_magura/pensiunea_pepino/poze-pensiunea_pepino-c64542.html

Noi am fost si anul trecut si acum am revenit. La fel de bine si frumos! Ne-am duce in fiecare week-end daca s-ar circula mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

"La multi ani!" urez cu drag sarbatoritelor acestei luni! Fetelor, sa fiti sanatoase si sa aveti o vara minunata!

eu sunt tare bucuroasa ca Dudu face toate cele la olita si la wc fara preferinta. Am scapat de pampers

Mergi la inceput

grati.ela Felicitari lui Dudu!
Nu mai face nici noaptea?
ema.bucuresti si noi sarbatorim luna asta, aniversarea casatoriei.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Ema, de ziua lui Sasha, cu sotiul din dotare serbez majoratul...casniciei noastre!!!

Mergi la inceput

Alina, multumesc! Nu face noaptea dar ii pun pampers pt eventuale accidente...el vine tare mandru dimineata si-mi arata ca "nu m-am accidentat!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Nu v-am mai auzit de-un car de ani.
Multumesc pt urari; urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritelor de pana acum.

Noi am fost a mare - doar eu cu bulina; Dan a fpost la munca.

A fost super, dar cam scurt.

Acum am inceput la noul loc de munca. Deopcamdata e destul de lejer - e la inceput.

Raportez si eu sizes: 107cm si 18,5kg

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

am gasit o pensiune super la fundata, casa muntelui, cred ca ne bagam acolo dupa mare .. au loc joaca ptr copii interior/exterior, curte, conditii super ..

zilele astea am tot alergat dupa cumparaturi ptr concediu .. ce de drumuri am facut si mai am cate ceva de cumparat ..

alinus sa nu-ti para rau de nimic .. sunt sigura ca acolo va va fi mult mai bine!! sa nu ne uiti si sa ne dai vesti despre voi!

natalia of of .. ai mare grija mami de bebelina si de tine! cate saptamani ai acum?

ema ce de aniversari ai .. bafta la gasit cadouri .. uite cum face puiul mic 2 anisori .. iti vine sa crezi? tu ce faci, vei merge la job? eu ma gandeam s-o dau si pe anna la gradi, privata .. macar se mai obisnuieste si ea si o mai las si pe socrela sa respire ..

grati bravo! felicitari lui dudu!

roxanici ma bucur tare ca v-ati distrat la mare si ca e ok la noul job! bravo!!! wow ce dimensiuni are si adeluta ...

noapte buna fetelor!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput